Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתלם מאיזה בחינה? (מבחינה כלכלית? מבחינת עד-כמה הרכבים-שלהם-שחוטים-או-לא?)

כככל,אוויס חברה גדולה ומכובדת למדי.אין סיבה שלא לקנות מהם כל עוד אתה בודק את הרכב הספציפי בתנאים שלך ולשביעות רצונך.

V5

פורסם

אני מדבר באופן כללי האם שווה לקנות באופן כזה את הרכב עקב זה שאני חושב על לקנות רכב מחברת ליסינג אני רוצה לדעת מהשלכות האם ערך הרכב ירד משמעותית האם יש דברים ספציפים שכדאי לשים עין עליהם ?...

פורסם

אתה שואל שאלות מאוד כלליות ואין תשובה חד משמעית עליהם.

ערך הרכב ירד, כמו שכל רכב משומש אחר מאבד מערכו. רכב יוצא ליסינג מאבד יותר, באחוזים. תעיף מבט במחירון של לוי יצחק אם בא לך לשחק עם מספרים.

דברים שכדאי לשים עליהם עין יש, ולכן כתבנו מדריך מפורט בדיוק בנושא הזה. חפש אותו בראש הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

:-oטוב אני די התמקדתי ב FIAT - BRAVO שנת 98 - 00 המחיר סביר ואפילו יאפשר לי לשפר את הרכב קצת :) ולהשקיע בבלי שאולי נגרם לו מה אתם אומרים על הרכב הספיצפי הזה?

אני לא יודע איך להיות יותר קונקרטי אבל מה אתם חושבים בכללי על האוטו הזה מבחינת ביצועיים ( אמינות אני לא אשאל עקב מה שגולשים אחרים כתבו במיני מאמרים על כל סוגיית ה"אמינות" כמו שאמרת הקשבתי לעצתך! ) בכל אופן הייתי רוצה חוות דעת כוללת על הרכב

* וכן אני יודע שירדתי בסטנדארטים עקב המצב ...

בכל אופן מחכה לתגובות! :-)

• תוכן חדש...