Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח שהדברים נפתרו על הצד הטוב ביותר ויצאת מרוצה.

אבל, באותה נשימה אני חייב לשאול -

האם זו פעם ראשונה שאתה נתקל במצב כזה ?

כלומר, בימינו כל מבצע של 1+1 או 50% על הפריט השני וכיו"ב מבוסס על העקרון שמחירו של הפריט הראשון הוא גבוה יותר מהרגיל. דהיינו, מעלים מחיר מחירון ואז עושים מבצע. זה קיים כמעט בכל תחום ופשוט צריכים ללמוד לקרוא בין השורות.

אז למי שחושב שרק בצמיגים אפשר להיתקל במבצעים כאלו, אני מציע לבדוק את הדברים לעומק גם בתחומים אחרים.

דני G.

פורסם

ברמה עקרונית, יצאתי מרוצה אבל לא כתוצא מפתרון הוגן למבצע(יצויין שאוטולוקס הגיבו מהר לתלונתי ועדיין אני ממתין לתשובה)אלה כי מצאתי את הצמיגים בצמגייה שלא השתתפה במבצע ונתנה לי מחיר הוגן.

עוד ברמה העקרונית, נתקלתי במבצעים של 1+1 שהיו אכן אטרקטיביים ובאותה נשימה במבצעים שהפכו ללא אטרקטיביים עקב העלאת מחיר או אפילו כאלה שהיו עדיין אטרקטיביים גם עם המחיר עלה בהם(השתלמו למרות זאת).

לא נתקלתי, במבצעים כאלו שאף יקרו את העלות הבסיסית עקב המבצע (מחיר ממוצע לצמיג{לא הכי זול ולא הכי יקר} הוא 600 ש"ח ז"א 2400 ש"ח לרביעייה בעוד במבצע זה יצא לפי מדגם של 2 צמגיות 2804 ואומנם עם שירות של תיקון תקרים ואיזון חינם לכל השנה שמבחינתי לא רלוונטי ובפועל ניתן גם להשיג את 4 הצמיגים גם בפחות כגון המבצע שאני רכשתי בו והוא 2200 ש"ח), זאת ועוד שהתשובות שקיבלתי בצמגיות היו שקריות מחד גיסא ותמוהות מאידך גיסא.

בצמגיה אחת נאמר לי שהמחירים האמירו פי 2.5, מה שבפועל לא כך ואין תימוכין לתשובה הזאת לא בצמכיות אחרות ולא בפיו של היבואן ובצמגיה השנייה בתשובה לשאלתי מהו המחיר אם ארכוש שלא במבצע -היה 640(גם יקר) - אותה צמגייה ,2 מחירים.

אני גם דיי בטוח שהיבואן לא עומד מאחורי נסיון העושק הזה ויכול להיות שהארתי אותו בנושא וכך לעתיד הרווחנו.

כרגע, המבצע הזה הוא לא מבצע, לי כצרכן הוא לא נותן שום ערך מוסף וע"פ תשובות הצמגיות , מראש מטרתו הייתה להשאיר את מחיר הצמיג כמו שהוא ואף להרוויח יותר, דבר כשלעצמו כחברות כלכליות אין לי בעיה איתו, אך יש לגמגם ברור בנושא.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חברי פורום יקרים

בשם חברת אוטולוקס ברצוננו להבהיר את הדרוש הבהרה למבצע טויו.

צמיגיות רבות ובכללם צמיגיות TOYO GOLDעובדות עם מחירון הצרכן אותו אוטלוקס מוציאה וממנו הן גוזרות את ההנחה. יחד עם זאת ישנן צמיגיות אשר כתוצאה של תרגום יומיומי של המחיר בניכוי ההנחה, הן ישר נוקבות במחיר הסופי, ולכן נוצר מצב שכשלקוח נכנס היום לצמיגייה ושואל למחיר של צמיג, מה שקורה בפועל הוא שבעל הצמיגייה מתמחר ללקוח מחיר נטו ולא מעדכן את הלקוח שקיים מחירון ברוטו לצרכן, אשר לא כולל פירוק, הרכבה ואיזון. שיטת תמחור זו השתרשה והפכה לנורמה.

