Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, איבדתם גבולות לחלוטין.

הפכתם את השרשור הזה למזוהם עם כל מיני השמצות.

הגיע חבר פורום, מעלה תמונות של התקנה שלו, שנעשתה ע"י ישראל.

סה"כ התקנה יפה של פלטה למגברים השחלת כבלים.

הפכתם את זה לויכוח על מתקינים, עלויות של מתקינים, הכפשות,השמצות, השוואות וכו'.

חלאס!, לא נמאס לכם כבר להתסיס איפה שלא צריך?

ועם כל הכבוד שאני רוכש לישראל, בתור חבר וגם בתור מתקין.

יש לו עוד הרבה ללמוד לפני שהוא ישווה את עצמו למתקינים ותיקים ומנוסים ויצרתיים כמו יוסי ואף שמעון שהוזכר כאן.

גם לא היה פה משהו גרנדיוזי בצורה חריגה שתיתן את הבסיס להשוואה כזאת.

ישראל בחור עם לב זהב שתמיד שמח גם לעזור, יש לו ידיים טובות והוא בהחלט בדרך הנכונה.

אבל המרחק מכאן להשוואה מול נסיון של כ20 שנה, הדרך עוד רחוקה.

ואני אומר את זה בחברות ומהמקום הכ טוב שאני יכול לרשום את זה, ויתרה מכך, תשאלו אפילו את ישראל הוא יגיד לכם את זה בעצמו:).

ודבר אחרון.

שאנשים כותבים פה ש"מתקין על" זה מותג, ורק על המותג משלמים זה פשוט בדיחה ואחת עצובה.

הכינוי שדבק ביוסי עם השנים נובע מהעובדה שהוא מחדש כל הזמן, ומעלה בכל פעם הפתעות אחרות.

רק מתמונות של ההתקנות שלו, אנשים למדו מליון ואחד דברים אחרים.

רבע'ק!, לפני 4 שנים הייתם פותחים מערכת של חבר פורום, לא הייתם מוצאים סופית אחת על הכבלים למעט הכבל מתח.

לא הייתם רואים פלטות שרק החוטים נראים.

לא טבעות מדורגות.

גרילים קאסטום למיניהם.

השתלות של קונטרולרים של פרוססורים בשלל מקומות ברכב.

תיבות STELTH למינהם לסאבים או בדלתות לרמקולים.

גימורים בשלל סוגים ומינים- מעור,סקאיי,לבד עם תפירה,או צביעה או פלוקינג.

זה מה שמייחד וזה מה שמשנה את התמונה.

ולכן לא כל מתקין הוא "אומן" או "סופר פדנט" וכן "מתקין על".

תחשבו על הדברים לפני שאתם זורקים סתם הכפשות לאוויר.

under construction..

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה מתקין על בכלל?

לא זכור לי שראיתי את יוסי או שמעון או ניר גורן או כל אחד אחר מסתובב עם גלימה על הגב של גיבור מחוברת קומיקס.

זכור לי שמדובר במתקינים שכבר ראו ברוורס את מה שאנחנו לא הספקנו אולי לעלות בראש שלנו, זכור לי שמדובר באנשים יצירתיים ביותר שמסוגלים להביע את האומנות שלהם ברמה הגבוה ביותר.

אז כן דבק הכינוי מתקין על - אולי פשוט נקרא לזה מתקין מומחה? זה רק עניין של כינוי.

אבל אין מקום למילה רעה ולו אחת בודדה על ישראל.

ובאמת - לעניין הת'רד

התקנה יפה ונעימה לעין, ציוד טוב

נוסחא טובה מאוד עד עכשיו.

ושוב לשאלה - מה לגבי הסאב? יש כבר סאב נבחר או שעדיין לא נפלה החלטה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+10 כמעט לכל מילה שניר אמר

היתאפקת לא להגיב אבל מה עכשיו קשורים כל מי שהזכירו פה כולל אותי בסך הכל אלעד העלה תמונות של המערכת שלו

זה לא שרשור הלל לאף אחד פה ודברים כאלו יוצרים רק ויכוחים על סתם

בקיצור אלעד כמו שאומר אלכס "תתחדש ותהנה:-P"

מה עם הטבעות עץ אלון שלך{שכלכך נינעלת עליהם טוב ככה זה שיש לאבא שלך נגריה}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

:roflmao::roflmao:ישראל ישראל..

