Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 45-50 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

106 ראלי שנת 98 סטנדרטית במצב טוב (חוץ מתאונה בדלת שהרכב עבר בחניה)

קלאץ' חדש, 4 צמיגים חדשים, טסט ל11 חודשים.

הבעיה היא שהרכב יד 4 (הוא סה"כ בן 6...) עם 117,000 ק"מ.

הבחור דורש 5 מעל המחירון.

שווה? או שהוא קצת מגזים?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שווה? או שהוא קצת מגזים?

עם השוק המטורף עד כדי הגזמה של ה-106 ראלי כיום, זה בהחלט בסדר גמור, בתנאי כמובן שהרכב באמת במצב טוב, ללא תאונות שלדה, מנוע תקין וכולי.

עזוב את מספר הידיים, מכוניות כאלו מחליפות הרבה ידיים. השאלה היא מה מצב האוטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שווה? או שהוא קצת מגזים?

קח את האוטו לבדיקה, תוריד על כמה ריג'קטים, תן לו 3 מעל ושיהיה במזל....

(כל זאת בתנאי שהרכב במצב מעולה)

ואכן אין חשיבות ליד...

אם הייתי חושב רק על היד, היה לי היום רכב יד ראשונה, אחרי תאונת שאסי...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קצת אוף-טופיק:

למה להשתמש בשורש ד.ר.ש ? הוא לא דורש.

כשאתם כותבים הוא "דורש" 5 מעל אני מדמיין מישהו שנכנס אליכם למשרד, עם עוד שלושה חבר'הב בחליפות שחורות, הופך שולחן, מוציא אקדח ודורש 5 מעל.

הבחור ההוא לא דורש כלום. הוא מבקש 5 מעל.

זכותך להסכים וזכותך לסרב.

מי התחיל להשתמש בביטוי "דורש" במקום בביטוי "מבקש" ? אני דורש לדעת את שמו.

ובעניין המחיר - אם אתה באמת מעוניין ברכב, ומספר הידים שהוא עבר לא משמעותי מבחינתך, לך איתו לבדיקה, תוריד לו על כמה רג'קטים כמו שכתב אייל - ואם תהיה מרוצה מתוצאות הבדיקה - כשתנפנף לו עם כסף מזומן, אחרי שהתשת אותו חצי יום - סביר שהוא לא יפוצץ את העסקה בגלל 3K.

באותה הזדמנות גם תשים לב ותראה שהוא לא דורש 5 מעל, אלא מבקש רק שלוש, וגם יתפשר על 2..

ובעניין היד הגבוהה - לפעמים ישנן מכוניות עם יד גבוהה דווקא מושקעות מאוד.

כל קונה שקנה התלהב ותיקן רג'קטים, ונאלץ למכור - כל אחד וסיבותיו עימו - ואתה יכול למצוא רכב שכבר עבר "יישורי קו" של יותר מקונה אחד. כל מקרה לגופו. בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בזמנו כשחיפשתי רכב אחרי בדיקה שהעלתה כמה רג'קטים התפוצצה העיסקה על 205 ג'יטיאיי על 500 שקל בלבד! ! ! ככה שמאוד יכול להיות שאם בעל הרכב חושב שיש לו מציאה ביד(והיא אכן כך) הוא לא יתפשר על אלפיים שקל

RSi

פורסם
בזמנו כשחיפשתי רכב אחרי בדיקה שהעלתה כמה רג'קטים התפוצצה העיסקה על 205 ג'יטיאיי על 500 שקל בלבד! ! ! ככה שמאוד יכול להיות שאם בעל הרכב חושב שיש לו מציאה ביד(והיא אכן כך) הוא לא יתפשר על אלפיים שקל

על זה נאמר :

"מי שלא מעיז, לא מתיז..."

גם אני הייתי במצב דומה, אז חזרתי אל הבן אדם אחרי שבוע והוא הסכים לוותר על ה500 שקל...

יש הרבה "קונים" ,מעט מוכנים לשלם מעל המחירון קרי רציניים....

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קצת אוף-טופיק:

למה להשתמש בשורש ד.ר.ש ? הוא לא דורש.

כשאתם כותבים הוא "דורש" 5 מעל אני מדמיין מישהו שנכנס אליכם למשרד, עם עוד שלושה חבר'הב בחליפות שחורות, הופך שולחן, מוציא אקדח ודורש 5 מעל.

הבחור ההוא לא דורש כלום. הוא מבקש 5 מעל.

זכותך להסכים וזכותך לסרב.

מי התחיל להשתמש בביטוי "דורש" במקום בביטוי "מבקש" ? אני דורש לדעת את שמו.