ולכן מבצע TOYO נותן הנחה כלל ארצית (כלומר זהה בכל צמיגיות המשתתפות במבצע) גבוהה מהממוצע הארצי ויתרה מזו מוסיף הטבות אשר אינן נכללות במכירה רגילה ושוויון כסף נוסף.

הבהרה על המבצע:

המבצע נותן ללקוח אופציה לקנות 2 צמיגים בשיטת 1+1 קרי במחיר מחירון שמצוין לצמיג בודד הלקוח מקבל 2 צמיגים. בנוסף, מקבל הלקוח 20% הנחה נוספת.

כפי שציינו זו הנחה גבוהה מהממוצע שצרכן בדר"כ מקבל בצמיגייה. יש לציין כי ישנה אפשרות שלקוח יוכל למצוא צמיגיות שמציעות את הצמיג במחיר מוזל מהמחיר של המבצע. אך חשוב לזכור כי תוכנית TOYO מקנה הטבות נוספות ששוויון הכספי הינו רב וכמו כן מעניקה שקט נפשי ו"גב" ללקוח שרוכש את הצמיג.

בגין רכישת צמיגי TOYO דרך המבצע הלקוח זכאי לשירותים וההטבות הבאים:

א) שירותי איזון, רוטאציה ובדיקת צמיגים ללא תשלום וללא הגבלה למשך שנה.

ב) תיקון תקרים ללא תשלום וללא הגבלה למשך שנה מיום הרכישה.

ג) במקרה של נזק חיצוני, באשמת הנהג, לדוגמא: עלייה על דוקרן, יהיה הלקוח זכאי לרכוש צמיג TOYO חדש מאותה המידה בהשתתפות עצמית של30% ממחיר המחירון.

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

פורסם

יבואני צמיגים יקרים: שיטת המחירון ההזוי בה אתם נוקטים יכולה לגרום גם למבצע של קנה צמיג קבל שלושה להיות לא אטרקטיבי.

בזמנו כשקניתי GSD3 מחיר המחירון הרשמי היה 2600ש"ח לצמיג, בזמן שכל בר-דעת יודע שמחירם בשוק נע סביב אלפייה, אין לדעתי עוד תחום קמעונעי שמתנהל בצורה כזו בה מחיר המחירון אינו משקף כלל את מחיר השוק, מצב זה נותן פתח למבצעים ביזארים שמטרתם להונות רוכשים תמימים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

דנידין,

לתשובתה המלומדת של מחלקת השיווק של אוטולוקס אני עדיין ממתין, וממספר הבדיקות שנאמר לי שצריך לעשות הדבר לא ברור מאליו ופשוט כמו שאתה מציין.

יתרה מזאת תשובות הצמגיות כפי שהבאתי אותן כאן לא משאירות מקום לדמיו, אלו היו תשובות שקריות מחד גיסא ותמוהות מאידך גיסא, קרי המצב שקיבלתי באותה צמגייה מחיר טוב יותר כאשר רציתי לרכוש שלא במבצע בעוד שבמבצע קיבלתי מחיר בהרבה יותר גרוע ואנחנו מדברים על אותה צמגייה למען השם.

המבצע אינו אטרקטיבי מבחינת מחיר, זאת ועוד שמייקר את מחירי הצמיגים.

בנוסף, איזון והרכבה, בכל פעם קיבלתי כחלק מהמחיר ששילמתי בכל צמגייה ולכן התועלות לשירותים הנילווים לצמיגים במבצע , מבחינתי לפחות שוות כקליפת השום.

בכל מקרה, המבצע הזה מבחינתי לא הוסיף לאוטולוקס אם באשמתה ואם לא וחבל.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...