Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי בכותרת,

אני מחפש רמקולים אחוריים שמה שאני באמת צריך מהם זה באס נקי..

המורל טמפו מספקים לי אחלה טרבל ומיד..

התקציב נגיד באזור 400-500 אבל אפשר להתגמש במחיר אם השיפור יהיה שווה את זה.

תודה,

לירן.

Seat Ibiza 2012

פורסם

אם יש לך כבר מורל טמפו מקדימה,מומלץ לא לעבור לגוון צליל שונה,יש למורל 6X9 גם כן מסדרת הטמפו שמגיעים עם קרוס חיצוני והם מעולים והם בתקציב שלך,תשקול אותם.

פורסם

כדאי שתילך ותישמע אותם,אם הבאס שלהם יספק אותך הם אופצייה מעולה.

כמו כן,מנסיון,לאינפיניטי ו JBL יש רמקולים 6X9 מעולים עם באסים טובים ותמורה גבוהה למחיר,אבל אני חושש שהם שילוב לא מוצלח עם הטמפו שיושבים אצלך מקדימה.

פורסם

יש סאבים שאפשר להתקין על המגש האחורי ללא תיבה.

אם אתה רוצה רמקולים עם באס חזק, חפש רמקולים נצילים, יש מספיק 6X9 עם נצילות של 93-94 dB

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבעיה שהרץ ומורל בעלי אופי צליל שונה,ואם כבר אז לקנות הרץ ECX מסדרת האנרג'י (מקווה שלא טעיתי בדגם)

קודם תישמע את הטמפו ותחליט אם הבאסים שלהם מספקים אותך,אחרי זה תבדוק אופציות נוספות,כי לקנות רמקול מחברה שונה מאחורה וקדימה בדרך כלל לא מישתלב טוב,בעיקר למי שאין יכולת שליטה טובה מהמכשיר/המגבר שלו.

נ.ב-אם יש לך מגבר או שאתה מתכנן על אחד בעתיד,תוותר בכלל על 6X9,תחסוך,ותביא סאב,חבל שתפסיד מהעניין הזה בעתיד.

סאב יתן תוצאה טובה יותר.

• תוכן חדש...