Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 בעיות בפאביה 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סקודה פאביה 2002 ואני זקוק (נואש אפילו) להמלצה ל2 בעלי מקצוע:

הראשון זה רפד טוב באיזור המרכז, יש את הבד הזה שעל הגג מבפנים, ומאחורי דלת הנוסעים התגלה שם כיס אוויר.

השני - הידית להרמה של מכסה המנוע לא עובדת, מבדיקה ראשונית ע"י מכונאי כנראה שהכבל השתחרר או נקרע, אני צריך לחכות ליום ראשון בשביל שיבוא הפחח שלו ויפרוץ את המנעול של המכסה מנוע ויראה מה באמת הבעיה.

לצערי כל השבוע הבא אני נורא עסוק, ואני לא הולך לתפור שבוע נסיעות בלי בדיקה של שמן ומים ואז האוטו מושבת שבוע !!!!! עד יום שישי הבא.

מחר בבוקר יש לי זמן לסדר את הבעיה היותר רצינית עם הכבל של המכסה מנוע, אז .. אשמח להמלצות.

תודה !

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

הייתי אצל רון לגבי בעיה בטרמוסטט, אין מה להגיד .. הבן אדם פשוט שפיץ על וגאון. וגם לא מזמבר מתי שזה מגיע למחירים. מומלץ בחום !

לגבי הבעיה עם הידית של המכסה מנוע ... אחרי שיחות טלפון עם מספר פחחים, הבנתי שכנראה נקרע/השתחרר הכבל ואני צריך להכין לפחות 250 שקל על פריצה ועבודה, ואז רק מגלים מה קרה באמת.

בסוף קפצתי לאמיר מהמוסך הירוק בפ"ת, בתור לקוח חוזר של המוסך היחס והשירות פשוט מעולים.

הפחח בא לרכב, הסתכל על הידית, הביא מברג, הוציא את הידית, אמר שהכול בסדר והבעיה זה שהכבל קצת השתחרר מהידית עצמה, חיבר הכול בחזרה ולא לקחו שקל על כל הסיפור. אפילו הקפה היה על חשבון הבית.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

• תוכן חדש...