Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החברה הצפוניים המחפשים חנות טובה לממכר ציוד אודיו והתקנות ברכב... חדשות טובות.

לאחר מס' חיפושים פה באתר הגעתי למסקנה שאת המערכת ברכבי יתקין שרון מ"אוטו'ס".

חייב לציין שבחירתי היתה נכונה ביותר.

ברצוני לנצל הודעה זו ולהמליץ בחום על שרון וצוותו:

1. תודעת שירות גבוהה במיוחד - סבר פנים יפות, הסברים סבלניים על מה כדאי ומה לא, מתקין סופר נחמד וסבלני (שוב תודה לך, ניקיטה).

2. מקצועיות בהתקנה - שיפורים ותיקונים מהתקנות עבר כושלות, התקנה מקצועית, כיווני מערכת נהדרים (האוזן של שרון כנראה מחוברת דיגיטלית למערכות בחנות (-; ).

3. מחירים שווים לכל כיס - הן בהתקנה והן בציוד.

חשוב לציין כי ההתקנה ברכבי לא היתה מן המניין: רכב מיושן אפס וציוד אודיו בערימות איתו הגעתי אל שרון. חששתי שמה לא יתחשק לו כל כך להתקין ציוד לא שלו, מה גם מיושן אך התבדתי: לא רק שהציוד הותקן אלא הומלץ לי ובסבלנות רבה מה כדאי ומה לא ללא נסיונות דחיפת ציוד חדש למעט מה שבאמת חשוב להצלחת ההתקנה.

שרון וצוות אוטו'ס: קבלו ח"ח על עבודתכם והשירות הנהדר, אותי כלקוח חוזר כבר הרווחתם.

ממליץ בחום...

ירון (פיג'ו 306)

פורסם

המלצתי כאן בעבר ואני ממשיך-שרון מאוטוס אכן חביב,סבלני,מסביר פנים ונושאים ולא מנסה לדחוף אלא על ידי המלצה לתיקון או שיפור.וזה מגיע מנסיון אישי.ומשהו חשוב-המחירים בהחלט שפויים.

(רק גילוי נאות-לא ביצעתי אצלו התקנה ולא יכול לחוות על כך דיעה ).

לפותח השירשור-שיהיה במזל ותתחדש!

ליאור

פורסם

תתחדש,תעלה תמונות שניראה את העבודה שלו,למרות שהעבודה שלו היא אחלה הוא עדין נחשב מתקין בינוני+

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אני מכיר את שרון כבר שנים

שלחתי אליו הרבה חברים שרצו מערכות פשוטות ובסיסיות מבוססות 6X9 ורדיו דיסק פשוט וגם כאלה שהחליטו לקנות אצלו 20-30 יריעות איטום ,

תמיד חזרו מרוצים מהמחיר, השירות וההתקנות.

אני מצטרף להמלצה - כל עוד אין לכם מערכת מפלצת , האיש בהחלט ראוי ועבודתו (ועבודת צוותו) שווה כל אגורה.

גם התקנות עם מגבר אחד וכאלה עוברות בדר"כ ללא תקלות.

יאמר שהותקן לי אצלו רדיו דיסק אחד של סוני ולאחריו האלפיין 9855R שלי עוד לפני כל המגברים וכו' -- הכל עבד נהדר עם שני רמקולי סאונסטרים 6.5" מאחור שהוא המליץ עליהם ורכשתי בעצתו ושעד היום משרתים את חבר שלי שקנה ממני את הטויוטה והוא מבסוט עד השמיים..

את ההתקנות הרציניות שלי עשיתי בעצמי ובעזרתם של חברים מקצוענים ממני.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מצטרף להמלצות,

גם אני התקנתי את המערת באוטוס', וההתקנה שלי היא קצת יותר מהתקנה של רדיו דיסק ורמקולים 6*9.

מי שראה מבין על מה מדובר.

