Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי מעוניין להיכנס קצת יותר לעומק עניין הההשקעות.

היכן אפשר ללמוד לעומק את הניתוח הטכני

היכן ניתן להשיג תוכנה המציגה גרף בארים שמתעדכנת כל הזמן ולא מציגה בדיליי של 20 דקות?

מחפש תוכנה שבאמת תהיה טובה ומקיפה ולא כל שטות שנייה שצצה באינטרנט.

תודה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תוכנה זו עולה כסף רב, בדוק באתר של BIZPORTAL .

כדי להכנס לרזי ההשקעות אתה צריך לעשות קורס יועצי השקעות או שצלך לאחד כשה שיעשה עבורך את העבודה.

כיום שוק ההון הוא מקצוע בפני עצמו עם דינמיות רבה וצריך להיות מעודכנים כל הזמן, ניסיון להשקיע ללא הידע הדרוש עלול להסתיים בכישלון צורב ואיבוד נכסים , לכן הדרך הטובה ביותר היא לעשות איזה קורס מזורז או מלא של יועצי השקעות.

וגם לאחר מכן לקבל ייעוץ נוסף אצל יועצי השקעות בבנקים או בחברות השקעות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חשבתי שאתה שואל עליי כשיש לי קלקול קיבה.

זה לא רזי ההקאות, זה נפתולי ההשקעות. שים לב !

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

:lol: צודק לא שמתי לב.

לדעתי זה נכון להגיד רזי ההשקעות (הקבלה- רזי המקצוע)

למיכאל,

יש לך ניסיון עם התוכנה של ביזפורטל?

אני אחרי קורס בתורת המימון ועוד קורס בשוק ההון.

בסמסטר הקרוב אני אלמד ניהול תיקי השקעות.

אני מעוניין להתחבר מהכלים שלמדתי עליהם אל העולם של היום ולהתחיל להבין איך דברים עובדים בצורה יותר מקצועית ופרקטית

מהלימוד שעברתי.

תודה

למנהלים - אם אפשר לתקן את הכותרת ל" מעוניין להיכנס לנפתולי ההשקעות" כדי ש RAZMEL ירגיש יותר טוב? בכל זאת קלקול קיבה זה לא נעים, תודה

VW GOLF V5 2001

פורסם

הבנקים עובדים עם התכנה של ביזפורטל

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

נפתולי עולם ההשקעות לא כוללים רק ניתוח טכני. תעשה לעצמך טובה גדולה אם תוותר על הפנטזיה לעשות כסף מהיר על סמך ניתוחים טכנים. אין תחליף לקריאת דו"חות והבנה מי נגד מי.

לגבי תוכנות למסחר- הגדולות גובות סכומים יקרים (אזור האלפייה בחודש למיטב זכרוני). אפשר לבדוק את כל הקטנות שמפרסמות פה ושם באינטרנט, אבל לך תדע על מי לסמוך.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני מתחיל להתוודע לעולם ההשקעות ולא מהאינטרנט אלא מהצד האקדמאי של העניין.

הנושא מעניין אותי, לפי דעתי צריך ללמוד את סיפור השיטה הטכנית שבא אני יכול לפי כלים מסויימים לקבוע שווי של מנייה, וזה עוד לפני שאני מתחיל לחפור בדוחות.

בלי קשר זה לא כל מה שאני מעוניין לדעת אלא גם באיזה נושאים אפשר להתחפר כדי לדעת יותר.

לא מרגיש שבקורסים מיצינו משהו בכלל.

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...