Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם פנייה שלי טלפונית בנושא לגב' שרה ביטון מהמכס לא נענתה

אין ברירה, ניסינו הכל, אנחנו בדרך להכנת תביעה משפטית

באם יש לחברים בפורום עו"ד שמוכן לקחת על עצמו את הנושא במחיר שפוי וכחלק ממערך תמיכה בנושא אשמח להעזר בשירותיו

למעשה תוצאות המשפט יתווה לכולם אולי דרך חדשה

מירוצי מכוניות

פורסם
גם פנייה שלי טלפונית בנושא לגב' שרה ביטון מהמכס לא נענתה

אין ברירה, ניסינו הכל, אנחנו בדרך להכנת תביעה משפטית

באם יש לחברים בפורום עו"ד שמוכן לקחת על עצמו את הנושא במחיר שפוי וכחלק ממערך תמיכה בנושא אשמח להעזר בשירותיו

למעשה תוצאות המשפט יתווה לכולם אולי דרך חדשה

לדעתי עו"ד נחמד וחבר של לא יעזור. מאחר ותוצאות המשפט יכולות להיות תקדים חשוב לנושא יבוא רכבי אספנות לישראל רצוי לדרוש ממועדוני הרכב הגדולים לקחת חלק פעיל בתביעה ואף לעזור ולממן עורכי דין מהשורה הראשונה. משום מה יש הרגשה שהמועדונים יושבים על הגדר כביכול מחוסר עניין.

ארז רונן

פורסם

ארז אתה צודק

העברתי מסר למי שאני חושב,אני ממתין לתשובות.

אני בהחלט לא חושב שצריך עו"ד נחמד אלא לוחם,אבל פה נכנס סממן כלכלי פשוט

אם העו"ד יעלה כמו דרישת המכס ,מה "נפקא מינה"?, אין הגיון בתביעה.

מירוצי מכוניות

פורסם
ארז אתה צודק

העברתי מסר למי שאני חושב,אני ממתין לתשובות.

אני בהחלט לא חושב שצריך עו"ד נחמד אלא לוחם,אבל פה נכנס סממן כלכלי פשוט

אם העו"ד יעלה כמו דרישת המכס ,מה "נפקא מינה"?, אין הגיון בתביעה.

אנוכי ועוד קבוצה של כאלה שנפגעו ועומדים בשלבים שונים של התהליך מול המכס וכרגע איננו חברי מועדו כלשהו.אנו רואים במצב שנוצר מבחן ,של העומדים בראש מועדוני רכבי האספנות ,ביכולתם לטפל בבעיה כאובה לרבים מהחובבים(חלקם הגדול חברי המועדונים הללו).

אני וחברי נשמח להצתרף כחברים וליטול חלק פעיל בגוף שירים באופן אקטיבי את הטיפול בבעיות המכס.לא ניתן להתעלם מכוחו של המועדון המוביל בתחום אספנות הרכב ,מדוע בשעה קשה זו לרבים מחובבי הרכב וכאשר עתיד התפתחות מאגר רכבי האספנות בארץ מוטל בספק נודם קולם של העומדים בראשו?

פורסם

ראשי מועדון החמש מקיימים דיאלוג עם המכס. אם אתה רוצה לגבות אותם ולתת להם כוח אתה מוזמן להצטרף.

קולם בהחלט לא נדם - אך דיאלוגים כאלה (אם רוצים שיהיו להם תוצאות) אינם מתקיימים ב"ככר העיר" (רוצה לומר בפורום ציבורי באינטרנט)

חברי המועדון מעודכנים בפעולות הועד בפורום הסגור ופרסומים שנשלחים לחברים בדואר אחת לתקופה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ראשי מועדון החמש מקיימים דיאלוג עם המכס. אם אתה רוצה לגבות אותם ולתת להם כוח אתה מוזמן להצטרף.

קולם בהחלט לא נדם - אך דיאלוגים כאלה (אם רוצים שיהיו להם תוצאות) אינם מתקיימים ב"ככר העיר" (רוצה לומר בפורום ציבורי באינטרנט)

חברי המועדון מעודכנים בפעולות הועד בפורום הסגור ופרסומים שנשלחים לחברים בדואר אחת לתקופה.

לא צריך להיות קשר בין הדברים. צריך לנהל מערכה כאילו אין דיאלוג ולנהל דיאלוג כאילו אין מערכה. משא ומתן יכול להמשך שנים ולא בהכרח הצד הצודק יצא כשתאוותו בידו (וממש לא, מנהל המערכת, ממש אין כאן רמיזה מינית). מאחר ואין מחלוקת שהמכס משתמש בכוחו בצורה הנוגדת כל הגיון צריך לתת לבית המשפט לאמר את דברו כשרצוי שאת התביעה יוביל עורך דין מהשורה הראשונה.

