Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מודע לעיניין שזה נושא קצת מסובך ואולי אף אחד לא יידע, אבל אני מנסה בכל זאת: האם מישהו כאן יודע כיצד אני מריץ קלטות וידאו (180-240 דקות) לאחור? כלומר הסרט נמצא בצד ימין, אני צריך להריץ אותו להתחלה (לשמאל). להריץ קדימה אין לי בעיה.

אם אתם זוכרים, אז בקלטות אודיו היה ניתן לסובב באצבע (או להכניס עיפרון/עט) לגלגל, ואז היה ניתן לסובב בצורה ידנית (בלי להשתמש בטייפ). ניסיתי את אותו הדבר על קלטת וידאו והיא נהרסה לחלוטין ונזרקה לפח. מה הפטנט בקלטות הוידאו?

תודה לעונים,

גיא.

פורסם

תודה רבה! הצלחתי וזה עובד. ידעתי שכדאי שאני אשאל פה :-). פשוט הוידאו קצת התקלקל והוא לא מריץ לי לאחור בכלל, אני משתמש בו כדי להקליט מהטלוויזיה כשאני לא בבית.

שוב תודה.

פורסם

כשאני ביררתי לגבי רכישת YES MAX (ללא אופציית HD אלא הרגיל), נמסר לי מחיר מהסרטים: 45.90 ש"ח לחודש לתמיד, כלומר 550 ש"ח לשנה. מה ששכחתי לשאול אותם, זה האם הממיר המדובר מצופה זהב ואם כן כמה קראט, אחרת אין שום הצדקה למחיר הזה.

אני לא קמצן אך לא פראייר, ולא ארכוש מוצר במחיר מופרז - גם אם נגזר עליי להריץ קלטות וידאו באופן ידני (לא מוכרים היום מכשירים כאלו חדשים ואני ממש לא מתכוון לתקן אותו שוב). במידה והוידאו הזה יתקלקל לחלוטין הוא ימצא את עצמו בתוך הפח השכונתי, ואני אעבור להורדת תכנים מהאינטרנט וצפייה באמצעות המחשב.

אני לתומי חשבתי שמתי שייצא המקס HD אז מחירי המקס הרגיל יירדו, כנראה ש- YES חושבים אחרת.

פורסם

שמע, אני לדוגמא משלם 9.90 לחודש על ה-HD והתקנה חד פעמית על סך 160 ש"ח.

כולנו מבינים שהמחיר שמקבלים מYES\HOT הוא לא סופי, אחד משלם ככה ואחד משלם ככה.

הכל תלוי בכמה הם מעוניינים לשמור עליך כלקוח.

נ.ב.

לפני כמה זמן ביטלתי את המנוי ל"ידיעות אחרונות", במשך 3 חודשים הם רדפו אחרי

והציעו לי את העיתון בחצי מהמחיר אותו שילמתי לפני + 100 שקל קניות בקסטרו מן.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
תתקשר היום ל YES תקבל מחיר של 20 ש"ח לחודש על HD MAX ו 9.90 על MAX רגיל.

9.90 ש"ח על המקס הרגיל אני אולי אקבל אחרי שאני אצעק שעתיים בטלפון על הנציגים כולל איומים בהתנתקות. הבעיה היא שאין לי כוח לריב איתם בטלפון, כל היום הייתי ברמב"ם ואם זה לא מספיק החנתי מתחת לעץ ועשרות יונים "חגגו" על הרכב, שעה ניקיתי אותו כדי שהצבע לא יתקלף לי בטעות :shock:.

אני מחר בערב אתקשר ואשאל אותם (בלי איומים או ויכוחים), אם הם לא ירצו אז לא צריך. שאלתי גם בפורום YES, מסתבר שרק בצעקות ובאיומים זה עובד...

http://www.primetime.co.il/community/showthread.php?p=332195#post332195

פורסם
ואם זה לא מספיק החנתי מתחת לעץ ועשרות יונים "חגגו" על הרכב, שעה ניקיתי אותו כדי שהצבע לא יתקלף לי בטעות :shock:.

בפעם הבאה שהן עושות דבר כזה, עשה להן מה שמתי כספי עשה ליונים שישבו לו על הפיאט. נראה אותן מתקרבות לאוטו שלך אחרי דבר כזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...