Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הורי בני ה 60 רוצים לרכוש בינואר מכונית סופר מיני חדשה, אוטומטית, במחיר בסביבות 100,000 ש"ח

הפרמטרים החשובים: בטיחות, נוחות נסיעה, תחזוקה זולה (וחלפים זולים) וצריכת דלק נמוכה

אין לנו העדפות למותג כזה או אחר- אנחנו רוצים לעשות שיקול קר לגבי מהי המכונית הממולצת בקטגוריית הסופר מיני לפי הפרמטרים שהצבענו עליהם

אני יכול לספר שהייתה להם אופל קורסה והם נכוו מעלויות התחזוקה והחלפים הגבוהים מאוד שלה.

היום יש להם פז'ו 206 ישנה

אשמח שהמומחים יוכלו לייעץ לנו ולנמק

תודה מראש :-)

דורי

פורסם

אמנם אני לא מומחה, אבל אני מציע לבדוק את הפורד פיאסטה שהיא מכונית מאוד בטוחה בעלת 5 כוכבי ריסוק ו-7 כריות אויר. את הנוחות תוכלו לבדוק בנסיעת מבחן וצריכת הדלק שלה ממוצעת ביחס למכונית עם מנוע 1.4. בקשר לתחזוקה, זה רכב חדש יחסית אך לא צפויות עלויות אחזקה חריגות.

בהצלחה!

פורסם

למרות שעד לפני שנה בערך הייתי בעליה הגאים של פורד פיאסטה שנת 2004, אני קצת מתקשה עם המלצה על הפיאסטה החדשה, מעט מדי ידוע עליה, כמו כן, יכול בהחלט לקרות אותו מצב כמו עם הדור הקודם של הפיאסטות (2003-2004) שהרכב לא יתפוס תאוצה בארץ ויסבול מירידת ערך גדולה.

לא חסר מכוניות סופר מיני מוכחות בארץ: כשלדעתי עומדת בראשם המאזדה 2 מרוב הבחינות.

היאריס החדשה גם מכונית מומלצת אם כי בעייתית בגלל הגיר הרובוטי, מי שזה לא מפריע לו, בהחלט יהנה ממנה.

גם הסוויפט רכב אמין חסכוני ומצויין.

בהצלחה!

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

אני עמדתי בפני אותה התלבטות בתקופה האחרונה.

בסופו של דבר בחרתי את היאריס.

לדעתי מבחינת אמינות שווה ללכת על יפנית/קוריאנית (יונדאי).

אחרי שבדקתי את הדגמים הנ"ל המסקנה שלי היתה - היאריס חסכוני בהרבה מהאחרים, מעוצב יפה, עיצוב פנים מאוד נוח (מושב אחורי עם מסילה, מגוון תאי אחסון).

הבעיה היחידה כפי שציינו היא הגיר הרובוטי. אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על הרכב ולראות אם הוא מתאים לך.

אם תחליט שלא - אני הייתי בוחר במאזדה 2 או ביונדאי i20. המאזדה הרבה יותר יפה וכנראה תשמור על ערכה יותר, אך היונדאי קצת יותר חסכונית ויותר זולה. שיקול שלך.

פורסם

הפיאסטה החדשה שונה לחלוטין מהפיאסטה 2004. תיבת ההילוכים האוטומטית כמעט זהה לזו שבפוקוס ונחשבת כאמינה בסך הכל. המנוע מאוד דומה לזה שבפוקוס והינו חלק מסידרת מנועים מוצלחת של פורד.

הפיאסטה החדשה מכרה כבר חצי מיליון מכוניות באירופה תוך כשנה. בזמן הקרוב הרכב הזה יחל להימכר גם בארה"ב אך עם מנוע 1600 ותיבת הילוכים אוטומטית כפולת מצמדים.

עליות האחזקה לא אמורות להיות שונות בהרבה מרכבים דומים. טיפול כל 15K ק"מ או שנה. כמו i20.

הפיאסטה החדשה לא נמכרת לליסינג ולהשכרה ובסך הכל נמצאת בארץ רק חצי שנה שרק באוגוסט ירד המחיר שלה ל- 105 אלף ש"ח. בגלל זה היא לא כזאת נפוצה עדיין.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מניסיון של בחירת רכב להוריי לאחרונה הייתי מציע ללכת פיזית ולראות כל אחד מהמועמדים ולבדוק את הרכבים מבחינת עיצוב פנים, איכות הרכבה והרגשה כללית, וכמובן לקחת לנסיעת מבחן.

את הסוויפט פסלנו עקב איכות חומרים והרכבה לקויה בפנים הרכב. הפלסטיקים מרגישים זולים מאוד והכל רופף (חלקי פלסטיק זזים במגע קל ואין מה להשוות לרכבים אירופאים בתחושה).

לבסוף בחרנו בסקודה פאביה שמרגישה איכותית ונוחה יותר.

פורסם
לבסוף בחרנו בסקודה פאביה שמרגישה איכותית ונוחה יותר.

תתחדשו.

איזה צבע/רמת גימור? :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הם קנו את הגרסא הבסיסית, 1.4 ידני. המחיר היה ברצפה.

אכן, אופציה זולה להפליא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...