Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט לומינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יש מלצות על שברולט לומינה?

אני מעוניין לקנות רכב שיהיה מפנק אך ורקק מנהלים משהו מפואר עם הרבה פוזה

יש הצעות חוץ מזה?

תודה.

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

פורסם

נ.ב: איך יונדאי סונטה 2004 מנוע 2000 ?

ובקשר לפוזה זה בשביל גיסי אז זה הדרישות שלו ;-)

פורסם

כרכב מנהלים מפואר עם הרבה פוזה הייתי קונה מרצדס S65AMG או ממתין ליגואר XJ החדשה. במילים אחרות: יש מגבלת תקציב או שצריך לנחש?

פורסם

אם זה או אמריקאיות כמו: לומינה ,לה קרוס ולה סברה, בונוויל או גרנד פרי. או גרמניות ,שאני בספק אם ניתן למצוא בסכום הנ"ל,

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

כן.

לומינה רכב טוב מאד. נחשב לאמין ומה שכן עם המון עוצמה.

סונטה? לא מתקרבת ללומינה מבחינת עוצמה ופוזה - לדעתי.

לי הייתה לומינה LTZ שזה עם המנוע 3800 סמ"ק. חזק במיוחד.

צריכת דלק בנסיעה ר-ג-ו-ע-ה מחוץ לעיר - 1 ל 10.

מה שכן, מכרתי את הרכב אחרי שבמשך שנה וחצי הרכב עלה לי כ 20,000 שקל תיקונים.

ובסופו של דבר, גם נפטר המנוע וקניתי מייבוא.

אומרים שזה רכב אמין שלא מתקלקל כ"כ שאם תשמור עליו טוב, הכל יהיה בסדר.

אז אם אתה הולך על זה. תלמד ממני משהו חשוב.

תבדוק מתי אם בכלל החליפו שם סעפת יניקה עליונה. היא עשויה פלסטיק.

אצלי היא נפתחה באיזה שלב ואז מים נכנסו למנוע ומכונאי ששוחחתי עימו בטלפון אמר לי לנסות להניע, ואז התפוצץ הסטרטר.

גם לאחר התקנת המנוע מייבוא זה קרה לי. הייתי צריך להתעקש שיעבירו את הסעפת החדשה שהייתה לי.

בקיצור. נאמר לי במוסך מרכזי שסעפת זו מחזיקה בערך 7 שנים. ואתה לא יכול לצפות מראש מתי זה יקרה.

מעבר לזה. תעשה בדיקה במכון. תלך למוסך שיחבר למחשב ויעשו סריקה.

חפש לך רכב עם מצב פחחות יפה. ותקפיד על טיפולים בזמן, שמן איכותי, מים אדומים. ואולי הכל יהיה טוב.

אם יש עוד שאלות - בכיף.

בהצלחה.

פורסם

...ואילו אני, הייתי קונה מרצדס C240/C260 משנת 97-98 כרכב מנהלים מפואר עם פוזה בינונית בסכום של 40 אלף ש"ח. היתרונות הם תחזוקה שפויה ואם הרכב שמור היטב מבחינה חיצונית ומשופר קלות (מושבי עור, תאורת קסנון וכו') תחושת הפאר מובהקת.

(תציץ בסמלון...)

פורסם

בתקציב של 40K ש"ח אפשר לקנות אימפלה שנת 2001-2002 ולכן אין טעם לרכוש את הלומינה. אגב, לדעתי אין כל פוזה בלומינה בת 10 ומעלה.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

כנראה שנלך על סונטה 2004 2005 רכב חדיש יחסית אמין טוב חזק ועם טיפה פינוק .

מתאים לעו"ד מתחיל לא?

• תוכן חדש...