Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תמונה אחת שווה אלף מילים, אז מה קורה כאשר יש כמה תמונות? :beerchug:

תראו איזה מכוניות...

:drinking::angel:

http://www.supercars.net/premium-imageexample2.html

http://www.supercars.net/premium-imageexample5.html

דרך הגב סיימתי ללמוד שבוע שעבר (הנדסאי רכב) :lol:

שני חתולים במקביל לעולם לא ייפגשו.

אם שותים אז נוהגים - בשביל זה יש בית חולים.

פורסם

מכיוון שזו הפעם השנייה שאתה מפרסם הודעה כזאת (הפעם לפחות עם לינק לתמונות נורמליות - רק כמובן כאלו שבוודאי ניתן להם לינק כאן בעבר), אני יכול לשער שהסיבה היחידה לפרסום ההודעה היא ה"דרך אגב" שלך.

אם כך - מזל טוב ובהצלחה, ואם כבר - אז בוא ותספר לנו קצת על מה למדת, על מסלול הלימודים, מחירים, זמן, דרגת קושי ומה התוכניות לעתיד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למדתי בכדורי בין (טבריה לעפולה) למדתי שם 5 שנים והמשכתי יג' יד'.

המכללה היא בין הטובות בארץ את הלימודים שילם לי הצבא(80%) המקצוע מעניין ושימושי ביותר :wink::!::!::!:

המקצוע הוא: הנדסאי מכונות התמחות של רכב. 8)

מסלול הלימודים לא קשה (למרות שהרמה גבוהה) :tongue:

פורסם

קודם כל שכחתי לציין כי המסלול הינו שנה וחצי סך הכל 8)

ישנם מיקצועות עייוניים (פיזיקה,סטטיקה,חישובי רכב וחישובי מנוע,ועוד....)

וישנם המעבדות זוהי סדנה שבה אנו לבושים בסרבלים.

זה המקצוע המעניין ביותר לפי דעתי.

יש לציין שבמעבדות מכינים אותנו למיבחנים הנעשים בחולון (מיבחני הסמכה).

במכללה יש ציוד יקר מאוד במחירים של עשרות אלפי שקלים בכדי לעזור לסטודנטים.( מנועים חדשים של הזרקות בנזין ודיזל TDI דגם ABS, דגם של בלמי אוויר למשאיות WABKO ועוד...

שורה תחתונה המכללה משקיעה את כל כולה בסטודנטים, ובסוף זה משתלם גם למכללה וגם לסטודנטים. 8) .

פורסם

ובוא אני אתקן אותך אייל

הנדסת רכב או בשמה המלא Automotive engineering שנחשב מקצוע מאוד מכובד בעולם לא קיים בארץ מבחינת תואר כלל וכלל , וגם את התואר הנדסאי יש הסתמכות מלאה על הנדסאי מכונות ( מה שמקביל גם ד"א עם הנדסת רכב בחול שהבסיס דומה מאוד להנדסת מכונות ) ומה שלומדים בטכניון זה הנדסת מכונות.

וזה בתור משהו שנרשם השנה ... אז זה די מדויק ודי מעודכן.

פעם היה קיים מסלול הנדסאי רכב גם בטכניון אך הוא נסגר.

הנדסת רכב ( תואר ראשון ) אפשר ללמוד בחול בכל אוניברסיטה מכובדת ב3 שנים לBENG ו4 לMENG + שנה התמחות לרוב

תואר שני של מהנדס רכב כנל אפשר ללמוד בחול והקבלה היא על סמך תואר ראשון ( כאשר פה מהנדס מכונות נחשב בתור תואר ראשון כמובן , וכן כל תואר הנדסה , וחלק מהתארים הפיזיקלים.) והלימודים הם שנה + התמחות או 3 שנים PART TIME

ואלה היו 3 פסקאות על לימודים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ובוא אני אתקן אותך אייל

הנדסת רכב או בשמה המלא Automotive engineering שנחשב מקצוע מאוד מכובד בעולם לא קיים בארץ מבחינת תואר כלל וכלל , וגם את התואר הנדסאי יש הסתמכות מלאה על הנדסאי מכונות ( מה שמקביל גם ד"א עם הנדסת רכב בחול שהבסיס דומה מאוד להנדסת מכונות ) ומה שלומדים בטכניון זה הנדסת מכונות.

וזה בתור משהו שנרשם השנה ... אז זה די מדויק ודי מעודכן.

פעם היה קיים מסלול הנדסאי רכב גם בטכניון אך הוא נסגר.

