Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת

ומצאתי את שתי השרשורים האלה :

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493

http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx

ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו

מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו

עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה.

דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה.

הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על המחשב.

אז דבר ראשון, מקווה שהפוסט שלי יידע אנשים שכן שוקלים לקנות את המחשב, שישקלו שוב.

ודבר שני, מה אתם אומרים על זה? לא הצלחתי להבין אם זה רק עם מעבדי i7 או גם עם ה i5?

זה קרה להמון לקוחות, מצד שני, לא לכולם.

מה ההצעות? להתרחק לגמרי ולא לקנות? ( התכוונתי לרכוש בארצות הברית) לחכות עד שדל יעלו את הבעיה ורק אז לרכוש?

או שאולי פשוט לרכוש את אותו המחשב עם מעבד P8800 , שנציגי דל ארצות הברית טוענים שבדגם הזה אין בעיות, באותו המחיר שאפשר לקבל את המחשב עם המעבד I7. איך המעבד הזה בהשוואה לi7? זה כמובן שנמוך, אבל משמעותי?

המחיר הוא קרוב ל1300$ עבור הxps עם מעבד I7/I5/P8800 ארבע ג'יגה זיכרון DDR3 מסך 15.6 FHD , סוללה 9 תאים , 500 ג'י'גה הארד דיסק במהירות 7200, כרטיס מסך אטי ראדון 4670 ב 1 ג'יגה זיכרון.

אז מה אתם אומרים? לחכות שתפתר הבעיה? ( כבר יותר משלושה חודשים דל לא מצליחים לפתור אותה, וכל הלקוחות מקווים שהעדכון ביוס הבא יפתור את הבעיה) ולקנות עם הI7 או להיות עם ראש שקט ולקנות עם הP8800 בלי בעיות? או שאולי יש לכם הצעות אחרות בתקציב הזה לבעיקר לשימוש משחקים?

מצטער על ההודעה הארוכה והמסובכת, מקווה שתעזרו, כבר אין לי כיוון לגמרי מה לקנות.

פורסם

יש לי את הדגם הקודם - ה- xps m1530 - וללא ספק זהו הלפטופ הגרוע ביותר שהיה לי. ווינדוז 7 שיפר מאוד את המצב (על פני ויסטה המקורית וגם XP ששנמכתי אליה), אבל עדיין יש המון דברים מעצבנים: הוא מתחמם מאוד באיזור שאתה מניח את הידיים, המשטח מגע שלו הוא הכי גרוע שנתקלתי, בעיות יציבות וכו וכו.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני מאמין שהדברים שופרו בדגם החדש, מבחינת משטח מגע זה לא רלוונטי מבחינתי כי אני אשתמש באופן קבוע עם עכבר, המחשב בקושי הולך להתנייד.

יש למישהו עצה לתת בקשר למעבד? איך ה P8800 לעומת ה I7 ? יהיה הבדל מורגש מבחינת ביצועי המחשב?

פורסם

גם לי היה דור קודם xps m1330...

ללא ספק הלפטופ הגרוע שהיה לי, והיו לי לא מעט.

היה פעמיים בתיקון, ופעמיים הוחלף לוח אם!

וכל זה בשימוש משרדי רגיל ונורמלי לחלוטין...

פורסם

היה לי את הדור הקודם, עד שהוא עלה באש לפני שלושה שבועות כתוצאה מפאשלה של דל. קיבלתי את הדגם הנוכחי כמעין פיצוי, יותר טוב, אבל לא להיט גדול. מציע שתתרחק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
גם לי היה דור קודם xps m1330...

ללא ספק הלפטופ הגרוע שהיה לי, והיו לי לא מעט.

היה פעמיים בתיקון, ופעמיים הוחלף לוח אם!

וכל זה בשימוש משרדי רגיל ונורמלי לחלוטין...

כנ"ל בדיוק, ההבדל היחיד בינינו הוא שהיום הוצאתי את המחשב מתיקון לאחר החלפת לוח אם בפעם השלישית (!) :mad2:

פורסם

לפי התגובות בחו״ל הדגמים הנוכחיים לא סובלים מאותם בעיות חימום יתר ופיזור אויר גרוע שגורם לשריפת לוח האם וכרטיס המסך, רק מבעיות הקפיאות, שככל הנראה קיימת רק עם מחשבים עם המעבדי i5 ו׳ i7 וכנראה תפתר בעדכון ביוס הקרוב שאמור לצאת בסוף החודש. אולי אני אלך על מחשב xps עם מעבד p8800 , בכל מקרה, יש למישהו המלצה למחשב אחר שיהיה חזק גם למשחקים עם מסך 15.6 בתקציב של עד 1200$? ירכש בארצות הברית.

פורסם

הדגם החדש אכן מתחמם פחות, אבל פיזור האוויר שלו גרוע לא פחות. אני לא מבין למה האהבלים האלה לא נגמלים מיניקת אוויר מתחתית המחשב. ברגע שאתה מניח אותו על משטח רך (מיטה לדוג'), הוא לא מצליח לינוק אוויר ומתחיל להתחמם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בתור בעלים של M1210 - מהסדרות הראשונות שיובאו ביבוא מקביל מארה"ב, אני יכול להגיד שממש התאכזבתי.

קודם כל הביצועים (למשחקים) כלל לא תאמו את המחיר המגוחך ששילמתי עליו בשעתו (קרוב ל11K - לפני 3 שנים).

דבר שני - המחשב לא מפסיק לבקר במעבדה:

שתי החלפות הארד-דיסק (אומנם הותקנו בארץ במקום המקוריים, אבל בכל זאת)

החלפה אחת (ממש עכשיו) של הצורב

בעיות קשות של התחממות (שאומנם נפתרו לאחר נקיון יסודי במעבדה, אבל חזרו אחרי פחות מחצי שנה).