לגבי הסאב עדיין לא נפלה ההחלטה אבל אני שוקל.. שנסיים הכל אני וישראל ונתקין את המונו.. בסוף נחבר ונוציא סאבים בלי סוף עד שנמצא את האחד והיחיד.. כרגע אני שם עין על כמה.. גראנד זירו אולי IDMAX יד שניה אפילו W6/7 יד שניה ועוד שלא עולים לי בראש כל כך... אני עדיין לא סגור כמו שאתה רואה :shock:

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

ישראל וניר + 1000 :-)

ולכל שאר ההחברה - לא צריך להפוך כל שרשור לוויכוח על מי יותר מתקין על ומי פחות . כמו כן מדבריכם נשמע שישראל

עובד בחינם וכל השאר גוזרים קופונים - זה די רחוק מהמציאות וסתם יוצר רושם לא נכון . כל עניני המחירים צריכים להישאר

מחוץ לשרשורים כאלה שמתרתם בגדול להגיד לבן אדם "תתחדש ותהנה " ואולי לחלק מן האנשים גם ללמוד משהו .

יום טוב לכולם . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

משרשור של תמונות מהתקנה נקיה, מסודרת ויפה (מאוד!) זה נהפך לשרשור של השוואות והכפשות כמה שישראל כזה או אחר. לא פחות מטמטום מה שעשיתם פה.

ישראל בן אדם זהב, בין אם זה בהתקנות יפות, מסודרות ונקיות, בין אם זה עזרה במפגשים, בין אם זה עזרה בטלפון או בכל דבר אחר שעולה לי בראש (ותאמינו לי שאני משגע אותו לא מעט :-D)

אלעד- תתחדש תידבק תהנה ותשתדרג :-P

קיבלת חתיכת התקנה! אני בטוח שזה גם נשמע בהתאם:-)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תתחדש!

ציוד מעולה, ונראה שההתקנה התבצעה בצורה יפה מקצועית וקפדנית ביותר.

מקווה שגם נשמע בהתאם :-P

פורסם

תקנה יפה מאוד ! אחלה בחירה של רכיבים, כמו שאלכס אמר, תתחדש ותהנה.

ישראל- כל הכבוד על ההשקעה, בפעם המי יודע כמה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יהיו תמונות אל תדאג. ההתקנה מתוכננת ליום ראשון או שני.

העץ אלון נבחר כי קראתי קצת שבחו"ל יותר ממליצים עליו אבל לא משתמשים בו כי הוא יותר יקר והחיתוך שלו יותר קשה (בגלל זה לכל אחר שבא לקנות טבעות מעץ אלון זה עולה לו הרבה הרבה יותר יקר.)

אבל איך ישראל אמר ככה זה שיש לאבא שלך נגריה..

ה MDF פחות עדיף כי יותר חלש מעץ אלון, והוא מתנפח שהוא מקבל קצת רטיבות.

אז אני אחד שננעל על דברים וזהו אין אי אפשר להוציא אותם ממני.. ראיתם כמה שברתי את הראש על האודיסון כי רציתי זאפקו!!

בו נקווה שעץ אלון יעשה את העבודה טוב..

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

תודה רבה רבה.

ביום שתרצה למכור משהו אני מאמין שאתה יודע למי לפנות :wink:

פורסם

ה MDF פחות עדיף כי יותר חלש מעץ אלון, והוא מתנפח שהוא מקבל קצת רטיבות.

עוד לא הבנתי אחרי כמה זמן זה אמור לקרות בממוצע בארצנו הקטנטונת (ישראל, עוד לא ענית לי על זה מהשרשור הקודם :-P)

לא בא לי לפתוח את הדלת עוד שנתיים ולגלות שם רקבון שיכול היה להמנע בכמה שקלים וכמה דקות של עבודה.

• תוכן חדש...