Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפנק למנהל עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הA4 מעניינת מאוד, היה לי כזאת מודל 98 ומאוד אהבנו את האוטו הזה, יש מה לפחד שהמוכר לא מציין קילומטרז'?

הרובר לא נכנסת לשיקול בגלל עניין של חוסר שוק, אנחנו לא קונים רכב לכל החיים, את המקסימה אני לא מכיר חשבתי אולי על הפריימרה אבל קשה למצוא.

הונדות למיניהם הוא לא אוהב (הרבה SHOW בלי GO)

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקה לה ביעה למצוא פרמיירות אבל הם כולם תוצרת ספרד(אם זה לא מפריע) גם יתר מדי אלקטרוניקה שם הכל טוב ויפה עד שזה מתקלקל.לגבי הונדה למה רק שואו?זה גם גואו והרבה גואו.מה ?אקורד זה לא טוב?לפי דעתי מס.1 בקבוצה שלו

פורסם

האקורד יקרה בלי פרופרציות לתמורה, במחיר של אקורד ערומה אפשר לרכוש סופרב אלגנס.

הסיוויק נותן הרבה ביחס למשפחתיות האחרות, אבל גם מתומחרת בהתאם

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

גם אני חושב שהמחיר של האקורד מנופח ללא כל סיבה, האיבזור בסיסי ביותר והיא לא מציעה שום ערך מוסף מעל מאזדה 6 או סובארו B4 שמצדיק את פער המחיר ובטח שלא על סקודה סופרב אלגנס כחדשה ואפילו לא על האמבינייט.

מעבר לאאודי יגרום ירידה משמעותית בשנתון לעומת הוולבו למשל והיא לא מציעה הרבה יותר לדעתי.

אופציה נוספת היא יונדאי סונטה משנת 2006, השנה הראשונה בה הגיע הדור הנוכחי לארץ. הגיע עם מנועי 2.4 שנכנס לתקציב וברמות גימור גבוהות ומאובזרות למדי, שווה לבדוק.

פורסם

מגנטיס מודל 2007 , יואות ליסינג ראשונות יוצאת למכירה בכ 70K שקל, נראה לי עיסקה משתלמת.

הרכב בהחלט גדול ומרשים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עפ"י מה שאני מביו מפותח השרשור,הבחור לא ירצה להראות בקאיה.גם אם זה קאיה מפוארת.

אני מצדד בA4 שזאת אופציה מצוינת לדעתי,S40 גם בחירה טובה.

ועוד אופציה מעניינת זה קאדילק CTS משנים 03-04 שראיתי ביד 2 שנמכרות בסביבות המחיר שצוין.

V5

פורסם

CTS תתאים בול, הוא מאוהב ברכב הזה, אבל אני לא מצאתי אף אחת למכירה

הסונטה גם נכנסת למרוץ, הקיה נופלת, כי זו קיה (לא מפאת בעיות מותג אלא אמינות ותחושה זולה כללית, לאופירוס למשל לא היינו מתנגדים)

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

מה בקשר לאחזקה כוללת ?

אם אפשר לעמוד באחזקה כוללת ברמת הסבירה - יקרה, אפשר לשקול מעבר ל S60 שטוב יותר, מוצלח יותר, וסחיר יותר מה-S40.

משה

פורסם

לדעתי פאסט הצורה החדשה 2006 (ראיתי דיזל 2007 בפחות מ- 80 100+ קילומטרז' וראיתי בנזין 2006 ב- 79 אלף קילומטרז' 90 אלף)

או ביואיק לקרוס 2006 גם אחלה, טיפולים לא כאלו יקרים גם איכות וגם מפנקת (תלוי בדגם).

נטיה קלה לפאסט (כבעלים של פסאט)

Detailer.gif
פורסם
יש ביד 2

שווה בדיקה.

אגב...טויוטה קאמרי בערך מאותם שנים.גם נראה לי שווה בדיקה.

מצטרף להמלצה על טויוטה קאמרי, רכב עם נוכחות, נוח לעין, חזק ומאוד אמין. רק המחיר שדורשים עליו הוא מצחיק במובן הלא חיובי.

פורסם

אפשר לשאול איכן חיפשת ?

יש המון דגמים ששיכים לנכי צה"ל (חפש את דגם GLT המצויין) יד ראשונה במחירים שציינת.

רוב המכוניות הללו מגיעות לסוחרים שקונים אותן מאנשים מיואשים וצריך לבדוק היטב את הרכב, זה שמצאת כמה שחוטות לא מעיד על הכלל, לא חסר שמורות, לכן אציע ללכת על הדגם הצנוע יותר (אם כי לא SE) שכאמור יספק את המכר שלך בהחלט.

משה

פורסם

חיפשתי ביד2 וכל אחת שם נראת כאילו הבעלים הקודמים עברו עלייה עם פטיש

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...