Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש חיישן משקל הכי פשוט שיש, שיתן לי אינדיקציה של 1/0 למשל (רק לשם ההבנה) לשים כזה במחצלת וזה יתן לי חיווי שמישהו עומד/לא עומד על זה . בעיקרון מחפש סנסור פשוט שניתן לחברו למעגל חשמלי.

חשבתי לפרק אחד שכזה ממשקל אלקטרוני, אבל אם למישהו יש הצעה טובה יותר-אשמח.

כולל EBAY

(אגב מי שרוצה מוזמן להשתמש ברעיון של המחצלת:-P

פורסם

בעקרון זה ניקרא חיישן פיאזואלקטרי.

יש כאילו דברים שמותקנים בבית חכם, למשל מתחת לפרקט ליד המיטה ואז כאשר אתה יורד מהמיטה האור נידלק.

יש חיישן דומה במכוניות חדישות שמשולב בכיסא, וכך האוטו "יודע" אם יושב מישהו בכיסא (האם להפעיל כרית אוויר או לא, או האם צריך להתריע אם יש חגורה או לא).

אם המטרה היא להתריע אם עומד אדם ליד הדלת אפשר להשתמש בחיישן נפח קונבנציונלי.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בדיוק כזה אני מחפש!

הדוגמאות שלך היו קונקרטיות יותר.

מכיוון שנתת כזה שם מפוצץ אתה "מוכרח" לדעת איפה משיגים כאלו ועלויות

תודה

פורסם
בדיוק כזה אני מחפש!

תודה

יש כאילו חיישנים בכל טיל כתף מודרני. מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לפרק את החלק העליון של ה"שפיץ" בזהירות ולהוציא את הגביש משם. את כל מה שנשאר תשמור לל"ג בעומר... ;)

ברצינות עכשיו, ברר בחנויות אלקטרוניקה...

שדרות הר ציון - חפש בפורום...

גילי

פורסם
יש כאילו חיישנים בכל טיל כתף מודרני.

על מה שאתה לא יודע, אל תגיב, מחלקים פה התראות בקלות :). אולי במרעומי הקשה יש כאלו חיישנים, הרבה טילים עובדים על חיישני קירבה כדי ליזום במרחק אופטימלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
על מה שאתה לא יודע, אל תגיב, מחלקים פה התראות בקלות :). אולי במרעומי הקשה יש כאלו חיישנים, הרבה טילים עובדים על חיישני קירבה כדי ליזום במרחק אופטימלי.

סליחה, רקטה מיטלטלת פרימיטיבית... ;)

גילי

פורסם
בדיוק כזה אני מחפש!

תודה

אתה מכיר את הרמקולים העגולים השטוחים שנמצאים בכל מיני שעונים מעוררים\משחקים ישנים וכו'?

אלו בעצם עשויים מחומר פיאזואלקטרי ויכולים לשמש בשני אופנים: כרמקול, או כחיישן.

זה אומנם נשמע לך מוזר אבל אחרי שתקרא על זה טיפה יתבהר לך הנושא.

כמובן שתצטרך לבנות מעגל מתאים שיספק לך את הפלט שאתה רוצה, אני מציע לחפש שירטוטים ברשת.

http://img.alibaba.com/photo/227472525/piezo_buzzer_sounder_speaker_KD_35B_26EW60_PVC.jpg

• תוכן חדש...