ובעניין המחיר - אם אתה באמת מעוניין ברכב, ומספר הידים שהוא עבר לא משמעותי מבחינתך, לך איתו לבדיקה, תוריד לו על כמה רג'קטים כמו שכתב אייל - ואם תהיה מרוצה מתוצאות הבדיקה - כשתנפנף לו עם כסף מזומן, אחרי שהתשת אותו חצי יום - סביר שהוא לא יפוצץ את העסקה בגלל 3K.

באותה הזדמנות גם תשים לב ותראה שהוא לא דורש 5 מעל, אלא מבקש רק שלוש, וגם יתפשר על 2..

ובעניין היד הגבוהה - לפעמים ישנן מכוניות עם יד גבוהה דווקא מושקעות מאוד.

כל קונה שקנה התלהב ותיקן רג'קטים, ונאלץ למכור - כל אחד וסיבותיו עימו - ואתה יכול למצוא רכב שכבר עבר "יישורי קו" של יותר מקונה אחד. כל מקרה לגופו. בהצלחה.

אנשים כמוך גורמים לעצבים לכל מי שרוצה למכור באשר הוא.

יש עקרונות בחיים. נגיד והמחירון שלי הוא 80 אלף. אני קובע עם מישהו על 87 אלף שקל (נגיד יד ראשונה אחרי 6 שנים, ק"מ ברצפה ונדירה, לא משנה מה). אנחנו קובעים שמתחילים להוריד מ 87. כלומר, כל מה שיוצא בבדיקה, יורד מה 87. נגיד שכל התיקונים שצריך שווים אלפיים שקל. המוכר צריך לרדת ל 85. סבבה. אם בכזה מצב הקונה יגיד לו: יודע מה, זה גבוה מדיי בשבילי, אני רוצה להביא לך 82 רק. בשביל העיקרון(!) הוא לא היה מסכים. לפחות אני. וזה בן אדם מרגיז. (מקרה דומה קרה לחבר שלי שהמחירון של האוטו שלו היה 82, הוא סיכם עם הבן אדם על 83 כי המצב היה באמת טוב. אחרי הבדיקה היה צריך תיקון קל, ירדו ל 82.5, ואז הקונה החליט לשלם רק 80. הילד מליונר, אני מכיר אותו - אבל רק מתוך פרנציפ הוא לא הסכים למכור לו. לא בשביל ה 2500, אלא בשביל העיקרון. למה לו להפסיד באמת?

אתה גבר? תעמוד במילים שלך. אל תזרוק לאוויר מילים שאתה לא יכול לעמוד בהם.

Back to the original - NC again.

פורסם

חס וחלילה. לא התכוונתי שאחרי שסוגרים עם המוכר מחיר מתחילים להוריד אותו.

לא לזה הכוונה.

מראש קובעים שתהיה הורדה בהתאם לרג'קטים קריטיים בבדיקה.

כשאתה הולך לקנות את הרכב עליך גם לצפות לכך שלא יהיו רג'קטים - ואז תצטרך לשלם את המחיר המלא שסוכם מראש.

אבל בעניין הרג'קטים - אם ישנם - ניתן לנסות להוריד ככל האפשר. (לדעתי האישית, ותוך כדי נפנוף בחבילת השטרות :wink: ).

אם המוכר מסכים - הצלחת.

אם המוכר לא מסכים - אתה כן חייב לשלם את המחיר שנקבע מראש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא לזה הכוונה.

כשאתה הולך לקנות את הרכב עליך גם לצפות לכך שלא יהיו רג'קטים - ואז תצטרך לשלם את המחיר המלא שסוכם מראש.

אבל בעניין הרג'קטים - אם ישנם - ניתן לנסות להוריד ככל האפשר. (לדעתי האישית, ותוך כדי נפנוף בחבילת השטרות :wink: ).

אם המוכר מסכים - הצלחת.

]

מצטער על אי ההבנה.

עכשיו אני מבין, ומסכים.

פורסם

לא לזה הכוונה.

אם המוכר מסכים - הצלחת.

]

מצטער על אי ההבנה.

עכשיו אני מבין, ומסכים.

לפי התגובה הקודמת שלך, אפשר להבין בקלות שמעולם לא קנית או מכרת רכב (ה106 של האח לא ?)

מה שאני ורז אמרנו זו ההתנהלות המקובלת. קובעים רף ומורידים ממנו .

או לחילופין קונים במחיר שנסגר והמוכר מתקן על חשבונו את הריג'קטים...

זכותו של בן אדם לבקש מחיר מסויים, זכותו של הקונה לא לרצות לשלם...

