Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל תקציב רק לדעת איפה אפשר לעשות דבר כזה באזור המרכז בלי לפגוע בדשבורד הכוונה לבטל את המערכת המקורית או חלק מהדברים שיש בדשבורד. הכוונה רק במקום הריבוע של הGPS המקורי.

פורסם

הדרך לעשות זאת בדרך נכונה מבלי ששום דבר יהרס היא לגשת למתקין מקצועי-ההמלצה שלי היא ישראל,מתקין מקצועי שנימצא איתנו כאן בפורום,תחפש התקנות שלו ותתרשם.

פורסם

איך אני משיג אותו?? ואם יש עוד רעיונות של מקומות או סוגי מסכים שמתאימים לסובארו בי4 אני מאוד אודה לכם כי אני רוצה לדעת מה מו מי כי ישלי דרך להשיג מסכים כאלה במחירים טובים בגלל זה אני מעדיף לעשות את זה במקום שאני מביא בזול יותר

פורסם

בינתיים אין לי תשובות כאן אם זה באמת אפשרי.

ניסיתי לבדוק אצל אדי מערכות שנמצא כאן ליד הבית שלי משום מה אמרו שזה לא אפשרי.

נראלי שלא הבינו אותי וחשבו שאני רוצה לפרק את הפנל שזה אני באמת יודע שזה בילתי אפשרי כי הוא ביחד עם המיזוג.

מה שעוד יותר מרגיז אותי שמישהו כבר עשה את זה כאן בפורום אבל על מודל 2006 ואני לאדע אם זה אותו דאשבורד!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218441

מחכה להצעות ותמונות של מסכים שאנשים עשו!

פורסם

היי, מעניין שפנית לחברת אדי מערכות ולא נתנו לך את הפתרון.. כנראה שבאמת לא הבנו את הכוונה ועל כך אני מתנצלת מראש.

עפ"י הכתוב- לא הצלחתי להבין באופן מדוייק: קיים ניווט ברכב?

פנה אלי בפרטי- אשמח להעביר לך מס' טלפון של מנהל לקוח סובארו בחברת א.ד.י מערכות שסביר מאוד להניח-יוכל לתת לך את הפתרון.

חג שמח!

• 4 שנים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...