Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלנו הוחלף מנוע, לאחר שהקודם הותך. כמובן שיש שטר מכר ושאר הניירת.

בקרוב יש לנו טסט לרכב ולפי מה שהבנתי, אין כבר צורך לגשת למשרד הרישוי על מנת להוציא רישיון מתוקן, אלא ניתן לגשת ישירות לטסט עם הניירת של המנוע החדש וטופס הטסט שקיבלתי הדואר.

האם זה נכון או שמא אני עדיין צריך לגשת למשרד הרישוי על מנת להוציא ניירת חדשה?

תודה מראש :-)

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

מתוך אתר רשות הרישוי:

החלפת מנוע

מכוני הרישוי בארץ יכולים לאשר החלפת מנוע בכל רכב מאותו דגם ונפח, לא רק לגבי מנועים מיובאים, אלא גם לגבי מנועים שהוצאו מכלי רכב הרשומים בקובץ. מנוע שהוצא מרכב - יש להביא שטר מכר שעליו מצויין מספר הרכב שממנו הוצא המנוע. מנועים חדשים עם רשימון יבוא. בעל רכב המופיע במכון רישוי לצורך אישור החלפת מנוע עומדות 2 אופציות:

• להחזיק צמוד לרישיון הרכב את הטופס המקוצר רש"ל 23 עד למועד החידוש ואז יירשם השינוי ברשיון הרכב
  • במידה ובעל הרכב ירצה לרשום את השינוי במיידי, עליו לפנות לכל סניף רישוי עם טופס הרש"ל 23 ובמקום יבוצע השינוי, פעולה זו תחייב תשלום כפל רשיון רכב

אישור להחלפת מנוע בעמדה הטכנית יתבצעו רק במקרים מיוחדים כאשר המנוע מדגם או מנפח אחר מהרשום ברכב או כאשר באותו מועד מבוצע שינוי מבנה במשרד הרישוי.

*עמדה טכנית = הכוונה לעמדה מס' 1.

המידע המופיע בתגובה זאת, הוא על פי המעודכן נכון לכרגע באתר רשות הרישוי. לא מן הנמנע שהנחיות משתנות במהלך הזמן ולכן מי שיקרא תגובה זאת בעתיד אינו יכול להסתמך עליה כנתון עדכני. רצוי לבדוק מה מופיע באתר רשות הרישוי נכון למועד השאלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז להבנתי, אם יש את כל האישורים וההחלפה נעשתה ללא שינוי נפח וכו', אני יכול לגשת ישירות למכון רישוי לטסט, ללא צורך לגשת למשרד הרישוי לפני כן, אלא אם ממש לחוץ לי שברישיון יהיה מספר המנוע החדש.

תודה!

פורסם

אתה יכול לגשת ישירות לטסט עם כל הניירת, אני עונה מתוך ניסיון של כמה פעמים שהעברתי טסט רכב אחרי החלפת מנוע, אין צורך לגשת למשרד הרישוי.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם
אתה יכול לגשת ישירות לטסט עם כל הניירת, אני עונה מתוך ניסיון של כמה פעמים שהעברתי טסט רכב אחרי החלפת מנוע, אין צורך לגשת למשרד הרישוי.

חן חן, תודה. כל הנותר הוא לגרד את סכום אגרת הטסט :roll:

• תוכן חדש...