Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חובב נסיעה הוא אותו אחד שלאו דווקא יתעקש על נהיגה. חובב הנהיגה, לעומת זאת, יעדיף לנהוג, בד"כ באופן נמרץ יותר מחובב הנסיעה או הנהג הסטנדרטי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראו איך הדיון התפתח!

אני חושב שהרוב כבר נאמר פה, והויכוח לא יגמר (למרות שברור לי ולכולם מי צודק :wink:).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
עוד פעם תיאור קיצוני...

מה היה כל כך מחפיר?

האם חלקי פלסטיק נשרו עליך בכל בור בכביש?

האם צבע הדשבורד היה ניקל ולכן סינוור אותך?

האם הכל קירקש?

האם המושבים גרמו לשטפי דם?

ידידי, זה לא נקרא מחפיר.

סה"כ לא אהבת או לא התחברת לתא נוסעים פשוט יותר ממה שאתה רגיל.

בתור מי שכן חווה את הנסיעה בקליאו ספורט כנוסע ולא כנהג אני לא מסכים אבל אני חושב שאולי התחברת לחוויה כנהג מתוסכל שלצערו יושב מאחורה ולא כנוסע ... אנשים שאוהבים לנהוג לא פעם סובלים כשהם במושב האחורי. מבחינתי דווקא ההרגשה הייתה טובה. אני ממש לא סבלתי ולקרוא לזו חוויה מחפירה אני בטח לא יכול. סך הכל זו הייתה נסיעה של שעה בערך וההרגשה הייתה סבבה.

פורסם
יותר נכון לאמר, שחובב ההגה יעדיף את האופציה היותר מתנהגת גם אם היא פחות שימושית. אבל כשאנחנו מדברים על גימור אנחנו לא מדברים על שימושיות אלא על קישוטיות. מי שמעדיף קישוטים על פני איכויות ניהוג, איננו חובב הגה.

כל בחירה היא פשרה, אבל מי שמתפשר על איכויות הניהוג הוא לא חובב הגה, הוא חובב מכוניות.

...Not that there's anything wrong with that

נ.ב.

להדגשה, הבחירה היא תמיד בין האופציות הרלוונטיות. הייתי שמח ל-S2000, אני צריך להסתפק ב-WRX. אבל בין WRX ל-GTI, אני לוקח WRX, בגלל שהיא מכונית נהיגה עדיפה, למרות שכמעט בכל פרמטר אחר היא כנראה מפסידה.

תשמע הסכמתי ביותר ממאה אחוז עם כל הטיעונים שלך, נקודת המבט שלך זהה כמעט לשלי ואני ירחיב.

חובב הגה זה בדיוק כמו שאתה אומר, מי שיתפשר על שטויות של איבזור כמו מחשב דרך, בקרת אקלים ושטויות אחרות כדי להנות מהנהיגה ואפילו אם זה נהיגה יום יומית לחלוטין. אני נוהג על סיוויק טייפ אר שנת 2003, רוב האנשים פה לא באמת מכירים את האוטו הזה טוב אבל איבזור אין בו... פשוט כלום בעצם מזל שיש חלונות חשמל. בולמים קשים מאוד, יותר מהקופרות מהמפעל ועוד כמה וכמה התפשרויות ובכל זאת אני מרוצה מאוד מהאוטו. זה בדיוק ההתפשרויות שאני מוכר לעשות כדי להנות מהרכב שלי, לפני זה היה לי קליאו ספורט שהייתה חמודה אבל היא בהחלט נכשלה בהמון תחומים חוץ מההתנהגות ובזה ההונדה עולה עליה.

אני יתן דוגמא יותר ברורה לעניין, מישהו קונה בולמי קוני או קווילאוברים מתכווננים אני בזמנו הייתי נוסע איתם 80 אחוז סגורים, למה? כי ככה האוטו הרבה יותר מהנה לנהיגה ואני מפשר על נוחות, ושיכוך בורות ומהמורות כי אני אוהב את ההתנהגות הרבה יותר בשאר הזמן וזו הפשרה שלי... וזה בדיוק חובב הגה ולא אם הדשבורד מלטף ולא אם יש מחשב דרך ולא כל שאר הזיבולי שכל שבנטו לא עוזרים בכלום, כל מה שצריך זה כסאות טובים ואוחזים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

יחי חובבי ההגה.

אני לא יודע מה איתכם אבל אין לי שום בעיה שהרכב שלי יהיה מופשט מדיפונים, ללא מושבים אחוריים, רועש כמו בהמה ומסריח מדלק כמו תחנה של פז.

מצטער להודיע לכם אבל בן אדם שקונה רכב "ספורט" ומחפש דברים כמו בקרת אקלים או מושבי עור הוא לא חובב הגה.

פורסם

אני לא מבין את הדעות הקצוניות הללו, למה אם אני רוצה רכב ספורטיבי אני חייב לוותר על דברים נוספים כמו נוחות, איבזור וכו'. ועוד כשאני משלם סכום לא מבוטל.

