Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) , מתקין מקצועי זה אחד שיודע את העבודה , התקין המון מערכות , מכיר את כל הסוגים , מכיר את כל התקלות הנפוצות , מתמצא בחברות וכו' וכו' .

לכן לפי דעתי כל המתקינים שמוזכרים פה : יחיאל, יוסי, אוטוס , כולם מקצועיים .

ההבדל ביניהם זה באומנות , בבניות וברעיונות . לכן יוסי וישראל נחשבים לפי דעתי ליותר אומנים ובעלי חשיבה יוצאת מגדר הרגיל בכל מה שקשור בהתקנות מיוחדות (ממה שראיתי בפורומים), אבל מבחינת מקצועיות גרידא כולם שווים .

הנה המושיע שלנו, אתה הרב בוחן שמעניק את תעודות האומן, ממש גילדה נפתחה לנו פה וזאת מבלי שידענו, איזה פורומים ראית? מה שמעת? מה עשית בחיים שלך בכדי להגיע למסקנה שישראל ויוסי הם האומנים היחידים בארץ! ( וזאת מבלי לזלזל בשני בעלי מקצוע מהטובים שבנמצא ), ראית עבודות של אנשים אחרים? יצא לך פעם לראות את הפרויקט שהרים אופיר מליאור מולטימדיה ברכב הפרטי שלו, לראות את הג'יפ שהוא ביצע בו התקנה מחודשת אחרי שעבר בקלאס איי ושברו לו שם חצי ג'יפ והוציאו אותו בנזק כספי והתקנה שאני לא רוצה לקרוא לה מחורבנת אבל זה מה שהיא הייתה? יצא לך אולי לראות את הפורד מוסטנג שבנה שמעון מסאונד סטורם והייתה בתצוגה של אוטומוטור וחזו בה כל ישראל שקבעת נחרצות שרק שנייהם הם המתקינים הכי טובים שיש פה ואין עוד מלבדם, יצא לך אי פעם לדבר עם יחיאל ולראות את העבודות שלו או אפילו לראות את אוטוס עובדים או את העבודה שלהם כדי להחליט שרק הם יודעים לעבוד?

אני מאמין שיסכים איתי יוסי ויסכים איתי גם ישראל שמה שתשלם זה מה שתקבל, ב1000 ש"ח לא תקבל פיבר, לא תקבל רעיון אומנותי, לא תעלה לפה איזה עבודה A CLASS שבוצעה ברכב שלך ושלא דומה לאף אחת ויש בה קסם מיוחד, יש פה עוד רב אומן אחד שכנראה הרבה מהחברה הצעירים פה בפורום לא שמעו על השם שלו וזה יאריק שקצת נעלם מהשטח - לדעתי אחד מבעלי המקצוע הכי טוב שקיימים, עם הבנה אבסולוטית בסאונד על כל המשתמע ממנו, אהבה אמיתית למשהו שהוא בעבורו תחביב ותו לא, כל מי שאי פעם שמע את הפאסאט שלו וראה את הפלא שהיה שם לא יכול להגיד שהוא לא אחד מאותם אנשים שהקפיצו את התחום קדימה בעשרות שנים, הקיטלוג שלך מי בעל מקצוע ומי אומן מעליב את האינטליגנציה של אנשים שעברו קצת יותר ממך בתחום הזה.

מסכים עם כל מילה של אלעד,אם הם לא היו מספיק מקצועיים משהו היה נישבר,ההתקנה לא הייתה מצליחה להם וכו'.

שי - אני לא יודע מה יש להסכים עם מה שאלעד אומר, הוא בעצם לא אמר כלום שלא ידוע לאף אחד, הוא פשוט פתח גילדה של בעלי מקצוע בשם "מתקינים אומנים" וצירף לשם שני חברים בהתבסס על שלוש התקנות שראה בימי חייו וקבע שכל השאר הם שוליות, גם אתה חושב ככה? אני ממש לא חושב ככה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

fleshbone צודק, עולם הסאונד לרכב וההתקנות בארץ קצת יותר גדול ממה שרואים פה בפורום, אין ספק לפורום עולות התקנות יפות ומיוחדות של יוסי וישראל. אבל זה אפילו לא קצה הקרחון.

