Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ו 309 ?

פיאט אונו?

פג'ו 205 ?

מה מבין שלושתם הכי טוב מבחינה כללים ?

ואם יש הצעות אחרון ?

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

אפילו אם אני קונה 309 מידים טובות ושומורות שנת 92 מנוע 1400 יד 2 136000ק''מ ב5 אלף שווה?

פורסם

לי יש הצעה קצת אחרת:

מבחינה כלכלית אני חושב שסובארו דיאל תהיה מהשתלמת מכולם,אך למצא אחת שמורה זה משהו מאוד קשה .

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

פיג'ו 205-106, פיאט אונו, דייהטסו שרייד (רק מנוע 1300!!!)

מה שתמצא קודם במצב הכי שמור, תחטוף.

אני קניתי שרייד 93 מנוע 1300 גיר רגיל, מנוע מיבוא וקלאצ חדש, ב5000, השקעתי על הרכב מדחס מזגן ונוסע ונוסע ונוסע ונוסע וגם עבר טסט לפני שבוע מכה ראשונה, אבל מצאתי רכב באמת במצב נדיר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דודו ג, כתב: היה לי בעבר 309 ,שוק חלש.

לדעתי ב5000 ש"ח תוכל למצוא פונטו וגם פיז'ו 106 .

לא ניראה לי שמי שקונה רכב ב5000 ש"ח מוטרד, או צריך להיות מוטרד ממצב ה"שוק" של רכב זה או אחר.

ולעניין עצמו, כל רכב שמור שתמצא, שיש קבלות על תיקונים וטיפולים כאלה או אחרים, תיקח.

הייתי מוסיף לרשימה גם רנו 19.

אם ה309 אכן במצב טוב (בעיקר מכנית), ואתה מכיר את הבעלים של הרכב (שזה אומר שהם אנשים שאתה סומך עליהם ויודע איך הם טיפלו ברכב), לך על זה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

את כל המכוניות שרשמתם אפשר למצוא ואני מחבב חלק מהם .אבל במחיר הזה יהיה לי קשה ליקנות שמור.

אבל בכול זאת קיבלתי עזרה תודה לכולם

פורסם
דודו ג, כתב: היה לי בעבר 309 ,שוק חלש.

לדעתי ב5000 ש"ח תוכל למצוא פונטו וגם פיז'ו 106 .

לא ניראה לי שמי שקונה רכב ב5000 ש"ח מוטרד, או צריך להיות מוטרד ממצב ה"שוק" של רכב זה או אחר.

ולעניין עצמו, כל רכב שמור שתמצא, שיש קבלות על תיקונים וטיפולים כאלה או אחרים, תיקח.

הייתי מוסיף לרשימה גם רנו 19.

אם ה309 אכן במצב טוב (בעיקר מכנית), ואתה מכיר את הבעלים של הרכב (שזה אומר שהם אנשים שאתה סומך עליהם ויודע איך הם טיפלו ברכב), לך על זה.

loty כתב:לא ניראה לי שמי שקונה רכב ב5000 ש"ח מוטרד, או צריך להיות מוטרד ממצב ה"שוק" של רכב זה או אחר.

ואני כותב: יש אנשים ש5000 ש"ח לרכב זה עולם ומלואו וסביר להניח שייתכן שהם כן עלולים להיות מוטרדים ממצב השוק.

פורסם

צרפתיות כגון 309\205 הפלסטיקה ובמיוחד הדשבורד יתפוררו לך בידיים, יפניות כגון סוויפט שרייד ודי-אל אתה עובר טיפה עם ספריי מבריק והם נראים כאילו יצאו מהמפעל, ה205 נחשבת יחסית רכב פשוט לעומת הקליאו שיש בה יותר מה שיתקלקל מבחינת איבזור חשמלי, כמובן שלדעתי עדיף רכב כמה שפחות "חשמלי" ככה יש פחות מה שיתקלקל, השוק של ה309 הוא באמת חלש ה205 היא בין הקטנות הנמכרות ביותר במחירים האלה.

על אף שה205 נחשבת כפשוטה יחסית לצרפתייה עדיין הייתי מעדיף את "השקט היפני" למרות שעברו מספיק שנים בשביל לערער את המושג הזה אך עדיין הייתי מעדיף יפנית שמורה על צרפתייה שמורה. גם הצרפתיות יותר רגישות להתעללות וה205 הוא רכב צעירים שרוב ה205 שנמכרות ב5 אלף ומטה הם של צעירים שקרעו אותם ויש להם אי אילו תוספות יופי אבל לא השקיעו שקל במנוע, 205 שמורה נמכרת במחירים גבוהים יותר. הסוויפט והשרייד זה יותר רכב של סטונדטים וזקנים ולכן קל יותר למצוא שמורות ואל תתפשר במקרה הזה על מנוע 1.3 ידני כי ה1.0 מרגיש חלש יחסית בכבישים מהירים, על אף שהמוכרים של שרייד\סוייפט חיים בבועה שיפנית שווהנ הרבה והשמורות יותר יעלו לך 6-7.

מה שאני מציע תעשה כמוני, חפש רכב שמור מכנית ותפסח על החלק הקוסמטי וככה תוריד כמה אלפים מהמחיר.

אני קניתי סויפט במצב מעולה מכנית שבמצבה שווה 6-7 ונמכרה לי ב4 בגלל שהצבע מתקלף.

די-אל ו309 זה יותר דלק, לדעתי עדיף קטנות.

עם אתה מעוניין הסויפט שלי למכירה דרך אגב.

פורסם
ואני כותב: יש אנשים ש5000 ש"ח לרכב זה עולם ומלואו וסביר להניח שייתכן שהם כן עלולים להיות מוטרדים ממצב השוק.

לא הבנתי, למה מצב השוק צריך לעניין אותו? אתה חושב שעוד שנה/שנתיים הוא לא יצליח למכור את הרכב כי אין לו שוק? אז הוא יקח אותו לגריטה ויקבל 3K ש"ח. בסכום כזה שוק הרכב כבר לא מעניין אף אחד, אלה רק מצבו המכני של הרכב הנתון.

פורסם

גריטה הם רק למכוניות משנת 90 ומטה ,חוץ מזה שהגריטה היא תוכנית חדשה והעתיד שלה לא צפויי.

שוק של רכבים נוצר גם באמינות עם דגש על אמינות ותחזוקה.

לכן אני חושב שאתה Caeser למשל, ורוב האנשים יעדיפו,/אונו/פונטו,205/106/שרייד/אפלאוז/סוויפט/סובארו dl וכ'ו על פני

רכבים שהשוק שלהם חלש או שהתחזוקה שלהם לא זולה.

פורסם

205 חסכונית ואמינה מאוד

או שתחפש סובארו לאונה GL היותר מאובזרות, רצוי ידנית ,

כי על הDL ממש מבעס לנהוג.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...