Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר התחממות לפני כחודשים (המחוג הגיע כמעט לאדום, וכששמתי לב והורדתי מהירות לקראת העצירה הוא הגיע לאדום) בעקבות סדק במיכל העליון של הרדיאטור.

הוחלף מיכל עליון של הרדיאטור ומכסה רדיאטור (שכתוב עליו 1.1).

ומאז יש איבוד מים ממיכל העודפים בערך חצי ליטר לחודש, וסימני רטיבות מסביב למיכל העליון.

פניתי למוסף שהחליף את המיכל העליון הראתי לו את הרטיבות מסביב למיכל העליון והוא יבש אותה עם לחץ אויר ובדק עם משאבת לחץ עם שעון ולא ראה סימני רטיבות נוספים (לדעתו אם המיכל העליון לא סגור טוב היה אמור להשפריץ מים משם).

לאחר שבוע באתי אליו שוב והראיתי לו שוב סימני רטיבות, הוא בדק את הצינורות ואמר לי שהצינורות קשים מדי וזה גורם ללחץ במערכת.

הרכב נוסע מצוין ואין סימני טחינה על פקק מכסה המנוע.

משאבת מים הולפה לפני כשנה בחדשה של GMP בטיפול החלפת טיימינג מוקדם.

הרכב עבר 182000 ק"מ.

מבדיקה שלי הצונורות חמים במידה שווה, התרמוסטט נפתח ב-85 מעלות (בדיקה שלי עם מד מעלות לייזר).

האם הלחץ בצינורות זה מראה על בריחת לחץ מהמנוע למרכת המים?

עד כמה אמורים הצינורות להיות רכים?

מה הפיתרון לבעיה?

• תוכן חדש...