ארז רונן

פורסם

צר לי לא מקבל ZVIT

עברו ופסו מהעולם ימי המחשך של מפא"י,הפורום אינו כיכר העיר ולהציף בעייה שנוגעת לכולם צריכה להעשות ולהראות

צריך לדבר בקול רם צלול וברור

פקידי המכס אינם מורמים מעם,אין צורך לנהל דיאלוגים שקטים ומוסווים,אנחנו הולכים כאזרחים שומרי חוק שמשלמים מיסים ומשרתים בצבא.

אף פקיד שיהיה הכי חשוב במעמדו לא יכול לזלזל בפניות ,מכתבים או מיילים שמופנים אליו

עצם החשיבה של לעשות דברים כאלה בשקט, מקומם

אני חבר מועדון ה5 ומעולם לא קיבלתי איזה דיוור בנושא ואני לא חושב שצריך גם.

דעתי ברורה

הכל על השולחן

מירוצי מכוניות

פורסם

אני מכריז מעל במת הפורום שאני(איני מדבר בשם מספר שותפים למצבי שאני בטוח שגם הם שותפים לדעתי) יהיה הראשון להצטרף כחבר במועדון החמש ולהיות לוביסט של המועדון במידה וראשי המועדון יצליחו בטיפולם בתופעת "גזילת המכס".

לידיעתך עד כה נפגעו כ40 חובבים שיבאו רכבי אספנות ועוד לא מעט שנמצאים בשלבים שונים של התהליך.

פורסם

פשוט ביזיון שפקידים מסריחים עושים טרור לאנשים שומרי חוק, ההגיון שפקיד מדינה שאמור לשרת אותנו האזרחים ימרר את חיינו בקביעות לא הגיוניות פשוט מקומם!

מצד שני כבר שום דבר לא חדש, מס הכנסה שהוא אסופה של פקידים עלובים גם בא ומאשים ואתה צריך להתחיל להתנצל ולהתפתל כדי להוכיח שהינך דובר אמת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כעו"ד אני טוען שקו המחשבה בבחירת עו"ד מתאים לתביעה הזו לא מדויק, וזו לדעתי טעות.

ניהול תביעה כנגד רשויות המדינה מצריך מומחיות ומצריך נסיון בתביעות דומות. ככל שעו"ד יהיה מוכשר ורעב, אם אין לו נסיון עשיר בניהול תיק כזה גם אם התשלום לא יהיה גבוה המומנטום ילך לאיבוד. אחרי הפסד בתיק כזה יסתם הגולל על האפשרות לנהל תביעה כזו שוב, וגם הכסף ששולם לעורך הדין ירד לטמיוןן שלא לדבר על התשלום למכס כך שתפסיד פעמיים.

ידוע לכולם ששוק עורכי הדין מוצף והרבה עורכי דין ישמחו לנהל תיק במחיר נמוך גם אם אין להם נסיון מתאים, חשוב מאוד להמנע מזה.

תיק כזה צריך לנהל בפרופיל תקשורתי גבוה, וגם בזה צריך מומחיות. יותר מזה, גם עורכי דין ידועים אמורים לשמוח לנהל תיק כזה מאחר והצלחה בו מול הרשויות מביאה פרסום ולקוחות רבים. בגלל זה צריך לנהל את המשא ומתן מול עורכי הדין בחכמה ויתכן מאוד שיהיה אפשר להשיג גם מחיר טוב. ללכת מראש על קו מחשבה שבו מחפשים עורך דין זול זו טעות מכל הכיוונים. לא בטוח שעורכי דין מהשורה הראשונה יהיו יקרים בהרבה, וכמו שאמא שלי נוהגת לומר "אני לא כל כך עשירה כדי לקנות דברים בזול"

למרות שבעיני עצמי אני עו"ד לא רע בכלל לא הייתי לוקח על עצמי תיק כזה בגלל אחריות ללקוח, אלא מפנה אותו למומחה בתחום. למשל לעורך דין מסוים שהשיג תקדים חשוב ומפורסם בניהול תיק כנגד רשויות בנושא התיישנות דוחות חניה ותיקים דומים. לא כולם ינהגו כמוני וזה בלשון המעטה.

אני חושב שלא רק למכס יש זמן, גם לך יש. חשוב לארגן קבוצה וללכת ביחד כך שגם התשלום יתחלק נכון. אם תלך לבד עם עורך דין זול זו תהיה בעיה קשה. להיות צודק לא מביא הצלחה בבית המשפט.

בהצלחה

פורסם

EZL

מסכים איתך ולכל מילה

אשמח אם תעביר ותמליץ לי על איש כזה (עו"ד) לא תהיה לי בעיה לצרף נפגעים.

מאידך

אם גוף מוכר היה מייצג זאת ,זה היה נראה ונשמע אחרת ,הלא כך הדבר?

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...