Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-127 שימשה אותי בזמן שירותי בצבא בסוף שנות ה-80, ולכן היא היתה צריכה גם להיות פרקטית. היא הסיעה בכבוד 5 (ופעם אחת גם 6, אחד בבגז') חיילים. מושבי "ספורט" נוחים ומרווח פנים שמתאים לאנשים בגובה מעל 1.80 (כמוני). אחיזת הכביש של ה-127 זכורה לי כמצויינת אבל לא מפחידה כמו בביאנקי, מה שמאד חשוב לנהג הצעיר שהייתי אז. הבלימה היתה מ ע ו ל ה והצילה אותי מכמה שטויות. גם למהירות הסופית היתה חשיבות רבה - ל-127 וגם לרוב הביאנקי היו 4 הילוכים בלבד. יכולת השיוט בכביש מהיר היא חשובה. כמו כן, ה-127 הפגינה אמינות מרשימה במיוחד לאור היותה "חמה" ולאור העובדה שתחזק אותה מכונאי חובבן בתחילת דרכו (אני).

אח, נוסטלגיה!

:turn-l:
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה-127 שימשה אותי בזמן שירותי בצבא בסוף שנות ה-80, ולכן היא היתה צריכה גם להיות פרקטית. היא הסיעה בכבוד 5 (ופעם אחת גם 6, אחד בבגז') חיילים. מושבי "ספורט" נוחים ומרווח פנים שמתאים לאנשים בגובה מעל 1.80 (כמוני). אחיזת הכביש של ה-127 זכורה לי כמצויינת אבל לא מפחידה כמו בביאנקי, מה שמאד חשוב לנהג הצעיר שהייתי אז. הבלימה היתה מ ע ו ל ה והצילה אותי מכמה שטויות. גם למהירות הסופית היתה חשיבות רבה - ל-127 וגם לרוב הביאנקי היו 4 הילוכים בלבד. יכולת השיוט בכביש מהיר היא חשובה. כמו כן, ה-127 הפגינה אמינות מרשימה במיוחד לאור היותה "חמה" ולאור העובדה שתחזק אותה מכונאי חובבן בתחילת דרכו (אני).

אח, נוסטלגיה!

ומי יותר יפה?

autobianchi_a112_abarth_70hp_serie2_01_m.jpg

autobianchiA1121969-1985.jpg

Autobianchi%20A112%2012.jpg

127%20out%20of%20garage%20after%202%20years.jpg

fiat-127-sport-droandi2-ronde-della-valtiberina-2007-rally_zoom.jpg

124459.gif

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ברכות לקונה - היום עדיין ראיתי בפירוקייה בצומת ראם (מסמיה) אוטוביאנקי A112, שחורה, נראה לי מודל 85 או 86.

אולי יש חלקים משותפים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
סתם בשביל לשטוף את העיניים ..:lol: רכב שראיתי למכירה לפני כשנה בארה"ב ( נמכר ב - 6500$ ) שנת 1976 .

פשש נראת מדהים !

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
ומי יותר יפה?

לא יפה, רן

זה כמו לשאול "את מי אתה אוהב יותר- את אבא או את אמא"

את מי אתה אוהב יותר- את סופי או את השמנמנה??

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...