Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי האופציה הכי טובה עבור פותח השרשור היא באמת ה-E קלאס קופה או CLK 350\500 מייבוא אישי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שאני חובב ב.מ.וו מושבע

אני חושב שאין להם שום דבר שיכול להתמודד עם הCL, כנ"ל אודי

הCL פשוט ברמה אחת מעל כל היצע המכוניות של במוו.

גם הSL רמה אחת מעל ה6, סתם לדוג', איפה ראיתם מכונית קבריולט בבמוו שיש לה גם גג פנורמי?

פורסם

הבחור מדבר על רכב בסדר גודל של ה335 והCL עולה פי 3 ככה שלא נראה לי שזה רלוונטי עבורו, כמו כן היא מאוד רכה ולא מתימרת שיהיה בה טיפת ספורטיביות.

בכל אופן רק לידע כללי זה למרצדס קוראים סידרה E לא אומר שהיא מרווחת יותר מהסידרה 3, ההבדל באורל מרווח הגלגלים של הE קופה לעומת C רגילה עומד על ס"מ או משהו בסיגנון.

היא לא מרווחת בהרבה מהסידרה 3.

ההבדל בין הE קופה לסידרה 3 קופה (ובייחוד ה335) אסטרונומיים, האחת רכה ומוגדרת כGT קלאסית והשנייה הרבה יותר ספורטיבית וחדה, עם כל המשתמע מכך מבחינת נוחות לעומת הספורטיביות (לטוב ולרע :-P)

חובה לפני הקנייה להחליט מה אתה מעדיף: נוחות ורכות מול ספורטיביות ואחר כך נסיעת מבחן!

בהצלחה.

פורסם

ה- CL באמת מצויינת אבל הרבה מעבר לתקציב, הגרסה הזולה היא ה - CL500, אח"כ 600 ואח"כ ה- 55/63/65AMG.

אני אזמין נסיעת מבחן על ה - E350 קופה, אסתכל גם על הסדאן לראות כמה מקום אני מרוויח אם אני מוותר על הקופה ובסוף אבדוק עלויות של יבוא אישי.

תודה לעוזרים,

פורסם
הבחור מדבר על רכב בסדר גודל של ה335 והCL עולה פי 3 ככה שלא נראה לי שזה רלוונטי עבורו, כמו כן היא מאוד רכה ולא מתימרת שיהיה בה טיפת ספורטיביות.

בכל אופן רק לידע כללי זה למרצדס קוראים סידרה E לא אומר שהיא מרווחת יותר מהסידרה 3, ההבדל באורל מרווח הגלגלים של הE קופה לעומת C רגילה עומד על ס"מ או משהו בסיגנון.

היא לא מרווחת בהרבה מהסידרה 3.

ההבדל בין הE קופה לסידרה 3 קופה (ובייחוד ה335) אסטרונומיים, האחת רכה ומוגדרת כGT קלאסית והשנייה הרבה יותר ספורטיבית וחדה, עם כל המשתמע מכך מבחינת נוחות לעומת הספורטיביות (לטוב ולרע :-P)

חובה לפני הקנייה להחליט מה אתה מעדיף: נוחות ורכות מול ספורטיביות ואחר כך נסיעת מבחן!

בהצלחה.

אם אני לא טועה, הE קופה מבוססת על רצפת הC קלאס כך שסביר להניח שהבדלים משמעותיים במרחב לא יהיו.

פורסם
הסדרה 6 בד"כ מתחרה במרצדס SL , הE קלאס קופה קצת קשה למקם אותה נגד משהו, והA7 היא קופה 4 דלתות שתתחרה בCLS

הסדרה 6 בכלל לא מתחרה של הSL.

הסדרה 6 היא גרסאת קופה/קבריולט לסדרה 5.

הSL היא מכונית רודסטאר. ההבדל בין השתיים לא קטן (וכך גם המחיר).

הA7, כמו אחותה הA5, תוצע ב3 גרסאות;

גרסאת קופה - A7.

גרסאת קבריולט - A7 Cabrio.

גרסאת סדאן-קופה - A7 Sportback.

מסתובבות שמועות שבאינגלושטאדט בוחנים את האפשרות להציע את הרכב גם במרכב Sportback Cabrio. משמע 4 דלתות וגג נפתח.

לפותח השרשור - שנה הבאה אמורה להיות מוצגת BMW 6er חדשה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפותח השרשור.

לדעתי גם ה E350 קופה תהיה לך קטנה, וגם סדרה 3.

אם אפשר לשאול כמה נפשות אתם, ואת גיל הילדים.

כי אם הם קטנים ויש צורך בעגלות וכד', אין סיכוי שתסתדר עם גודל

כזה של רכב, בטח שלא עם קופה.

אלא אם אתה מוותר מראש על התניידות משפחתית עם הרכב שלך.

פורסם

הA7 תהיה קופה 4 דלתות שמיועדת ללכת נגד הCLS ,Passat CC ודומותיהן,בשום אתר לא מופיעה השערה לקופה 3/2 דלתות, אבל לקבריולה 4 דלתות יש.

