Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז שיגעתי את כלללל הפורום פה בשביל המערכת וזהו ככ"ל הנראה הגיעה שלב ההתקנה שיבוצע על ידי מי אם לא האומן ישראל!

המערכת היא כזאת:

HU: אלפיין 9855

קומפוננט: Rainbow Vanadium Cross אני לא יודע בידיוק בידיוק איזה דגם אבל זה זה אני חושב :wink:

מגבר: AUDISON LRX 4.1K

מונו: AUDISON LRX 400.1 (לכל אלה שחושבים שהוא 400 RMS אז לא. הוא 900 RMS ב 1 אוהם)

סאב: החלק האחרון נבחר אותו אחרי שהמערכת תיבנה.. יש נטיה לכיוון הגאנד זירו/הרץ.

חיווט: חיווט של AUDISON 4GX2.

שחכתי משהו?!

הקומפוננט יחובר עם הקרוס שלו ובדלתות מאחורה יותקנו רמקול קואקסיאלי של ריינבו.

כרגע אנחנו מתחילים בהתקנה אני מקווה מאוד בשבוע הבא להביא את הקומפוננטים (היה בעיה תקציבית!) נקווה שעד שבוע הבא נעבור גם את המכשול הזה!

טוב חבר'ה סיימתי פה אם אפשר תגובות חוות דעת על המערכת המלצות אולי לסאבים לשמוע.

עריכה: שחכתי משהו הכי הכי חשוב! אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מודה לכל מי שעזר לי בבחירת המוצרים ושיגעתי אותו בפורום עם כל השרשורים שפתחתי! כל מי שנתן לי לשמוע אצלו באוטו כמו רוני שעזר לי מאוד כמו מתנאל שהתאהבתי בסט שלו מהרגע הראשון.

והכי הכי הכי חשוב לישראל! שאני משגע אותי כמעת כל יום "מתי מתקינים?! מתי מתקינים?!" ועוד אלף שאלות אז תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

בחרת באחלה מוצרים !!

אל תשכח לצלם את ההתקנה ולהעלות את התמונות לפורום, שלא יהיה לנו משעמם.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני אדאג לזה..

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

שמח שניהנת לשמוע אצלי, וגיבשת חוות דעת בעקבות זאת.

מאחל לך התקנה נעימה ומוצלחת, והכי חשוב שתאהב את התוצאה הסופית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

כרגע התקציב לא מאפשר לי איטום..

אני מקווה אבל שאני ימצא קצת זמן לנשום ואני ישר יתקין איטום..

פורסם

מכיוון שלא ניתן לערוך את התגובה הקודמת:

בקשר לסאב, אתה יכול לשקול גם סאב של ריינבו ואולי יצא לך דיל טוב עם הקומפוננט, ותקבל הנחה כלשהי.

מכיוון שהייתי סקרן לשמוע את הסאבים שלהם, חיברתי אצלי ברכב לבדיקה את ה 12" Cyclone ESW שמגיע בתייבת פורטד מקורית יפיפיה, והא ממש הפתיע אותי לטובה, סאב מדויק מאוד ומשתלב יפה עם הסט הקדמי.

כמובן שלא ניתן להשוות אותו לW6 שאני מסתובב איתו בד"כ, אבל עדיין הוא היה ממש טוב לטעמי.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הסאב של ריינבו וונאדיום-אחד הסאבים המדויקים והטובים ששמעתי!

וכמובן,ממליץ גם על IDMAX

ותתחדש! בחירה טובה!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...