Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כיומיים ביררתי לגברי מערכת סטראו לרכב והציעו לי דבר כזה :

מערכת של פיוניר משולבת USB ושלט (לפי מה שביררתי באינטרנט היא עולה 700 שקל)

2 רמקולים 6X9 של KENWOOD 400W

2 טוויטרים זולים ב150 שקל

(וכאן הדילמה הכלכלית):

סאב של פיוניר (לא ידוע לי הדגם) בגודל 24 אינ'ץ זה כל המידע שאני יכול לספק בנוגע לסאב

ומגבר של TEPE 450-AB 2200W

המחיר שהוצע לי לאחר כל הבלגאן הזה הוא 3000 שקל (כמובן כלל עבודה)

האם המחיר הגיוני ? לפי מה שהבנתי TEPE זה לא שם של חברה מי יודע מה, ולכן מוזר ל המחיר הזה

פורסם

באיזה רכב מדובר?

כמובן שההצעה לא עומדת בקנה אחד עם כיוון של מערכת נורמאלית.

תכתוב כמה תקציב עומד לרשותך, ונשתדל לעזור לך למצוא רכיבים שיותר יתאימו לך.

מתחדשת*

פורסם

סאב של 24 אינץ שווה 3000שח לבדו :-)

ובנימה רצינית, המוצרים הם ברמה ירודה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדובר ברנו קליאו (95 RT)

התכוונתי שהסאב לפי דעתי בגודלו איך שאני מסתכל עליו הוא 24 אינ'ץ, משהו כזה

התקציב היה 3 אלף וזאת המערכת שניקנתה כבר, אגב שומעים חבל על הזמן.

היה אפשר להפיק מהכסף יותר?

פורסם

אמרת את המשפט הכי חשוב, "שומעים חבל על הזמן".אם אתה אוהב את המערכת אז זה לא משנה מה אנחנו נגיד עליה. אני חושב שאתה מתכוון ל24 ס"מ ולא אינץ. או שיש לך 2 סאבים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבאס לשמוע :oops::cry:

טעות שלי לגבי האינ'ץ , המסך בערך בגודל של טלויזיה שגודלה 19 אינ'ץ, (לא LCD אלה טלוזיה רגילה)

שומעים חבל על הזמן מבחינתי ואני מרוצה ממנה, להבא אני אדע להתייעץ פה עם אנשים אני רואה שיש פה כמה וכמה מבינים :-)

פורסם

אין לך מה להתבאס - שומעים סבבה וזה מה שחשוב עכשו .

חוץ מזה שלא הכרת את הפורום לפני כן אז מעכשו מתחיל גרף הלמידה שלך .

מה שבטוח את אותה הטעות אתה כבר לא תעשה אז תהנה מהמערכת וסע בזהירות...

חוץ מזה בתור התחלה יש לך מערכת שהיא בסדר גמור , אבל שוב יש כאלו שיגידו לך שהכל אצלך זה זבל ויש כאלה שיגידו שאלה רכיבים חבל על הזמן . אבל מה שאחרים יגידו לא משנה, מה שמשנה זה שאתה זה שמאזין למערכת שלך ואתה מרוצה.

אז אל תהיה מושפע ושימותו הקנאים :-D

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...