סוללה 9 תאים מקורית ששבקה חיים מיד (!!!) בתום שנת האחריות שלה (כשבוע לאחר סיום האחריות).

והתפתחות אחרונה (שבעקבותיה אני על נט-בוק של חברה שלי) - מסך שהלך באופן פתאומי.

כל שאני יכול להגיד - מזל שלפני שלוש שנים החלטתי להשקיע עוד כמעט אלף שקל בהרחבת אחריות ל3 שנים!

גם ידידה טובה שלי שרכשה בזמנו את הM1330 - די התאכזבה ממנו אחרי שתי החלפות לוח אם ועוד מיני תקלות למיניהם.

סדרה ממש... אבל ממש! לא מומלצת.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני עם XPS STUDIO 13.3 כבר כמעט שנה.

עד עכשיו 0 תקלות.

נשאר לי נושא פתוח שדורש להתקין תוכנת צריבה חדשה ע"מ לבדוק אם הכונן צורב תקין או לא, כי בינתיים הוא מזייף בצריבה.

המחשב נקנה בארה"ב ללא התקנות מקומיות.

ככלל, ומשימוש מרובה במחשבים המקבילים (HP, לנובו), הדל הרבה יותר נוח לשימוש ופרקטי מכל הבחינות (למשל סלוט ל-CD ולא כונן).

אני מרוצה. טפו טפו.

פורסם

יש לי 2 אנשים בעבודה עם XPS 13

ושניהם מרוצים, יש להם אותו כשנה עם 0 תקלות...

לי יש LATITUDE 6400 כנ"ל עם 0 תקלות... אחלה לפטופ

פורסם

ממש דילמה, אני כבר צריך להריץ את הזמנת המחשב, ואין לי מושג מה להזמין.

אני מפחד להזמין את הדל, כי עד לרגע זה, לא נמצא פתרון לבעיית הקיפאון שהמחשב נכנס אליו מדי פעם, ואני לא יודע מתי כן יצא פתרון, לא יודע אם העדכון ביוס שאמור לצאת סוף החודש כן יפתור, ואם בסוף זאת תהיה בעיה חומרתית, בוודאי שדל בארץ בפיגור מול דל העולמית, וזה יקח זמן עד שימצא פתרון ללקוחות דל הישראלים.

אז ההתלבטות היא בין ה hp ל toshiba.

מה הייתם לוקחים?

צריך לקחת בחשבון את נושא האחריות, שבטושיבה אני מקבל שנה אחריות ובhp שלוש שנות אחריות.

הנתונים די דומים בין שתי המחשבים

Satellite A500-ST6647

ProcessorIntel® Core™ i7-720QM Processor 1.6 GHz (2.8 GHz with Turbo Boost Technology), 6MB L3 Cache, 1333MHz DDR3Microsoft® Operating SystemGenuine Windows® 7 Home Premium 64-bitDesign OptionsFusion Finish™ in Quantum BlackKeyBoard ColorGlossy Black KeyboardMicrosoft® Office SoftwareMicrosoft® Office Ready with Microsoft Office Professional 2007 60-day Trial EditionMemory6GB DDR3 1066MHz SDRAM (4096MB+2048MB)Graphics ControllerNVIDIA® GeForce® GT 330M with 1GB GDDR3 discrete graphicsHard Disk Drive500GB HDD (7200rpm, Serial-ATA)Optical DriveDVD SuperMulti (+/-R double layer) driveBluetooth®Bluetooth® Version 2.1 +EDRBatteryLithium Ion battery (6-Cell, 4000mAh) Standard Limited Warranty1 Year Standard Limited Warranty

HP Pavilion dv6t Quad Edition

Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit

Intel® Core™ i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz

$100 OFF! 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)

FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

1GB Nvidia GeForce GT 320M - For i7 Processors

15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768)

LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support

Webcam + Fingerprint Reader

Intel Wireless-N Card with Bluetooth

HP Integrated HDTV Hybrid Tuner

HP Color Matching Keyboard

High Capacity 6 Cell Lithium Ion Battery

No Modem

Microsoft® Works 9.0

HP Home & Home Office Store in-box envelope

כנראה שהכרטיס מסך בטושיבה קצת יותר חזק, עד כמה משמעותי ההבדל בין ה1GB Nvidia GeForce GT 320M ל NVIDIA® GeForce® GT 330M with 1GB GDDR3 ? כמו כן בhp אני מקבל את ה tv tuner.

שניהם עולים 1300$ אחרי מיסים ומשלוח.

אז מה לקחת? כל תגובה תתקבל בברכה.

פורסם

זה הכל יחסי... אם שמעת על בעיה אצל כמה אנשים לא אומר שהדגם כישלון וגם הפוך אם 2 אמרו שהדגם טוב הדגם מוצלח...

בעניין הזה, זה גם עניין המזל...

יש לי 2 בחורות בעבודה ולשניהן יש HP Pavilion ולשניהן יש את אותה הבעיה (באופן קצת שונה)

נגיד שהמחשב נמצא בתיק חצי שעה שעה... ואז אתה פותח את הלפטופ אז בצד התחתון יש סוג של חומר לבן כזה

שאחרי זה יורד לתחתית המסך, ואצל השניה הוא פשוט שם ולא זז... עכשיו זה מציק וזה קרה אחרי סיום תקופת האחריות

לפחות בDELL יש לך 3 שנים אחריות ברוב הדגמים מדובר גם בבית הלקוח (במידה ואתה רוכש בארץ)

פורסם

מה שווה האחריות כשהחרא הקטן צריך אותה בלי הפסקה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...