Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה - Toyo T1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום.

לאור החורף הקרב עלינו במהרה, והרצון לחסוך כמה שקלים טובים בהחלפת הצמיגים הנדרשת, חבר הפורום BMW ואני מנסים לארגן קבוצת רכישה לצמיגים המדוברים. נכון לעכשיו, אנו פועלים מול "צמיג ישיר" (בעיקר לאור מחירים תחרותיים ומוניטין מעולה).

במידה ונארגן רוכשים ל-20 יחידות, נוכל לקבל הנחה של כ-10% מהמחיר (שמשתנה כמובן לפי מידת הצמיג). אני ו-BMW ביחד עומדים על 6 צמיגים.

אשמח אם מי שמעוניין יגיב בשרשור זה, ויוסיף את מידת הצמיג בו הוא מעוניין, ואת מספר הצמיגים שהוא מעוניין לרכוש. אני אפנה עם המידות ל"צמיג ישיר" ואבקש הצעת מחיר עליהן.

רק הערה לסיום: אבקש שרק מי שבאמת יש לו עניין ברכישה יצטרף, כדי למנוע מצבים לא נעימים אח"כ, וכדי למנוע מהעניין להמרח על גבי זמן רב. הכוונה היא לרכישה בזמן הקרוב.

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שימו לב שאנחנו מעוניינים בהזמנה קרובה כדי להבטיח שמידה חסרה תגיע בזמן סביר לפני כניסת החורף!

מי שמאשר כאן בשרשור את רצונו לרכישת צמיג ירשום בבקשה:

-את המידה.

-את מספר הצמיגים הנדרש.

ובה"פ אלי או ליבין את הטלפון שלו (כדי שנוכל לתאם את ההרכבה).

t1r1.jpg

פורסם

הייתי רוצה לדעת מחיר ל- 205/55/16 (אם המחיר סביר, מעוניין בזוג)

כאן מחירם 538 שקל, אבל בפועל ניתן להשיג במחיר נוח יותר

נ.ב. ידוע איפה מיוצר הצמיג?

פורסם

ברגע שתהיה לנו רשימה קצת יותר רחבה של מעוניינים, נפנה לקבל הצעת מחיר עדכנית (הכוללת הנחה).

בכל אופן, אני יכול לאמר שהמחירים שהוצעו לי (ל-4 צמיגים) היו זולים משמעותית מהמחירים בקישור שנתת.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בדיוק אתמול הייתי בביקור בצמיג ישיר בנוגע לקניית פרוקסס..

רציתי לבדוק אצל צמיגי אנטון ביפו בנוסף לאור המלצות חמות מחברים עליו, אבל אם מארגנים קבוצה גדולה ותהיה הנחה אני בפנים.

4 צמיגים.

פורסם

זקוק ל2 צמיגים T1R 225.45.17

4 צמיגים 205.55.16

4 צמיגים 195.60.15

מיידי,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מבקש שוב,

לשלוח ה"פ עם שם פרטי+משפחה ומספר טלפון להתקשרות, או אפילו עוד יותר טוב שתרשמו כאן את הפרטים במקום ה"פ.

לגבי מחירים ושאר ירקות נדע לעדכן כשנראה מה הביקוש.

פורסם

ערב טוב חברים.

רכשתי לא מזמן זוג טויו t1r 195\55\15 ואני חייב לומר לכם שזה היה במחיר יותר זול מההצעה שקיבלתי בצמיג ישיר.

הם נרכשו במוסך בארי במחיר של 750 לזוג כולל מע"מ הרכבה ואיזון.

אני בטוח במאה אחוז שקבוצת רכישה כמו שמתארגנת כאן תוכל להוציא מחיר זהה. אני גר בקיבוץ ולכן קיבלתי 65% הנחה ממחיר המחירון שהיה שקוף לעיניי ישירות מהיבואן. כמו כן קיבלתי הבטחה שכל מי שיפנה דרכי מהפורום יקבל הנחה של 60-65% ממחירון היבואן. יש לציין שהם עובדים ישירות עם היבואן וכאשר צמיגיות אחרות נתנו לי תאריכים רחוקים עד לקבלת הצמיגים, הם הביאו לי את הצמיגים במישלוח הראשון שנחת וזאת אני יודע מהיתקשרויות ישירות עם היבואן.

אומנם הקיבוץ נמצא כ50 דקות נסיעה מהמרכז אך המחיר בהחלט שווה את הדלק, כמו גם את הטיול שתעשו באיזור לאחר מכן :wink:.

בכל מקרה אשמח לעזור לכם בהשוואת המחירים כאשר תקבלו הצעות, ולומר לכם מה המחיר שהמוסך כאן יכול לתת לכם.

למען הסר ספק, לי אין כל קשר למוסך פרט לשירות שקיבלתי מהם והיותי תושב בקיבוץ, ואין לי כל רווח מהעניין להוציא הרווח שבעזרה לאנשים בעלי אותו תחום עניין כמו שלי (ובכלל).

שבת שלום.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני יכול לסדר לכם T1R במחיר מוזל

לדוג' - 195.50.15 ב360 שקל

195.55.15 ב 370 שקל

215.45.17 ב500 שקל

וכ'ו.

אם תקנו כמות רבה של סטים תשלחו אליי הודעה עם כל המידות וכמות, ואני אדאג לכם למחיר מ-א-ו-ד מוזל, יותר מצמיג ישיר.

כמעט כל המידות זמינות מיידית

אני דואג לעשות הנחות קבועות ל PSI אבל גם אתם מוזמנים

תודה

0572262266

• תוכן חדש...