Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלונות ברכב שלא נפתחים ועוד כמה תופעות לוואי קטנות הביאו אותנו לבדיקה אצל חשמלאי של צ'מפיון שקבע חד משמעית שהמחשב "מת" ויש להחליפו.

כמובן שהצעת המחיר של החברה עומדת על כמה אלפים עבור מחשב בלבד.

איפה אוכל להשיג מחשב תקין במחיר סביר באיזור רחובות? מצורפת תמונה של המחשב.

תודה לעוזרים ושבוע טוב!:-P

07022010481 (Large).jpg

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

רק איביי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא חושב שכדאי להביא את החלק הזה מאיביי, אלא אם כן אתה מבין בזה ויודע בדיוק את מה אתה מחפש.

אני את החלק מצאתי דווקא בארץ. לפי המספר המדויק שהיה על המחשב שהבאתי כדוגמה, הביאו לי מחשב משומש במצב חדש לגמרי + חתיכה ארוכה מהצמה שלו כדי שאוכל להלחים לצמה הקיימת ברכב שהייתה הרוסה לגמרי מרטיבות.

חבל שמס' חודשים אחרי כל ההשקעה הרכב נגנב... היה רכב שמור מאוד.

מחר אחפש את החשבונית (היא פה איפושהו) ואכתוב לך את שם המקום והטלפון. זה עלה משהו כמו 1000 ש"ח אם אני זוכר נכון.

פורסם

לפסאט יש "מחלה" של פתחי ניקוז בתא המצבר שנסתמים. כתוצאה מכך בימים גשומים, מי הגשם חודרים לתוך הרכב ומציפים את איזור המחשב המדובר. מחשב שהוצף בדרך כלל ימצא רקוב בפנים וכך גם הקונקטור של הצמה שלו (ואל תבנו על הקופסה האטומה בה יושב המחשב, המים חודרים הכל...). במקרה של מחשב לא תקין - אולי ניתן לתקן. אבל מחשב רקוב זה רק להחליף...

אה כן, ונזכרתי מאיפה קניתי את המחשב! http://www.tg-parts.co.il/ (קרדיט לרפי לין שהמליץ!)

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן למצוא מחשב כזה גם בחנות החלפים האינטרנטית my-parts שמתמחה במכירה ותיקון של מחשבי רכב מכל הסוגים.

• תוכן חדש...