Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר פתחתי שרשור על הנושא הנ"ל רק שהפעם יש שינוי.

חבר משפחה טוב עובד כרגע בגרמניה על בסיס קבוע(חוזר פעם בכמה שבועות לישראל).

אם החבר הנ"ל קונה את השירוקו בגרמניה,איך הולכת הפרוצדורה של המשלוח,העברת בעלות,מעבר במכס,קבלת רישוי ועד נסיעה על הכביש. כשהרכב מגיע לארץ ניתן לרשום אותו על שמי וכך בעצם אני אהיה יד ראשונה?

האם העסק ישתלם או בסופו של דבר יהיה הפסד כספי?

ידוע לי שהשירוקו מנוע 2.0t עולה בסביבות ה13 אלף יורו. אם מוסיפים מיסים זה יוצא בסביבות ה155K,משלוח עולה יותר מ10K?

אם מישהו התנסה ביבוא מגרמניה אשמח לקבל המלצות והדרכה כיצד מתנהל הדבר.

אחריות הבנתי שאין(למרות שאני קונה בעצם רכב מהחברה,אין אחריות בין לאומית?).

האם העניין יכול להתקע בשלב מסויים והכסף יכול "ללכת"?

כל פרט יעזור לי,ההבדל בין המחיר של היבוא לבין קניה בארץ(של ה2.0T) הוא בסביבות ה60-70K שזה ממש לא הולך ברגל.

תודה מראש,בן.

Got To love It

פורסם

יש רק בעיה אחת, מחירי השירוקו ולו הבסיסים אינם מתחילים אפילו ב 13K אלא יותר קרוב ל 17K באירו.

הגירסאות הספורטיביות עם מנועי ה 2 ליטר מתחילות ב כמעט 19K אירו.

עכשיו תעשה את החשבון מחדש..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קודם כל רכב חייב להיות רשום על שמך,או שתצתרך לטוס לשם או להעביר לשם צילום דרכון שלך.

שירוקו הכי זול שראיתי ב mobile.de עולה 15790 יורו וזה 1.4TSI שנת 2008 רכב הדגמה.

2.0 הכי זול שראיתי עולה 17815 יורו.

עלות בארץ של 1.4 הכי זול תהיה כ- 190000 ש"ח. כמוון שאפשר לבקש להוציא חשבונית על סכום נמוך יותר ממחיר הרכישה (אבל לא נמוך מדי) ואפשר גם לחפש רכב קצת יותר ישן מהשכרה או מחברה אבל זה עדיין לא משתלם.

• תוכן חדש...