Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקנות בחודש הבא קאררה 996 ישנה.

אחרי שהרכב יעבור יישור קו מכני, אני מעוניין להתקין בודי קיט של 911 טורבו (הזמנה מחו"ל) ולצבוע את כל הרכב בשחור (הצבע המקורי - כסוף).

האם ניתן בכלל להחליף צבע ברשיון ללא בעיות מיוחדות?

האם אתם מכירים בעל מקצוע שיכול לבצע את העבודה (התקנת הבודי קיט + צבע כללי) ברמה הכי גבוהה שיש?

ברור לי לחלוטין שזה לא עסק זול.

הערות/הארות יתקבלו בברכה.

תודה,

תומר.

פורסם

כן אפשרי להחליף את צבע ברכב ברישיון, ולצבוע פורשה ברמה כמו שמגיע לפורשה אני מתאר לעצמי שזה סכום בעל 5 מספרים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

להחליף צבע לכל רכב שהוא ברמה ראויה תהיה עבודה של 5 מספרים - להחליף צבע לפורשה ברמה של אומן יהיה אומנם 5 מספרים, אבל הספרה הראשונה ככה"נ לא תהיה 1, ואם צריך להרכיב גם את הבודי קיט, היא כנראה גם לא תהיה 2.

זו לפחות דעתי...

פורסם

לא ממש ישנה, 996 מקסימום בת 10 או 11.

יש הבדל בין מספרים לבין ספרות.

הסכום יהיה מספר אחד, בן חמש ספרות.

מה רמת הצביעה ?

בצביעה יסודית מפשיטים את כל ה"תוספות של הרכב" (מנוע / שמשות / דיפונים / גומיות חלונות וכו') ומשאירים פח בלבד.

אם לא תעשה זאת, תמיד יראו את הצבע המקורי, בקורות, באזורים פנימיים במנוע, בספי דלתות, במפגשי גומיות / חלונות / פנים וכו'.

צביעה יסודית יכולה לעלות גם 30 אלף ש"ח, ואני משער שכשיראו שמדובר בפורשה יבקשו יותר (ולפעמים זה מוצדק, שכן יש קליפסים נדירים, עבודת פרוק לא סטנדרטית).

גם בצביעה יסודית, ברגע שתהיה שריטה קטנה על הרכב יראו את הצבע המקורי, וצביעת רכב כסוף בצבע שחור לדעתי זה לא צעד חכם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני הבנתי מכמה אנשים פה בפורום שצביעה היא בערך 2000-3500 שקלים ואם אני רוצה לצבוע סיאט איביזה קופה 2003-2004 היא לסביבות המחיר 10 אלף +? כי לפי מה שאני מבין ממכם זה בערך הולך להיות הסכום

פורסם

אין רכב שנקרא סיאט איביזה "קופה".

צביעה לאיביזה ב-2500 ש"ח לא תהיה צביעה מלאה, ובוודאות המחיר לא מתייחס לפרוק והפשטת הרכב, אלא מקסימום לתיקוני צבע וכיסוי שמשות / פסי קישוט / פנים.

במקרה הנדון, מדובר צביעה יסודית של רכב, של פורשה (ללא חיפופים). ועוד לפני עבודת בודי קיט.

בשום מקרה לא הייתי מוסר פורשה 911, למצבעה שצובעת רכב ב-2500 ש"ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על התגובות.

מעבר לעלות הכספית, החשש המרכזי שלי מצביעה כללית של רכב כזה היא הפירוק של החלקים בכלל, והמנוע בפרט.

האם יש בעל מקצוע שבאמת אפשר לסמוך עליו עם רכב כזה?

כמה נורא תראה צביעה כללית ללא הפירוק הטוטאלי?

אני מודע לזה שזה לא הדבר הכי חכם בעולם לעשות, אבל אני דיי להוט לעשות את זה, או לחכות בסבלנות עד שתצוץ אחת שחורה במצב נורמלי, שזה לא ממש אופציה.

פורסם

בהמשך לשאלה...

האם מישהו יכול להמליץ על בעל מקצוע שיכול להתמודד עם עבודה כזאת (כמובן ברמה הגבוהה ביותר) ?

תודה,

תומר.

פורסם

עבודה לא איכותית תיהיה נוראית במקרה הטוב ומזעזעת תוך כמה שנים בוודאות שזה המקרה הרע.

בעל מקצוע מומלץ שמתמחה בעבודות הנ"ל ובעל ניסיון של שיפוץ עשרות רכבי אספנות מא' עד ת' הינו קובי שגב שיושב באיזור התעשייה סגולה ואת הסלולארי שלו אתה מוזמן לקבל בפרטי.

כמו כן לא ציינת האם כבר הזמנת את הבודי קיט או שאתה צריך עזרה גם בייבוא.

בהצלחה!

פורסם

תודה על התגובה פיש.

אני ממש לא מחפש לחפף פה, להפך.

הרכב דיי רחוק מרכב אספנות (2002) האם זה עדיין בעל המקצוע המתאים?

לגבי הייבוא של הקיט, האמת שלא חשבתי שגם זה כרוך בפרוצדורה מסובכת. קיוויתי שזה רק להזמין, לחכות, לקבל הזמנה למכס, לשלם מע״מ + מכס ולשחרר, האם יש עוד מעבר לזה?

תודה,

תומר.

פורסם

אני לא יודע לגבי להחליף צבע, אבל אני צבעתי חלקים מהסופרב שלי בצבע מקורי, עבודה איכותית מאוד, שלא שמים לב לצביעה אפילו, בצבע דיי מורכב (אפור מתכתי מטאלי) וזה עלה לי בסה"כ 2000 שקלים כולל פחחות, אומנם העבודה בוצעה אצל בני דודים בטייבה ולא באיזה מקום פלצני שמתמחה ברכבים מסוג כזה ואחר אבל אני בטוח שטיב העבודה לא שונה.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...