Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי יש גומיות ב205 אבל ב106 יש קונקטור מאוד בעיתי ולכן העדפתי לעשות קדיחה בדלת מאשר להסתבך איתו.

בקשר לגימור - אני יודע שהרמה לא הכי גבוהה אבל כששמתי את הסקיי לא ראו את הפאקים הקטנים האלה. לא לשכוח גם שהתמונות צולמו בלילה עם מצלמה של פלאפון.

את הבד סקיי תפרתי שיתאים לקימורים של הפוד אבל לא הדבקתי אותו עדיין.

פורסם

הקונקטור הוא עשוי מפלסטיק קשיח והצורה שלו היא כמעין שופר ב90 מעלות, הצד של הדלת רחב לחיבור של כל החיבורים (חלונות חשמל, נעילה מרכזית, רמקול..)

והצד העליון דקיק, מה שלא מאפשר שום השחלה נוספת של קבלים, בנוסף הכל צפוף בקונקטור וכל קדיחה בלי להבין מה הולך שם בפנים תיפגע בקונקטור, לכן ניבחרה האפשרות לקדיחה בדלת והמשך העברת החיווט דרך הצינור של הקונקטור.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עבודה יפה מאוד סה"כ.

הרבה שאפו על היוזמה ועל העשייה.

למה כבר לא ניצלתם את ההזדמנות להתקין את הטוויטרים בקורות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באמת נראה מצוין.

גם כשאני החלפתי חיווט הייתי צריך לקדוח לתוך הדלת (לא נעים בכלל) אל תשכח לאטום את החור!

יש בידוד אקוסטי בדלתות?

מתחדשת*

פורסם

דבר אחד שאני יכול לאמר על רומם (רומק)

מאוד יסודי!

הוא בן אדם שעושה את שיעורי הבית שלו רגע לפני שהוא מגיש את העבודה (מתקין, מחבר...)

אם הוא הגיע למסקנה שצריך לקדוח בדלתות אז כנראה שבאמת זה מצב שאין בו ברירה או שצריך מתקין ברמה של יוסי.

ביחד עם כל הצחוקים והליצנות מדובר בחבר פורום רציני שמעלה ועוד יעלה בעתיד את הרמה של הפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על התגובות. אתם יכולים לראות לפי התאריכים של ההודעה הקודמת שלקח לי הרבה זמן לעשות את זה (אני חייל וזאת עבודה ראשונה שלי). המצלמה של הפלאפון שלי לא מחמיאה כל כך לתוצר האמיתי אבל אפשר לראות בערך מה יצא.

בקשר לשאלה שלך אדי - לא ממש חשבתי על בנייה בקורות, התחלתי לשחק עם הטוויטרים כשהם היו על הדשבורד כל שלושה ימים שיניתי את הזוויות של הטוויטר ובסוף הגעתי לאון אקסיס מלא שהייתי מרוצה ממנו אז השארתי את זה ככה. אולי בעתיד נשתדרג :-)

וצריך להיות גניקולוג בשביל להעביר את החוטים בתוך הקונקטור וזה אחרי שקדחת בלי לפגוע בשום דבר. השתמשתי בגומי מיוחד שמתכווץ על הכבל ומרחתי מסביבו סיליקון אני חושב שזה יספיק.

פורסם

בידוד כוויץ וסיליקון - מספיק טוב - תוודא שסמת מספיק סיליקון.

לגבי להיות גניקולוג - אני לא חושב שהם מתעסקים עם "פתחים" כל כך קטנים שהגישה אליהם כל כך קשה :-P

צריך להיות הרבה יותר מגניקולוג עם רכבים צרפתיים - צריך להיות מיקרוביולוג :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

הגומי הוא שונה מבידוד מתכווץ סטנדרטי הוא מאוד עבה וחזק יותר, שמתי אותו רק איפה שהחור בדלת נמצא ומשם המשכתי עם בידוד רגיל.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון קטן...

השגתי כמות גדולה של כבל 10 גייג' אז החלטתי להחליף חיווט לסאב (לא שהוא צריך 10 אבל שיהיה:-))

הייתה לי בריחה קטנה בפודים אז אטמתי אותם עם פוליאוריטן ספריי.

על הדרך כבר צילמתי כמה תמונות

p1020178g.th.jpg

p1020179q.th.jpg

p1020180u.th.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב אתה עובד בילעדיי? כבר אמרתי לך שאתה חייב בייביסיטר שאתה עובד..!

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...