Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצות על רון !

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה בטרמוסטט ברכב (פאביה 2002) ותוך כדי נסיעה הטמפ' הייתה יורדת מתחת לסקאלה, למרות שקרה לי חור בכיס בגלל הקומבינה של סקודה עם החלק הספציפי הזה (מקורי בלבד), רון עשה עבודה מעולה ונתן שירות מעל ומעבר.

מומלץ בחום.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

ביצעתי בדיקת טמפ' תיבת הילוכים + טמפ' מנוע בנסיעה, התוצאות הן שטמפ' המנוע יורדת לפני ירידת טמפ' התיבה עכשיו אני בטוח שהבעיה היא בטרמוסטט.

רון תודה על העצה.

פורסם

ערב טוב,

יש לי את אותו הרכב מודל 02 וצריכת הדלק זהה למה שתיארת ( צריכת דלק ממוצעת ).

כאשר בודקים עד כמה מנוע 2 הליטר חזק הצריכה מגיעה גם ל- 1:6 .

למרות צריכת הדלק הקצת גבוהה מדובר על רכב חלומי מבחינתי.

תהנה, דודו.

פורסם

מתעלק על השירשור.

ב106 שלי רוב הזמן המחוג של הטמפ' נמצא ממש מתחת לסקאלה.

רק בנסיעות עירוניות ממש ארוכות הוא מגיע קצת מתחת לחצי.

(מה שממש נראה לי מוזר כי רוב בעלי ה-106GTI ממורמרים שהמחוג עולה מעל החצי קבוע)

יש מצב שזה משפיע על הצריכת דלק?? (היא ממש על הפנים):?

ROVER=~~

פורסם

כתבתי לך שהתאוריה שלך לא נכונה.

1. המצב שאתה מתאר הוא חריג ולא ייתכן באקלים שלנו שטמפ' נוזל הקירור לא תגיע ל-90 מעלות צלזיוס אם מותקן קולר חיצוני.

2. אם המחוג מראה 90 מעלות צליוס אזי הטמפ' המעשית של נוזל הקירור עשוייה להיות בערך בין 80-100 מעלות צלזיוס, כלומר אם הטמפ' נמוכה מ-80 מעלות צלזיוס השעון יראה את הטמפ' האמיתית של הנוזל.

צריכת הדלק אכן מושפעת מטמפ' העבודה של המנוע ובדרך כלל טמפ' של 85 מעלות צלזיוס בגולף דור 4 היא טמפ' שבא צריכת הדלק עשוייה להיות אופטימלית בתלות העומס על המנוע לכן אינני בטוח שהקולר הוא זה שגורם לצריכת דלק מוגברת.

בהצלחה

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...