Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דייהו לאנוס 98 ידנית דגם S מנוע 1500 אני חושב שכאשר מתי ששמתי פלאגים חדשים המוסכניק חיבר את החוטים לא לפי הסדר הנכון.. כמו כן הרכב התניע לי ונסעתי איתו רבות אבל אני חושב ובטוח שהוא לא חיבר כמו שצריך מכיוון שראיתי הרבה תמונות באינטרנט של דגם כמו שלי שהחוטים מחוברים אחרת .. האם זה משפיע על האוטו? והאם כאשר אני ישנה את הסדר החוטים

תשתנה סחיבת הרכב?.. בנוסף העלתי תמונה של החוטים כאשר הם מחוברים נכון ולא כמו שאצלי כדי להראות איזה חוטים מדובר..

‏‏עותק של daewoo_lanos_1_5.jpg

d2.jpg

פורסם

בשתי התמונות נראה שהחוטים מחוברים בדיוק באותו סדר (4213 מימין לשמאל), רק שאצלך זה לא מסודר, אולי בגלל שכל החוטים באותו אורך?

פורסם

הסדר בתמונות שהעלית הם הסדר הנכון.

כאשר החוטים לא מחוברים נכן, תקבל חוסר סחיבה ,הנעה קשה או חוסר הנעה ובקפיירים.

בועז.

פורסם

סדר החוטים לפלאגים הם סדר ההצתה שהמפלג נותן לכל פלאג.

במידה והחוטים לא לפי הסדר הנכון - חלק מהצילנדרים לא יעבדו ולמנוע יהיה מאוד קשה לעבוד והסחיבה תפחת משמעותית כך שהיה ניתן להבחין בזה.

אם היה בעיה בסדר הנ"ל, היית כותב הודעה אחרת, והיית בלחץ שהמנוע שלך "נדפק".

פורסם

החוטים מחוברים בסדר הנכון מקצה לקצה.

"הבעיה" היא שהם מבולגנים בדרך.

אם אתה רוצה, תוכל לסמן את כל החוטים לאן הם מתחברים, ואז לסדר אותם מחדש את כל הפיתולים בדרך בצורה מסודרת ולחבר חזרה.

שים לב שאם תיטעה בחיבורים המנוע יסרב להניע, או שהוא יניע ויעבוד לא טוב תרגיש שהוא מזייף.

• תוכן חדש...