Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילה מרכזית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי הרבה זמן שהרכב ברשותי היו לי שני בעיות,

האחת יש מנורה אדומה דולקת קבוע מתחת לפתח של המזגן בצד של הנהג.

השנייה היו שני לחצנים בתחתית (איפה שבדר"כ נמצא הלחצן לפתיחת תא מנוע) ועליו שני ציורים של כוכבית וסימן של שווה.

אחרי שהחלטתי לבדוק מה זה עקבתי אחרי החיווט של שניהם והגעתי למן בקר שכתוב עליו SCYTEK GALAXY 3000 הבנתי שזה קשור איכשהו לנעילה המרכזית.

מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד כל העניין של הנעילה המרכזית ולמה קיים בו מנורה אדומה ושני לחצנים של שווה וכוכבית?

פורסם

אין ממש בעיה ברכב...רציתי פשוט לדעת מה זה שתי הדברים האלה (למה קיימת נורית ולמה יש 2 לחצנים בתחתית)

ואם מישהו יכול להסביר לי איך עובד ה"מח" של הנעילה המרכזית הזאת

שברולט אבאו 2006 (הקצרה)

פורסם

הקופסה, שרשום עליה SCYTEC GALAXY זה ה"מוח" של אזעקה שיש ברכב. זה לא משהוא, שמגיע עם האוטו, זה התקנה מקומית.

הנורה האדומה היא גם כן של האזעקה, היא אמורה לדלוק או להבהב, כשהמערכת דרוכה.

גם הלחצנים כנראה קשורים לאזעקה, אם תעלה תמונה שלהם, אולי תקבל תשובה מפורטת יותר, ממישהו, שיש לו מערכת כזאת.

פורסם

סליחה על ההקפצה אבל רק עכשיו השגתי את התמונות

מה שמוקף בעיגול למטה זה שני הלחצנים המוזרים ולמעלה זו הנורית שדולקת קבוע, למישהו יש מושג מה זה הלחצנים?

תודה,

16Jan_000א.jpg

16Jan_0003.jpg

• תוכן חדש...