Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזמן שהרכב מונע נורת בלם היד דולקת כאשר אתה מושך את הבלם ? האם מנורת התאורה של חום מנוע דולקת כאשר אתה מדליק אורות ?

לשתי השאלות- התשובה היא לא

מדובר על השורה שמתחת לשעונים. שם נדלקים כל מיני אייקונים של שמן, מצבר, של בלם היד ומד הטמפרטורות

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עידכון עכשיו כל הנורות פועלות .

הבעייה לא הייתה הקונקטור אלא נורות שהוכנסו למקומן אך לא סובבתי אותן מספיק .

שמתי לב שבלוח השעונים יש מקום של נורה "CAT" - מה הנורה הזו מסמלת ? , והאם אני צריך להכניס נורה במקום הנ"ל .

עוד מקום של נורה "חגורת בטיחות" - האם בדגם הנ"ל אמורים להכניס נורה למקום של "חגורת בטיחות" .

הרכב פולו - שנת 97 - מנוע 1,400 סמ"ק - דגם מנוע AEX .

רב תודות על העזרה .

עכשיו אני מחליף נורות לוח שעונים לרכב שלי , דהייטסו שרייד שנת 93 - ניתן להחליף נורות - ללא פירוק הכבל "שמודד את המרחק" , איךניתן לפרק אותו ע"מ שתהיה גישה יותר נוחה ? .

פורסם
עידכון עכשיו כל הנורות פועלות .

הבעייה לא הייתה הקונקטור אלא נורות שהוכנסו למקומן אך לא סובבתי אותן מספיק .

שמתי לב שבלוח השעונים יש מקום של נורה "CAT" - מה הנורה הזו מסמלת ? , והאם אני צריך להכניס נורה במקום הנ"ל . - לא

עוד מקום של נורה "חגורת בטיחות" - האם בדגם הנ"ל אמורים להכניס נורה למקום של "חגורת בטיחות" .- לא

הרכב פולו - שנת 97 - מנוע 1,400 סמ"ק - דגם מנוע AEX .

רב תודות על העזרה .

עכשיו אני מחליף נורות לוח שעונים לרכב שלי , דהייטסו שרייד שנת 93 - ניתן להחליף נורות - ללא פירוק הכבל "שמודד את המרחק" , איךניתן לפרק אותו ע"מ שתהיה גישה יותר נוחה ? .

בהצלחה בהמשך

איזה כייף לי :)

פורסם

עדיף לא לפרק את הכבל ספידומטר בשרייד. אם אני זוכר נכון צריך לקופף שם את הפחיות שחיבור שלו כדי שיצא.

אם יש לך אפשרות להחליף בלי זה הנח לזה.

פורסם

כל הנורות בשרייד הוחלפו בהצלחה .

מוסר השכל - לא להרכיב את לוח השעונים עם הברגים , אלא רק לאחר וידוא שכל הנורות פועלות , זה חוסך זמן ועצבים .

תודה לכל העוזרים בנושא , אמיר .

• תוכן חדש...