Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת יש לי סופר לנסר ובבגז' יש לי רק סאב ששוקל הרבה מאוד אז לא מצליח לקפוץ כל כך.

אבל לפני שאתה משפר כוח אני ממליץ לך לשפר אחיזה כי האוטו הזה כמו חמאה.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

מה אתה מעוניין לשפר?

מה חסר לך ברכב?

מהו התקציב אתה מעוניין להשקיע?

באיזה מצה הרכב כיום?

לפני כל שיפור מומלץ לבצע יישור קו מלא.

כמו כן, אם צמיגיך לא במצב טוב, החלפתם לצמיגים איכותיים ייתן לך שיפור מיידי בתחום האחיזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לי יש את הרכב הנה''ל אבל בגיראסה האוטומטית,אני ביצעתי ברכב החלפת קאמשפט לקאמשפט חם ואני יכול להגיד דבר אחד ביחס למחיר שקניתי אותו זה נותן עוד כ20 כ''ס והאוטו משתנה מאוד לי עלה בסביבות ה 450$ הזמנתי מהאיביי,אבל אני בדעה רוצה כוח תחליף למנוע 1.8 של גאלנט אתה מקבל פה את החבילה הכי הכי שווה עד ל6.5 אלף שח יעני המנוע עם הרכבה בסביבות ה5 אלף ועוד שפורים קטנים(פילטר פתוח,פלאגים קרים,אגזוז זרימה חופשית)

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אני למשל יש לי סופר לאנסר אשר השתלתי לה מנוע יבוא 4G93 1800CC 16V ,כמו כן החלפתי בולמים וקפיצים לקיט GT של WITEC עם בולמי ZACHS עם הנמכה של 45 מ"מ + בלמים מחוררים מחורצים של OMP + קיט מוטות מיצבים של OMP+ ווסט דלק של J&R + פלגים קרים אירידיום עם ראש כפול+כבלים הצתה של ספליטפייר+פילטר פתוח של J&R יחד עם מתאם נירוסטה עבודת יד+אגזוז זרימה חופשית נירוסטה עבודת יד +פורטינג לראש מנוע+גיר מחוזק 5 הילוכים של גאלאנט+ערכה כפולה של סופרגייל+צינור ישיר ללא ממיר קטליטי מהסעפת עד לדוד האחורי.

כל זה ועוד לא הגעתי לאן שאני רוצה עם הרכב ,והדרך עוד ארוכה לכן תדע מה אתה רוצה בדיוק לשפר ברכב ומה התקציב שלך ואני בטוח שהחברה ב PIT STOP יצליחו לעזור לך, ואם יהיה לך שאלות אתה מוזמן לשלוח לי הודעה ואנסה לעזור לך כמה שאני יכול.

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

• תוכן חדש...