Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית ספורט-על להשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע עם אבי לטיול לפני צבא לארה"ב לחוף המערבי ואנחנו רוצים להשכיר מכונית ספורט עד 1000$ ליום, לשלושה ימים (כל שאר הימים ניסע עם אמריקאית משעממת).

מה האופציות הכי משתלמות?

רצוי שיהיה איטלקי.

תודה מראש

פורסם

המלצה מנסיון: בסוכנויות ההשכרה הרציניות מומלץ להצטייד בשני כרטיסי אשראי "מכובדים" (major credit cards בעגה המקומית) לכל הפחות. מומלץ גם לוותר על עגילים באוזן, שיער מחומצן וביגוד מרושל. כל האמור תקף לגבי מכוניות על מתוצרת איטליה (פרארי, למבו) ואסטון מרטין אשר קיימות סוכניות השכרה שמתעסקות רק עם הרכבים הללו.

פורשה לעומת זאת, ניתן למצוא גם בחלק מן הסוכניות המקומיות שלא מעבירות אותך את שבעת מדורי הגיהנום על מנת לשכור אחת.

ב 2003 שכרתי בחוף המזרחי פורשה 911 ע"י תשלום במזומן ומסירת כרטיס אשראי כנגד ביטוח וערבות. לעומת זאת, מס' ימים אח"כ נתבקשתי להפקיד שני כרטיסי אשראי ולעבור background check קצר על מנת לשכור פרארי 355 במחיר שהיה גבוה רק במקצת מזה של הפורשה. הפרארי פשוט נמצאת בליגה גבוהה יותר ולכן תהליך השכירות היה דומה יותר לראיון עבודה.

כל האמור נכון כמובן לשנת 2003.

פורסם

האיטלקיה היחידה עד אלף דולר שתוכל להשכיר היא המזארטי גרנד-טוריסמו ברמת מחיר של קרוב ל900$~ ליום, למרות שבחלק מהחברות תוכל למצוא גם פרארי 360 ברמת מחיר של קרוב לאלפיה אחרי הנחה.

ברמת מחיר זהה תוכל לשכור גם אסטון מרטין Vantage, ובכ100$ פחות 911 טורבו - למרות שאינה נחשבת כלל ל"מכונית על" בארה"ב.

כמו שאדון מעליי הזכיר, רצוי לבוא עם כרטיסי אשראי בצבע הנכון אם ברצונך לא לעבור תחקור מייגע.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

קודם כל תודה,

הצלחנו להגיעה ללאמבורגיני ג'לארדו ב3300$ לדיל של 3 ימים שזה נשמע לי מעולה.

הופתעתי מהמחירים היחסית זולים של הפורשים בארה"ב.

פורסם

אחלה בחירה! ממליץ לתכנן כבישים מראש בשביל לנצל את הרכב, לרדת מן הכבישים הראשיים ולהזהר מ highway patrol.:twisted:

דר"א- הוגבלתם בקילומטראז'?

פורסם
קודם כל תודה,

הצלחנו להגיעה ללאמבורגיני ג'לארדו ב3300$ לדיל של 3 ימים שזה נשמע לי מעולה.

הופתעתי מהמחירים היחסית זולים של הפורשים בארה"ב.

נשמע באמת טוב.

שימו לב לאותיות הקטנות (כיסוי ביטוחי, הגבלת מיילים וכו').

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא כ"כ זוכר מה היה ההסדר, אני חושב קצת יותר מ150 מייל ליום ועל כל מייל נוסף כמה דולרים בודדים.

על כל פנים אנחנו נעשה איתה נסיעה מלוס אנגלס לוגאס!

פורסם

מקנא בך :) מתי יגיע היום שאני ארשה לעצמי לבזבז מחיר של מכונית יד שניה שנת 2000 על נסיעה איכותית של 3 ימים :D

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

תהנה,תנהג בזהירות,ואל תשכח לצלם קצת תמונות שגם אנחנו נטעם מהחוויה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...