ולקבוע מי בעל מקצוע אומן, ומי סתם מתקין לפי מה שכתוב בפורום זה טעות.

סתם דוגמא-לאף אחד לא יצא לראות את הA4 החדשה שעברה התקנה כוללת באוטוס' עם סט פרופי 3 חלקים, שנבנתה לו תייבה מיוחדת למידררינג' בדיוק לפי דרישות נפח של היצרן, שיושבת על הדלת וכללה שחזור והזזה של הכפתור שפותח את תא המטען.

והתיבה של המגברים שיושבת בבגאז'. וזה רק דוגמא קטנה.

מתקינים כמו יחיאל וליאור מולטימדיה וסאונדסטורם ואפילו בומבאס בב"ש עשו המון עבודות מעולות ויפות לאנשים שלא מושך אותם הקטע של להעלות תמונות לאינטרנט.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
מתקינים כמו יחיאל וליאור מולטימדיה וסאונדסטורם ואפילו בומבאס בב"ש עשו המון עבודות מעולות ויפות לאנשים שלא מושך אותם הקטע של להעלות תמונות לאינטרנט.

אני יכול לחזק את דברייך לגבי רוב השמות שהעלית, יכולתם ואיכותם. עם זאת, אני לא יודע אם שמת לב אבל בעשור האחרון אנחנו מקיימים את חיינו סביב האינטרנט, כשאני רוצה לרכוש משהו(ולא משנה מה) אני קודם כל פותח את הדפדפן וניגש לגוגל לחפש ביקורות, המלצות וכמובן שגם תמונות.

אז אם המתקינים שציינת בוחרים שלא להשתמש בקידמה ובמדיית הפרסום והשיווק הזו(ולאו דווקא כאן בפורום, אפילו ע"י אתר תדמית) זו בעיה שלהם ותו לא, אף אחד לא מונע מהם להעלות תמונות של התקנות מיוחדות שלהם לכאן וממעט השרשורים שחלקם כן העלו בעבר זכור לי שהביקורות היו טובות.

פורסם

איציק- הצדק איתך, אין ספק שהאינטרנט הוא פלטפורמה מעולה, ואפשר להגיע דרכו לקהל יעד עצום.

אני האחרון שיכנס לשיקול דעת של מתקינים ואנשי מקצוע לגבי מדוע הם מעלים או לא מעלים תמונות של עבודות שלהם (לפעמים לדעתי זו גם דרישה של לקוחות).

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
אני יכול לחזק את דברייך לגבי רוב השמות שהעלית, יכולתם ואיכותם. עם זאת, אני לא יודע אם שמת לב אבל בעשור האחרון אנחנו מקיימים את חיינו סביב האינטרנט, כשאני רוצה לרכוש משהו(ולא משנה מה) אני קודם כל פותח את הדפדפן וניגש לגוגל לחפש ביקורות, המלצות וכמובן שגם תמונות.

אז אם המתקינים שציינת בוחרים שלא להשתמש בקידמה ובמדיית הפרסום והשיווק הזו(ולאו דווקא כאן בפורום, אפילו ע"י אתר תדמית) זו בעיה שלהם ותו לא, אף אחד לא מונע מהם להעלות תמונות של התקנות מיוחדות שלהם לכאן וממעט השרשורים שחלקם כן העלו בעבר זכור לי שהביקורות היו טובות.

לך תסביר ללקוח שלא רוצה להעלות את ההתקנה לפורום שזה העבודה שלך, בבסיסו של דבר זה הרכב שלו והוא לא רוצה להסתכן שייפרצו לו לרכב, זה שצריך אתר תדמית - אני האחרון שאגיד לזה לא.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...