Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לבדוק שלא נפגע כלום מעבר לקוסמטיקה (בתאונות כאלה יש סיכוי שחלק ממערכת הפליטה נפגעה, מנסיון).

לנו היה מקרה דומה, נכנסו לנו ברכב בחניה, ביקשנו חו"ד ודו"ח שמאי, הנזק הוערך בכ-4000 ש"ח (קוסמטיקה בלבד) וקיבלנו צ'ק בסכום הזה מהביטוח, הלכנו למגרש חלקי חילוף וקנינו את החלקים בפחות מ-400 ש"ח והחלפנו בעצמנו את החלקים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תודה רבה לכל העונים באמת יש בפורום הזה אנשים שמבינים עניין ,לגבי צמפיון לא רציתי לנקוב בשמות אבל אם כבר נקבת אז

ככה בעדינות אני אומר שאתה צודק ,לגבי מוסך רון אני גר באזור חיפה(שגם כאן צ'מפיון על הפנים) אז רון רחוק למרות שעלו אני יודע רק דברים טובים אז שיהיה לכולם המשך יום נעים ואם יהיו היתפתחויות לגבי הרכב שלי אני אתיעץ איתכם

פורסם
הביטוח נותן את הכסף כנגד חשבונית תיקון, איזו חשבונית תביא לביטוח כדי לקבל את הכסף?

לא נכון. אתה יכול לקבל את סכום הערכת השמאי בניכוי המע"מ. אני עשיתי את זה עם רכב שנפגע ונמכר AS IS למוסכניק שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי ז.

ביטוח כהרגלו יעדיף לתת פחות ממה שמגיע בתירוצים שונים ומשונים וחלקם בשיטת מצליח. אם מקבל הפיצוי ילחם על המגיע לו, ממילא יקבל, אם יעמוד חסר אונים - הביטוח הרוויח וזה בדיוק מה שהם רוצים.

היו מספר פסיקות, שבהן קבעו בתי-משפט בערכאות שונות שגם אם לא תוקן הנזק בפועל, הרי שיש לשלם את המע"מ בהתאם לכתוב בדו"ח שמאי.

להלן פסיקה של בית משפט עליון בעירעור בענין דומה - שים לב לסעיף 9 ממנו ניתן ללמוד את העיקרון לתשלום המע"מ.

פסד עליון נזק כולל מעמ[1].pdf

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...