לא משנה לאיזה מטרה תבוא- גם אם למערכת של 2K וגם אם זה למערת של 20K תקבל יחס אישי, שוירות ברמה גבוהה.

שלא נדבר על המחירים הנוחים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
תתחדש,תעלה תמונות שניראה את העבודה שלו,למרות שהעבודה שלו היא אחלה הוא עדין נחשב מתקין בינוני+

אוטוס התקין לחבר שלי שומעים טוב והוא מאוד מרוצה גם מהשירות שלהם כי החליפו לו רמקול באחריות וההתקנה , אז איך קבעת שהוא בינוני ? אתה מספיק מקצועי כדי לקבוע שהוא בינוני ? הוא מתקין טוב מאוד שעושה עבודות יפות

פורסם

מתקין טוב/מצוין זה יוסי/ישראל/סאונדסטורם/יחיאל מאפי 4X4,שרון מתקין בינוני+ יש לו עבודות טובות,אבל מי אמר שהוא לא מקצועי?,יש עוד מתקין טוב בצפון והוא אופיר ליאור מולטימדיה,אני אישית חושב שצריך לעשות מין פורום מתקיני מערכות בלי תחרות ובלי כלום עם תיקי עבודות מי שיראה מה מתאים לו יבוא למתקין שהוא בחר

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

הינה שוב אתם מתחילים,השוואה בין מתקין של כמה מאות שקלים לאלפי שקלים,לא נמאס לכם?

תתחילו ותסיימו עם תגובה תתחדש ותהנה זה יעשה רק טוב,בשביל מה כל ההשוואות האלו? למה ישראל ויוסי צריכים להיכנס לכל שרשור שקשור להתקנה מסוימת שבוצעה ואין להם שום קשר לזה?

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי , אי אפשר להשוות התקנה של 200 ש"ח של תומקר להתקנה של 2000 ש"ח , לתומר אין שום בעייה לעשות פיבר או ריפוד , כי אם ישלמו לו 2000 ש"ח הוא יכול לעשות ריפוד אצל רפד מומחה .

פורסם

לפי הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) , מתקין מקצועי זה אחד שיודע את העבודה , התקין המון מערכות , מכיר את כל הסוגים , מכיר את כל התקלות הנפוצות , מתמצא בחברות וכו' וכו' .

לכן לפי דעתי כל המתקינים שמוזכרים פה : יחיאל, יוסי, אוטוס , כולם מקצועיים .

ההבדל ביניהם זה באומנות , בבניות וברעיונות . לכן יוסי וישראל נחשבים לפי דעתי ליותר אומנים ובעלי חשיבה יוצאת מגדר הרגיל בכל מה שקשור בהתקנות מיוחדות (ממה שראיתי בפורומים), אבל מבחינת מקצועיות גרידא כולם שווים .

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד החשוב מכולם: דרישת לקוח!

ואם לקוח מבקש התקנה בלי הגבהות,לי בניות,בלי החלפת חיווט וכו',אז זה אומר שהמתקין לא מקצועי?

הרבה מתקינים יודעים לעשות דברים יפים,לעבוד עם פיבר,לעשות בניות מיוחדות לפי דרישה ורצון הלקוח

אבל רוב העבודות שאנחנו רואים בפורום זה התקנות של יוסי וישראל,כי,מין הסתם הם המתקיני הבית

ועבודה שלהם היא באמת מקצועית,יפה,את יוסי אני מכיר אישית והוא גם בן אדם נחמד (את ישראל לא פגשתי)

אבל זה לא אומר שהם היחידים שיודעים לעשות התקנות בצורה מקצועית,וגם משהו יוצא דופן!

לכן לא צריך לבוא וישר להיתנפל על כל התקנה שבוצעה במקום אחר

רצוי שאנשים יעלו תמונות מהתקנות שלהם,זה יעזור גם ללמוד וגם לקבל רושם על המתקינים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...