כל מה שרנו עשו הוא בסה"כ להתקמצן על האיבזור, זה הכל.

ואכן אני מסכים עם אלכס שהאימרה בתגובה מעליו מטופשת להחריד.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מצטער להודיע לכם אבל בן אדם שקונה רכב "ספורט" ומחפש דברים כמו בקרת אקלים או מושבי עור הוא לא חובב הגה.

שטויות במיץ גזר!

אולי הוא פשוט לא מעוניין להתפשר ואין לו מליון שקל לפורשה.

אפשר לחשוב שמדובר בקרטהיים או גרסת מסלול מוקצנת של הM3, כולה (וכן אני יודע שהרבה יתעצבנו) קליאו ספורט.

ולקנות רכב שכזה ב150K שכל כך עני פנימית לעומת המתחרים זו החלטה לא פשוטה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחרי שנסעתי היום ברכב המדובר קשה לי להבין על מה המהומה. רכב מאוד מהנה לנהיגה,מהסוג שגורם לך לחיוך של ילד.

אותי לימדו שלפעמים יותר זה גם יותר מדי. סה"כ כחבילה הוא רכב מוצלח שביחס למתחרות (ואני רושם זאת אחרי נהיגה על 207 GT RC או איך לעזאזל שהם קוראים לגרסה הזאת כיום) נותן יחס הנאה לנהיגה מאוד משתלם למחיר.

על אבזור יתר,וכל מה שדרשו פה מהרכב צריך לשלם,ובשביל זה המציאו את הגולף GTI.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

עד עכשיו נמנעתי מלהגיב בשרשור, אבל:

איך שלא תהפכו את זה, הקליאו ספורט החדשה הרבה יותר ספורטיבית מהשירוקו.

השירוקו אמנם מדהים מפנק ומאובזר יותר, אבל במסלול הקליאו תהיה עדיפה בהרבה.

נ.ב.

זאת פעם ראשונה בכמעט 1000 הודעות שאני רושם מילה טובה על הקליאו ספורט.:-)

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
לפני זה היה לי קליאו ספורט שהייתה חמודה אבל היא בהחלט נכשלה בהמון תחומים חוץ מההתנהגות ובזה ההונדה עולה עליה.

ובזה(התנהגות) ההונדה לא עולה עליה, אם יורשה לי...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
שטויות במיץ גזר!

אולי הוא פשוט לא מעוניין להתפשר ואין לו מליון שקל לפורשה.

אפשר לחשוב שמדובר בקרטהיים או גרסת מסלול מוקצנת של הM3, כולה (וכן אני יודע שהרבה יתעצבנו) קליאו ספורט.

ולקנות רכב שכזה ב150K שכל כך עני פנימית לעומת המתחרים זו החלטה לא פשוטה.

עידן

אין קשר, השיקול בקניית רכב ספורטיבי לא צריך להיות אף אחד מהאביזרי נוחות. אם הם באים באותו מחיר ולא פוגעים בביצועים מה טוב אבל זה לא צריך להיות סף או סעיף לפסילה של רכב כזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
וזו הפשרה שלי... וזה בדיוק חובב הגה ולא אם הדשבורד מלטף ולא אם יש מחשב דרך ולא כל שאר הזיבולי שכל שבנטו לא עוזרים בכלום, כל מה שצריך זה כסאות טובים ואוחזים.

מילא, אתה עוד מסייג את זה כפשרה שלך ומשאיר מקום לדעות של אחרים...

משהו שאתה לא עושה, אלא קובע קביעה די ילדותית, אפילו מאד. אליבא דדעתך, למשל, כל מי שקונה 911 שהיא לא GT3 RS (ואאל"ט גם בה יש בקרת אקלים וייתכן אף מושבי עור) אינו חובב הגה.

אני אוסיף קביעה משלי - כל מי שיוצא בהצהרות כאלה רוצה שיחשבו (כאן, בעיקר) שהוא מאלה (שחושבים) שהם יודעים מה זה חובב הגה.

איך שלא תהפכו את זה, הקליאו ספורט החדשה הרבה יותר ספורטיבית מהשירוקו.

השירוקו אמנם מדהים מפנק ומאובזר יותר, אבל במסלול הקליאו תהיה עדיפה בהרבה.

אף אחד לא מתווכח על זה, זה די ברור. על המסלול, אגב, ה-207 GTI תהיה עדיפה על שתיהן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

על אבזור יתר,וכל מה שדרשו פה מהרכב צריך לשלם,ובשביל זה המציאו את הגולף GTI.

את הגולף GTI, ההוט האץ' הראשונה, לא המציאו בשביל זה. המציאו אותה על מנת להיות גרסת פאן מהירה וממוקדת של הגולף. נקודה.

האיבזור הנוסף של GTI סימן 1 לעומת גולף S של אותן שנים התבטא במושבים ספורטיביים משובחים ובזוג שעונים נוסף בקונסולה המרכזית. אפילו לא בהילוך חמישי, חישוקים קלים או חלונות חשמל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...