Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש נתקלתי בבעיה במערכת. בזמן ששומעים דיסק יש הפסקה בשמע או באופן פתאומי, או לאחר שיש ירידה לרגע באכות הצליל ובעוצמה ובעקבות זאת הפסקה מוחלטת. לאחר הפסקה שיכולה להיות בין חצי שעה ליומיים, המערכת חוזרת לעבוד באופן שנשמע לי תקין, וכעבור זמן שוב מפסיקה. בזמן ההפסקה התצוגה מראה שהדיסק ממשיך לרוץ, ולא שומעים גם אם מעבירים לרדיו. ( אבל התקלה מעולם לא התחילה משמיעת רדיו).

הגעתי למתקין. הוא מצא פיוז שרוףבמגבר והחליף, ובמשך שבוע הכל נשמע תקין. אבל אח"כ שוב הבעייה חזרה. חזרתי אליו (בזמן שהמערכת עבדה בסדר), הוא ביקש שבפעם הבאה שזה קורה, לבדוק אם נדלקת מנורה אדומה במגבר, וגם לנתק את הסאב ולראות אם זה משפיע. מאז עבר כשבוע וחצי ולהפתעתי הבעייה בנתיים לא חזרה.שאלותי הן:

1. האם תקלה כזאת מוכרת לכם

2. האם כשאני ממשיך לשמוע במצב כזה אני מסכן את המגבר או רכיב אחר ?

3. אם המגבר מקולקל, האם יש לכם המלצה איפה לתקן מגבר אודיסון (הסוכן שמכר לי אותו מציע לתקן את זה דרכו, המתקין הציע מעבדה מוכרת (לדבריו) של סיימון .

הרכיבים במערכת הם מגבר אודיסון srx5 רדיודיסק אקליפס 5000 , קומפוננט hi energy של הרץ, רמקולים אחוריים של בוסטון אקוסטיק (סידרה בסיסית) וסאב של הרץ. וגם מחליף דיסקים .

תודה

zvi-ka

• תוכן חדש...