Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, נוחות מושבים - עניין אישי.

לך הם פחות נוחים משל GTI ולאחר (אני, לדוג') הם נוחים לא פחות.

הם נראים (ומרגישים) טוב משמעותית משל מושבי GTI (עם הריפוד משבצות היותר מידי רוסי/עירקי שלהם).

אבזור - האוקטביה מאובזרת יותר.

ריפודי עור משולבים אלקנטרה, פנסי קסנון מקוריים, חישוקי 18' וכו'.

ללא ספק זאב בעור של כבש.

אני הייתי בוחר דווקא בסטיישן ואז מתקבל האפקט המלא של זאב בעור של כבש ופרקטיות מטורפת... :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ב- VRS אין קסנון בסטנדרט וגם החישוקים הם לא 18" בסטנדרט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הוצעו בחבילת איבזור נוספות, איתה נמכרו רב המכוניות (ואם מדובר על הרכב שמוכר לי - יש בו את התוספות הנ"ל).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הרכב עליו אני נהגתי היה שנת 2007, כמו שנתון הרכב המוצע למכירה, ומבפנים נראה ומרגיש בדיוק כמו מונית (בתוספת סאן רוף), עם כסאות מעט יותר טובים. לצורך העניין, אפילו פחות טובים ממה שיש לי היום ב- 160, אבל אני סבלתי בעברי מפריצת דיסק אז אולי אני רגיש מידי. שוב, זה לא קשר למנוע הרכב ולגיר (אני נהגתי על ידני), מהם מאוד נהניתי. בסופו של דבר פותח השרשור צריך לנהוג ברכב ולהחליט בעצמו, משום שחלק מהקריטריונים שרשם קשורים לרכבי ספורט וחלקם לרכבים עם "פלפל".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ידעתי שבכל מונית מצוייה ישנם מושבים תומכים עם ריפוד עור/אלקנטרה ותגי vRS...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דווקא עיצוב הפנים והכסאות בפרט איכותיים יותר ונוחים יותר מלאון FR ואפילו מהכסאות של הGTI.

הריפודים הם שילוב של עור ואלקנטרה בשני צבעים.

נוחות הנסיעה בהחלט פחות טובה מהלאון המקבילה אך בכך אשמים הצמיגים: 18'' עם חתך 40.

עידן

אני מסכים איתך, לאחר שנהגתי שוב בגולף GTI MK5 ושוב התרשמתי מהאינטריור שלה , הכסאות פשוט מכוערים. המשבצות בשילוב הקצוות האפורים פשוט מכוער .

הייתי בכיף מעביר איתי בבוא היום את הרקארואים מהגולף הנוכחית :)

עם זאת מבחינת נוחות ואחיזה של הגוף הם מעולים (עם זאת לא יהיו הכי נוחים לאנשים רחבים).

בכסאות של המונית עוד לא יצא לי לשבת אבל הם נראים בתמונות מאוד מרשימים. :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...