לדוגמא:

http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new-cars/Search-Results/Spyshots/Audi-scoop-special-Audi-A7-revealed/

או תמונות ריגול:

http://brisbanetimes.drive.com.au/photogallery/spied-audi-a7/20100216-o3vk.html?selectedImage=2

פורסם
לפותח השרשור.

לדעתי גם ה E350 קופה תהיה לך קטנה, וגם סדרה 3.

אם אפשר לשאול כמה נפשות אתם, ואת גיל הילדים.

כי אם הם קטנים ויש צורך בעגלות וכד', אין סיכוי שתסתדר עם גודל

כזה של רכב, בטח שלא עם קופה.

אלא אם אתה מוותר מראש על התניידות משפחתית עם הרכב שלך.

קצת מצחיק אותי, הדרישות של היום לעומת הדרישות של פעם.

כשהייתי ילד, בשנות השבעים. משפחות נסעו ברכבים קטנים כמו קונסטות קטנות, ולדוד שלי היה פרינס 1000 (חיפשתי תמונה ולא מצאתי), חמישה נפשות נסעו ברכב הפצפון הזה...

לאמידים שבחבורה היה פיג'ו 504 ...

פורסם

גם להורי היה פרינץ 1000 אח"כ שידרגו לפרינץ 1200 (סוף שנות השישים, תחילת שבעים) ב 1982 כבר היתה לאבי 504 מנוע 2000 אוטומטית.

ואז השכן קנה וולוו 244 עם הפרונט האלכסוני קדימה...

פורסם
גם להורי היה פרינץ 1000 אח"כ שידרגו לפרינץ 1200 (סוף שנות השישים, תחילת שבעים) ב 1982 כבר היתה לאבי 504 מנוע 2000 אוטומטית.

ואז השכן קנה וולוו 244 עם הפרונט האלכסוני קדימה...

היה לה מנוע מאחור ושלושה פנסים אחוריים בכל צד אם אני זוכר נכון (לפרינס)?

פורסם

קצת סדר בבלאגן, זה יהיה מסודר לפי אאודי/ב.מ.וו./מרצדס.

A3/סדרה 1/A קלאס.

A3 קבריו/סדרה 1 קבריו/אין מתחרה.

A4/סדרה 3/C קלאס.

A5/סדרה 3 קופה/אין מתחרה (CLC מתחרה בגרסאות המוזלות).

A5 ספורטבק/אין מתחרה/אין מתחרה.

A6/סדרה 5/E קלאס.

A7 (עתידי)/סדרה 6/E קופה.

A7 ספורטבק/CLS/5GT.

A8/סדרה 7/S קלאס.

SLK/Z4/TT.

R8/אין מתחרה/SL.

GLK/X3/X5.

ML/X5/Q7.

ל-GL ול-CL אין מתחרות מאאודי ומרצדס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני נאלץ לקלקל את חגיגת ה"מבינים ומומחים מטעם עצמם" כאן.

ההתייחסות אליה היא כעוד תצורה של E קלאס, ולא כחלק מסדרת דגמי הקופה של מרצדס (CLK,CLC,CL וגם CLS). היא יושבת על רצפת ה- E אבל מקוצרת משמעותית.

ב- 17 ס"מ (!) באורך הכללי, צרה יותר ב- 6 ס"מ, נמוכה יותר ב- 7 ס"מ ובסיס הגלגלים שלה (שהוא הנתון הרלוונטי למרווח פנים) עומד על 276 ס"מ - קצר יותר ב- 11 ס"מ מה- E קלאס וזה ה-מ-ו-ן.

נתונים אלו והם בלבד שרלוונטיים מציבים אותה מול A5 וב.מ.וו סדרה 3 קופה כמעט אחד על אחז עם ס"מ לפה ושניים לשם. עד כאן? יופי.

הלאה, לגבי החשש ממרווח פנים מצומצם יותר בב.מ.וו, היא אכן קצרה יותר מהמרצדס אולם נתון בסיס הגלגלים זהה לחלוטין. שנית למרצדס ארבעה מושבים בלבד, לעומת חמישה בב.מ.וו, לא ברור לי איזה שימוש משפחתי אתה מועיד לה - אך קח זאת בחשבון.

אני לא מבין על סמך מה אתה טוען שסדרה 3 קופה קטנה עבורך, ניחוש?

אגב לאחר שנהגתי גם בזו וגם בזו ואף באחרות, היה סמוך ובטוח שלמרות ש- E קופה דינמית למדי, היא רחוקה מ- 335 כמרחק שטוטגרט ממינכן לטובת המינכנאים. לגבי אודי, אם אתה לא הולך על S5 (ואז אעפס, אין סיכוי שהילדים יסכימו לנסוע איתך) עדיף לוותר - זאת כל עוד אתה מחפש ריגושים כהגדרתך. אינפינטי זה מנוע מעולה והרבה יותר מדי נטייה להיגוי יתר וכישכושי עכוז, כך שהיא באמת מכונית של טריק וחצי, לא מעבר...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...