Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פו בפורום אשמח עם תעזרו לי.

לאחרונה רכשתי אלרו 3400 ויש לי בעיה מוזרה, שאני מדביק דבשה עד הסוף או חצי בהילוך שני או בירדיה להילוך שני, התורים עולים ויורדים כך גם הנסיעה בקפיצות זה מרגיש כאילו יותר גז פחות גז משהו כזה וזה קורה רק ב-D עם אני משלב את ההילוך ידנית ל-2 אין שום קפיצות.

היתי UMI שם הבחור שעשה נסיעת מבחן (שלא ניראה לי מבין יותר מידי) אמר שזה הגיר מחליק אבל זה מוזר עם הגיר מחליק אז הוא הייה מחליק גם בשילוב ידני מה שלא קורה.

העם באמת הלך לי הגיר?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי הבעיה לא בגיר. היתה לי בעיה דומה ,החלפתי פלאגים וחוטים והכל הסתדר. לגבי הגיר, אם הגיר מושך הילוכים בלחיצה עדינה או לא מוריד הילוך בקיק דאון אז יתכן ויש בעיה. מתי הוחלף שמן גיר ופילטר?

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

הגיר טופל יש לאחר הקניה שמן ,פילטר

יש לצין שעכשיו גם בהילוך שלישי זה קורה ועוד שמתי לב שזה מתחיל רק שהאוטו חם שהוא קר אין בעיה

פורסם

אני ממליץ לך ללכת למוסך שקצת מבין יותר אם נראה לך שבמוסך שהלכת לא מבינים יותר מדי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

האם הטמפ' עבודה של המנוע תקינה? המנוע לא מתחמם על יתר המידה?

באיזה טווח סל"ד זה קורה?

האם זה עם בP/N אם כן באיזה טווח של סל"ד?

פורסם

החום כן עולה קצת מעל החצי אבלי ניראה לי שזה המשאבה כי גם במוסך אמרו לי שצריך להחליף אותה

הטווח הוא בין 3000 ל 4500 בD בלבד נגיד בקיק מי רביעי לשלישי הוא מתחיל לקפוץ אז אני מוריד ידנית לשלישי וזה ניפסק מיידית

יש לצין לפעמים יש לי הרגשה שהרכב לא סוחב טוב

פורסם

יש עוד משהו מוזר לא יודע עם זה קשור אבל עכשיו בדקתי את רמת השמן מנוע וזה על הקו האחרון זה אומר שהמנוע אוכל שמן אבל אין שום סימן של אשן או נזילה או משהו כזה ועשיתי טיפול רק לפני 2000 ק"מ לאן נהלם השמן ?

• תוכן חדש...