Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

לפני כ3 ימים ,מכרתי את הרכב שלי פולקסוואגן גטה טורבו דיזל ידני שנת 2008 .

אני מחפש רכב אחר ,איכותי כמו הגטה .

אין לי מושג מה לקנות .

הונדה סיויק היבריד

טויוטה פריוס

סובארו B4

הונדה אקורד

אני מאוד רוצה שהרכב יהיה נוח מאוד ואם אפשר שיהיה חסכוני כמה שיותר.

פורסם

אם אתה נוסע הרבה ק"מ אתה צריך דיזל או היברידי בשביל לחסוך. פריוס וסיוויק יקרות מדי (כ-150 אלף). וגם B4 ואקורד (שהן הרבה פחות חסכוניות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במתיחה קטנה של התקציב תוכל לרכוש סקודה אוקטביה TSI. מנוע 1.8 טורבו עם גיר DSG 7 הילוכים.

רכב מאוד איכותי ומרווח ויש גם בגאז' ענק אם אתה סוחב עגלות וכדומה.

המחיר הוא 138 אלף שקלים לגרסת האמבינייט שמצויידת באבזור בטיחות מלא (6 כ"א ו-ESP).

היא חסכונית, אבל לא כמו ג'טה דיזל ידנית ונוחות הנסיעה היא דיי דומה לג'טה, אני הרגשתי שהאוקטביה קצת יותר רכה ומשככת יותר טוב וגם קצת שקטה יותר, אבל זו רק הרגשתי האישית.

לדעתי האוטו הזה הוא דיל השנה, כי כדי לקבל 160 כ"ס, DSG, ותא נוסעים איכותי תצטרך לשלם עוד 22 אלף שקלים על ג'טה 1.4 TSI או 170 אלף שקלים על גולף TSI 160.

בהצלחה!

• תוכן חדש...