Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני לא מכיר ממש את עולם האודיו לרכב, והשאלה שלי לא סטנדרטית - אולי יש בפורום מי שכבר נתקל בה בצורה זו או אחרת.

* מאזדה 3, 2004, רדיו דיסק מקורי לא אוהב MP3, לא אוהב צרובים, לא אוהב את עצמו. להחליף אותו משמעו שאין שעון ואין תצוגת מזגן על המסך. בעיה מבחינתי.

* מזה שנתיים מותקן ברכב הנוכחי שלי רדיו-דיסק של פיוניר עם כניסת USB. בשנתיים האלו לא נכנס אליו דיסק. כל המוסיקה שלי, שגם ככה מגיעה בפורמט MP3 נמצאת על דיסק-און-קי ומשם אני שומע. לפיוניר יש 2 שורות תצוגה, כך שאני יודע באיזה תיקיה / קובץ אני נמצא, ומה שהם השיר, וזה מספיק לי. אני ממש אוהב את הפתרון של USB, יש לי כמות אדירה של מוסיקה ודיסקים ממש לא עושים את העבודה. להחליף דיסק תוך כדי נסיעה זה מתכון לצרות.

אני עוד לא יודע איזה מגבר/ים ורמקולים אתקין ברכב, אבל נראה לי שזה גם לא עקרוני לשאלה הבוערת: איזה מקור יתן לי פתרון ? בלי לגעת ברדיו-דיסק הקיים ובקונסולה הקיימת,כניסת USB, תצוגה מינימלית +, לא צריכ שינגן דיסקים, נח להפעלה בנהיגה (לא IPOD זערורי). אם היה משהו כמו GPS עם מסך 5", שמהווה גם נגן מוסיקה USB, ויש לו יציאות RCA למגבר, זה היה אידאלי מבחינתי. רק שלא נתקלתי בדבר כזה.

יש פתרון ?

תודה,

שי.

פורסם
כרגע מותקן על הרכב המאזדה את הפיוניר ? אם כן מה הבעיה ?

לא :-)

המאזדה חדשה אצלי. הכל מקורי.

הפיוניר מותקן ברכב הנוכחי שלי (סיטרואן, קסארה) ואני מאוד מרוצה ממנו.

תודה,

שי.

פורסם
אולי להתקין את הרדיו דיסק במקום מוסתר לעיין ?

יכול להיות שזה לא יהיה כל כך נוח

זה פתרון אפשרי (אני לא בטוח שאני רוצה לפרק את הפיוניר מהקסארה. נראה לי שאמכור אותה ככה ואקנה ציוד חדש בכל מקרה) אבל יוצא שאני צריך 'להסליק' קופסא גדולה של רדיו דיסק, כשאני בכלל לא צריך דיסקים, ובנוסף אני מאבד את התצוגה, כי המסך לא גלוי לעין...

אני צריכ פתרון יותר יצירתי :-)

תודה,

שי.

פורסם

גבר לי יש מאזדה 2005 והייתה לי אותה בעיה, אחרי התרגלות לMP3 אין מצב שיכולתי לעבור למערכת מובנית

שמנגנת CD עם בקושי 17 שירים בדיסק.

אחרי בירורים ועניינים פה אמרו לי שאני אצטרך לוותר על מסך בקרת האקלים, אמרתי אוקי נוותר...

הלכתי לאיזשהו "מתקין", התקין לי מסך נגיעה 7 אינץ' ולא עזבה אותי המחשבה שבאוטו חדש אין לי שעון ואני לא יודע

מה הטמפרטורה, עשיתי קצת טלפונים למתקינים יותר רציניים ונאמר לי שיש אפשרות להחזיר את בקרת האקלים

לפעולה תמורת 1000שח ובמקום אחר אמר לי המתקין אני פשוט אתקע לך את הרדיודיסק המקורי בתא הכפפות

וככה בקרת האקלים תישאר תמורת 250 שח אבל תא הכפפות יהיה מלא תמיד .

אז ככה בתור חשמלאי רכב בעל ידיים טובות ובתור בן אדם שבחיים לא מכניס בעלי מקצוע אלי הביתה

החלטתי שאני יכול לבד .... פירקתי את את כל הפלסטיקים מאמצע הרכב ובאזור הרדיודיסק,הבאתי מלחם, חתכתי את

התקע שיוצא ממסך בקרת האקלים ופשוט הארכתי לו את החוטים בצורה יפה ונקיה,לקחתי את המערכת המובנת ותפסתי אותה מתחת לכיסא שליד הנהג עם אזיקונים ככה שגם אם מזיזים את הכיסא היא זזה ביחד איתו ולא מפריעה,דרך אגב יש המון מקום

לרגליים למטה ואין חשש.

שורה תחתונה גם הבקרת אקלים עובדת,גם חסכתי בין250-1000, גם לא דחפו לי את המערכת המובנית לתא הכפפות

וגם אני יודע שעשיתי עבודה טובה, אם יש לך חבר שמבין קצת בחשמל ואלקטרוניקה ויודע להלחים אתה יכול לעשות את זה,

לי לקח בערך בין 4-5 שעות, חשוב להתאים את עובי החוטים המאריכים בעובי למקוריים .

עכשיו אני עם פאנל של JVC KW-AVX800 ובקרת אקלים עובדת,המערכת המקורית מתחת למושב(לא שומעים ולא רואים).

פורסם

אין איזה מתאם פלסטיקה שפותר את כל העניין הזה? אני די משוכנע שיש..

http://www.soundstorm.co.il/ באתר אזה בפינת הגלריה יש תמונה של מאזדה3 שהרכיבו בה רדיו דיסק סטנדרטי, והמסך תצוגה של המזגן נשאר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
אין איזה מתאם פלסטיקה שפותר את כל העניין הזה? אני די משוכנע שיש..

http://www.soundstorm.co.il/ באתר אזה בפינת הגלריה יש תמונה של מאזדה3 שהרכיבו בה רדיו דיסק סטנדרטי, והמסך תצוגה של המזגן נשאר.

זה לא עובד במאזדה משנת 2004. רק ב- 2006 וצפונה. יש שפע שרשורים על זה כאן בפורום, ב- 2004 השעון ותצוגת המזגן עוברים דרך הרדיו דיסק המקורי, ולכן הדרך היחידה היא לשמור על הרדיודיסק המקורי עובד.

האופציה הכי טובה שראיתי עד עכשיו היא לשים את המקורי מתחת לכסא כדי לפנות מקום, ולהאריך את הצמה המקורית. אני מניח שזה אפשרי, אבל אשמור את האופציה הזו רק כמקרה אחרון....

תודה,

שי.

פורסם
למה להחליף את המערכת המובנית בסתם מערכת רגילה?? שים מתאם וזהו!

מתאם למה ?

המערכת הרגילה היא ממש לא פאר היצירה. לא קוראת MP3, בקושי מסתדרת עם צרובים וכדומה.

אני רוצה לנגן MP3 מ- USB, כמו היום, כשיש לי 2000 שירים על מדיה אחת, ולא צריכ להתעסק בהחלפות תוך כדי נהיגה. חיברת - שכחת.

שי.

פורסם
יש משהו יותר פשוט: מכשיר שמתחבר למצת ומשדר דרך התדרים של הרדיו (אני מניח גם שהאיכות תהיה של רדיו)

http://www.localsale.co.il/product.asp?productid=378

מה הבעייה קצת השקעה תביא לך דאבל דין לעניין בעמצא והכל ימשיך לעבוד כרגיל

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...