בדרך כלל אחרי שהרכב נלקח לבדיקה ונמצא בה במצב טוב , 500 שקל זה לא מה שיפיל את העסקה.... רק לקחת רכב אחר לבדיקה יעלה אותו הדבר...

תמיד כשקונים רכבים, מבזבזים אלפי שקלים שהזעת בשבילם ימים ולילות , בתוך שניות ספורות... זה ממש כואב, אבל זה חלק מחווית הקנייה.... :roll:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא לזה הכוונה.

אם המוכר מסכים - הצלחת.

]

מצטער על אי ההבנה.

עכשיו אני מבין, ומסכים.

לפי התגובה הקודמת שלך, אפשר להבין בקלות שמעולם לא קנית או מכרת רכב (ה106 של האח לא ?)

מה שאני ורז אמרנו זו ההתנהלות המקובלת. קובעים רף ומורידים ממנו .

או לחילופין קונים במחיר שנסגר והמוכר מתקן על חשבונו את הריג'קטים...

זכותו של בן אדם לבקש מחיר מסויים, זכותו של הקונה לא לרצות לשלם...

בדרך כלל אחרי שהרכב נלקח לבדיקה ונמצא בה במצב טוב , 500 שקל זה לא מה שיפיל את העסקה.... רק לקחת רכב אחר לבדיקה יעלה אותו הדבר...

תמיד כשקונים רכבים, מבזבזים אלפי שקלים שהזעת בשבילם ימים ולילות , בתוך שניות ספורות... זה ממש כואב, אבל זה חלק מחווית הקנייה.... :roll:

ה 106 נקנתה על ידי האח. מי שנוסע עליה הוא אני. זה קודם כל....

לגבי מה שאמרת - כניראה שלא הבנת אותי.

כמובן שהמחיר שקובעים זה המחיר לפני הבדיקה. במידה ונמצאים בבדיקה בעיות, על המוכר לתקן אותם\להוריד ממחיר המכירה. למשל, אם הרכב נוסע עם 4 צמיגים יבשים וגמורים לגמריי, על בעל הרכב להוריד מחיר ששווה ערך ל 4 צמיגים חדשים מהמחיר שהוסכם. זה ברור לי.

אני דיברתי על מצב שבו מסכימים לדוגמא על 82K, ובבדיקה יוצא שצריך לתקן דברים בשווי 500 ש"ח. או שהמוכר יתקן אותם, וימכור ב 82K, או שימכור ב 81K, והקונה יתקן אותם בעצמו.

התגובה הטיפה עצבנית שהייתה לי, הייתה כי לא הבנתי את רז. אני חשבתי שרז למשל היה מסכם עם מישהו על 82K במידה והכל נקי. האוטו יצא עם תיקונים של 500 שקל, ואז הוחלט שהבעלים יתקן אותם. הבעלים תיקן אותם ודרש 82, אבל אז הקונה החלט לשלם אך ורק 80K, כי הוא יודע שהקונה כבר השקיע את ההשקעה של ה 500 שקל והוא רוצה להיפטר מהאוטו. זו התנהלות לא מקובלת, והייתי מפוצץ עסקה כזאת גם בשביל 400 שקל רק בגלל הפרנציפ.

אגב,

לגבי זה שאתה חושב שלעולם לא מכרתי או קניתי רכב. טועה. עשיתי את שניהם.

פורסם

אין חוקים פרט להגינות מינימלית מחייבת.

מה שקובע זה מה שהקונה והמוכר סיכמו ביניהם.

אם אני מוכר רכב שאני יודע שהוא במצב מצוין ואני מבקש X, אני לרוב לא אוריד אגורה על ריג'קטים של מכון בדיקה כי הם בד"כ רק כיסוי תחת למכון. מי שלא רוצה שלא יקנה ואני גם אודיע את זה חגיגית לקונה לפני הבדיקה.

אותו דבר כשאני קונה רכב, אם סיכמתי עם בעל הרכב על מחיר והבדיקה יצאה טובה (ללא סעיפים מפתיעים) אני אשלם לו את מה שסיכמנו ולא אתחיל ללהתבכיין על 4 צמיגים "יבשים" או "הזעות שמן" או "אגזוז לא תקין" (דוד זרימה חופשית).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
על פונטו GT חשבת?

התמורה והפוטנציאל הכי גבוהה יחסית למחיר לפי דעתי...

ב-50 אלף ש"ח? ממש לא. עד 50 אלף התמורה הטובה ביותר מגיעה מצרפת. (מלבד מספר מקרים חריגים, והפונטו לא ביניהם)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...