Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו בי4 שנת 2006 ב-80 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז עדיין לא מצאנו רכב

חבר משפחה מוכר את הסוברו בי 4 שלו שנת 2006 ב80 אלף

הק"מ הוא 70.000

נפח מנוע 2.0

הרכב אצלו יד שניה

הרכב שמור במיוחד

מה דעתכם על האוטו עצמו?

חסכוני? אמין?

האם יש לה גם דגמים כגון הטויוטה קורולה סאן וה-GLI

האם כן איזה מהדגים הוא המשכולל יותר או מה ההבדל ביניהם בכלל

אשמח להסבר מלא

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

חסכוני הוא לא יהיה. אבל מרווח ונעים לנסיעה כן. הרכב גם נחשב מהנה לנהיגה ואני אישית מחבב מאוד את המודל הזה, ב-2007 הרסו את העיצוב המוצלח. הוא אמין כמו...סובארו, רק יש לבדוק שהקפידו להרכיב צמיגים זהים בכל הגלגלים.

במודל הזה אין רמות גימור יש רק דגם אחד בודד שמצוייד בין היתר בחישוקי 17 אינץ', מערכת מקורית ובקרת אקלים אבל לא כולל בקרת יציבות חשובה.

שבת שלום.

פורסם
חסכוני הוא לא יהיה. אבל מרווח ונעים לנסיעה כן. הרכב גם נחשב מהנה לנהיגה ואני אישית מחבב מאוד את המודל הזה, ב-2007 הרסו את העיצוב המוצלח. הוא אמין כמו...סובארו, רק יש לבדוק שהקפידו להרכיב צמיגים זהים בכל הגלגלים.

במודל הזה אין רמות גימור יש רק דגם אחד בודד שמצוייד בין היתר בחישוקי 17 אינץ', מערכת מקורית ובקרת אקלים אבל לא כולל בקרת יציבות חשובה.

שבת שלום.

בקרת יציבות?

תוכל לפרט יותר?

ותודה רבה על התגובה =]

פורסם

נהגתי על אחד כזה לפני מספר שבועות כמעט עד אילת וחזרה!

מדובר בדגם מהצורה הלפני אחרונה (לא יודע שנתון) הרכב ליסינג עם 90000 ק"מ

מאוד מאוד מאוד אהבתי.

נתחיל בחסרונות.

הרכב די קופצני (אולי גם בגלל הצמיגים בחתך המאוד נמוך) ובהשוואה לארופאיות או רכבי מנהלים הוא הכי פחות נוח.

הגיר האוטומטי קצת עצבני גם במצב הרגיל (לא ספורט) ואני הרבתי להשתמש במצב הידני שלו.

הרכב בו נהגתי עבר 90000 ק"מ אבל נסע והרגיש כמו רכב חדש.

אהבתי את המנוע שאוהב לרוץ למעלה בטורים ברשרוש סוברואי (לטעמי - אוהב)

המנוע לא חזק באופן יוצא דופן אבל נוסע יפה.

כביש 6 במהירויות בלתי חוקיות עם crouse control מענג.

בעליות ירידות של מצפה רמון כיף + שימוש בטפטרוניק + התגרות באחיזה...לונה פארק

ה4X4 שומר על הרכב דבוק לכביש (זה היה יום גשום).

יש בקרת אקלים.

המושבים נוחים בצורה סבירה

והנדסת האנוש כמו בכל יפנית....הגיונית. כל מתג במקום.

אין מחשב דרך כך שאני לא יודע מהיא צריכת הדלק.

לסיכום.

אני מאוד נהנתי מהרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קודם כל תבדוק מי היד הראשונה. (ליסינג וכדומה?).

בדיקה חובה.

בקש ספר רכב וטיפולים.

80,000 זה לא מעט כסף לשים על רכב.

בהצלחה.

פורסם

Mike808

אוקיי אז אין את הבקרה הזו באוטו הזה? O_O

אוקי זה קצת.... מפתיע...

טוב אז ככה היום נסענו לראות אותו

היד הראשונה הם זוג באיזשהו מושב עם 5 מכוניות במשפחה

הסוברו עמדה כולה מלאה באבק וללא שימוש אז הם מכרו אותה

היד השניה זה מרצה באונברסיטה שהוא חבר משפחה הוא אדם מבוגר שמאוד הקפיד לשמור על האוטו

הוא מן הסתם עשה את הבדיקה לפני הקניה (שלא הייתה מזמן) ועשה גם טיפול 70 (או שזה היה 75)

כמובן שהוא יביא לנו את כל הטפסים והתוצאות של הבדיקות וכל מה שצריך

בדקנו את המחירון והמחירון הוא 90 אלף אז המחיר עלה מ80 ל85

עד ספ"ש הבא נעשה את כל הסידורים והאוטו יהיה אצלנו =]

אני מקווה שהביטוחים לא יעברו את ה9 אלף

פורסם

מנסיון של 4 חודשים עם הרכב, מדובר באמת ברכב מצויין, לטעמי אחד הטובים בקטגוריה. שים לב שהוא באמת מגיע ברמת גימור אחת שמצידה מציעה איבזור נדיב ואיכות מצויינת, אבל גם ג'אנט 17 אינצ' בלבד ולכן החלפת צמיגים היא סיפור ממש לא זול. כמו כן הרכב צורך יותר דלק ממזדה 6, פורד מונדיאו, C5 ושאר החברות בקטגוריה- מנסיון.

המלצה שלי- בליסינג תפעולי מדובר במציאה. כרכישה פרטית- תלוי בכמות הנסועה השנתית שלך: אם אתה מתכוון לנסוע הרבה, מאזדה 6 לצורך העניין תהיה זולה יותר לאחזקה, אך איכותית פחות.

לשיקולך.

פורסם

המאזדה ממש לא איכותית פחות מהסובארו. תא הנוסעים מרגיש הרבה יותר עשיר ונעים משל ה-B4 ובדי הריפוד הרבה יותר נעימים.

בנוסף לכך ה-6 מבודדת רעשים הרבה יותר טוב וגם נוחה יותר בזכות מתלים פחות נוקשים וחישוקי 16 אינץ'.

גם מבחינת ביצועים ה-6 עדיפה בזכות מנוע גמיש יותר והנעה קדמית רגילה וגיר 5 הילוכים מתקדם יותר משל הסובארו ובעל חלוקת הילוכים שתורמת לביצועים ולחיסכון בדלק.

הסובארו מצויידת בהנעה כפולה שמעלה את המשקל ופוגמת מעט בצריכת הדלק, אך יש אנשים שטוענים שהיא תורמת להנאה מהנהיגה.

בקשר לעלויות אחזקה אני לא צופה הבדל משמעותי מלבד בעניין הצמיגים שהוזכר, ההבדלים בצריכת הדלק קיימים אך לא ברמה שתעיק על הכיס בצורה מוגזמת.

העניין הוא שעומדת בפנייך ההזדמנות לקנות רכב מאדם שאתה מכיר ואתה יודע שהרכב שמור ומטופל היטב, תעשה את החשבון שלך אם אתה מעדיף לחפש רכב עדיף אבל שאין לך עליו שום מידע מקדים. בכל מקרה העיסקה הנוכחית נשמעת לי דיי טובה מה גם שה-B4 היא מכונית טובה בהחלט, היא פשוט נופלת בכמה סעיפים מה-6.

בהצלחה ושבוע טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...