הנדסת רכב ( תואר ראשון ) אפשר ללמוד בחול בכל אוניברסיטה מכובדת ב3 שנים לBENG ו4 לMENG + שנה התמחות לרוב

תואר שני של מהנדס רכב כנל אפשר ללמוד בחול והקבלה היא על סמך תואר ראשון ( כאשר פה מהנדס מכונות נחשב בתור תואר ראשון כמובן , וכן כל תואר הנדסה , וחלק מהתארים הפיזיקלים.) והלימודים הם שנה + התמחות או 3 שנים PART TIME

ואלה היו 3 פסקאות על לימודים.

ליביו

מכיר את כל הבלאגן הזה...

בסוף סגרתי על הנדסת חשמל :roll:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת היא שזה דיי מורכב כל הנושא הזה......

:shock::shock::shock:

שבארץ לא לימדו לתואר מהנדס רכב מכיוון שאין שום סיבה לכך,

פיתוח הרכב אינו קיים בארץ, (חוץ מהצבא)

אבל לפי מה ששמעתי, עכשיו יש בחיפה מקום (שעולה הרבה מאוד ולא משתלם בכלל), ששם מלמדים לתואר מהנדס רכב....

ולפי מה שאני יודע הנדסאי רכב שרוצה ללמוד לתואר ראשון יכול ללמוד למהנדס מכונות ולא מהנדס רכב.(בארץ כמובן)

האמת היא שאני לא ממש זוכר את הפרטים המדוייקים, אבל מה שכן אני יודע הוא שלמקצוע שלמדתי יש ביקוש רב :p8):lol:

פורסם

אני לומד בבאר שבע באוניברסיטה.

אני לומד לתואר מהנדס מכונות , וגם בתואר הראשון יש המון קורסים שקשורים ספיציפית לרכב. אני אומנם לומד במסלול אחר (ביומכניקה והנדסה רפואית) אבל מי שרוצה יכול ללמוד המון קורסים שקשורים לרכב. אני הולך לקחת כמה קורסים כאלה סתם בשביל העניין ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רן ... אז תברר בשבילי בבקשה איפה לומדים מהנדס רכב ... אם כן ... אני הולך ומשנה את ההרשמה שלי השנה לאוניברסיטה ואני רציני לגמרי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בארץ,אי אפשר ללמוד הנדסת רכב כי פשוט אין,יש בתל חי ובמכללת עתיד מסלול להנדסאי רכב שבסוף התואר גם מקבלים את האישור להיות מנהל מוסך בארצנו הקטנטונת.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יופי, עכשיו תהיה מכונאי טנקים בצבא. :D:D:D:D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יופי, עכשיו תהיה מכונאי טנקים בצבא. :D:D:D:D

שמוליק

לצערי אני אומר- הוא צודק במאה אחוז :roll:

אמיר (הנדסאי טרי ומוטרד)

(הנדסאי בקרה ואלקטרוניקה :wink: )

פורסם

קודם כל בקשר למקום בו אפשר ללמוד מהנדס רכב אז כבר אמרתי שיש מקום בחיפה רק אני לא זוכר את השם שלו, דבר שני, זה ממש אבל ממש לא נכון שבסוף התואר של הנדסאי מכונות או רכב מקבלים תעודה של מנהל מוסך :!: אם זה היה כל כך פשוט הייתי פותח מוסך עוד היום :(:idea:

בכדי לקבל את התעודה של מנהל מוסך צריך לנסוע לחולון ושם לעשות מבחני הסמכה (12 תחנות) למי שלמד הנדסאי רכב יש פחות תחנות (אני לא זוכר כמה אבל זה הרבה פחות, ואם אני לא טועה יורד יותר מחצי).

את המיבחנים האלו אף אחד לא עובר בפעמים הרישונה והשניה, (עוד לא פגשתי אדם שעבר בפעם הרישונה או השניה כולל המורים שלי :cry: ).

ודבר שלישי בקשר לצבא:

אני לא הולך להיות מכונאי טנקים!!!

אם ראיתם למעלה, כתבתי שעשיתי חוזה עם הצבא שניקרא פרויקט יעד. :wink:

התפקיד שלי בצבא הוא מאחזק נגמ"ש, וזה לא כל כך קשה כמו שאני הבנתי מחברים שלמדו לפני והתגייסו כמוני (מאחזקי נגמ"ש) זה סוף הדרך של שירות, פשוט בית זונות (סליחה על הביטוי) :mad:

וחברה כל מה שאמרתי פה זה באחריות :ok:

• תוכן חדש...