Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי רכב מסוג פסאט ,בזמן המתנה ברמזור היתה מאחורי תאונת שרשרת (מלפני אין אף אחד) הרכב שלי ניזוק אך הוא במצב נסיעה. אינני מעוניין לתקן את הרכב בתקופה הקרובה או בכלל_(מסיבות מקצועיות שאפרט מאוחר יותר). האם אני יכול לדרוש מהביטוח של הרכב הפוגע פיצוי כספי ואיך עושים זאת?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אם יש לנתבע הפוטנציאלי ביטוח צד ג', והוא מודה באשמה - אין בעיה.

אם לא מודה באשמה אתה יכול לתבוע בתביעות קטנות (עד סכום של 30,000~ ש"ח).

אם יש לך מקיף אולי שווה לערב אותו, בתלות במידת הנזק ושווי הרכב.

קח בחשבון שבתאונת שרשרת יהיה לך קשה להצביע על אשם, בכלל לא בטוח שזו אשמתו של זה שנכנס בך, צריך ללכת לראשית טור המכוניות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אז ככה הביטוח של הרכב מאחורי כבר היתקשרו אלי ,והם כרגע לא יודעים מה הנזק שלי ,הם שאלו אם אני צריך גרר ועוד כל מני שאלות וביקשתי רשימת מוסכי הסדר שלהם והם נתנו לי כמה שלא מצאו חן בעיני.

העניין הוא שאני לא רוצה להיכנס לאף מוסך ובאמת מבלי ליפגוע באף בעל עסק או עובד מוסך היום לא עובדים במוסך כמו שצריך לעבוד, לדוגמא מפרקים טמבון עם 20 ברגים מחזירים 3 ואחרי כמה חודשים צריך לחזור אלהם אז זה כבר בתשלום.

ואני לא מדבר על עצמי אלא על אנשים שסביבי.

לעיניננו

האם מישהוא יודע איך מקבלים כסף מהביטוח במקום התיקון מה ההליכים אם מישהו שמע על דבר כזה או מישהוא שמכיר שמאי רכב?

פורסם

אם השיקול שלך הוא בגלל שהמוסכים לא יודעים לעבוד אתה תמיד יכול לנסות בעצמך, או לפנות למוסך רון בתל אביב שמומלץ לטיפול ברכבי VW.

* אי לין כל קשר למוסך רון.

קובי

פורסם

קצת מוזר מה שאתה אומר, אתה לא אוהב את העבודה שמתבצעת במוסכים, אבל אתה מעדיף ליסוע עם רכב הרוס. הרי ברור שכל תיקון שיעשו ישפר את מצב הרכב, פשוט, בחר לך מוסך מומלץ הזמן שמאי שאתה בוחר (אתה רשאי לכך לפי החוק) ותקן את הרכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני ממליץ לך אישית ללכת ולבדוק את הרכב כי קיים סיכוי סביר שקרה לו משהו בתאונה שלא שמת לב אליו ושיכול לגרום לבעיות קשות בעתיד. במידה ונפגע האגזוז/ מנוע/ שילדה אתה צריך לבדוק את זה. גם הגיר יכל להינזק במידה והוא היה משולב בעת התאונה.

בכל אופן אתה יכול ללכת לכל אחד מהמוסכים שהוצעו לך ולבקש הצעת מחיר. את אוצה ההצעה תקבל מהביטוח של מי שאשם בתאונה. הרי אתה לא באמת חושב שאם מישהו גרם לנזק לרכב שלך ואתה לא רוצה לתקן הוא פשוט ימשיך כאילו כלום לא קרה.

בנוסף שמאי רכב צריך לבדוק את הרכב ולהוסיף למחיר שישולם לך ירידת ערך צפויה.

לך, תקן את האוטו למצב מושלם במוסך הכי טוב שהציעו לך ותצא מזה בצורה הכי טובה.

כמו כן אל תשכח להיבדק במידה ומופיעים כאבים ואפילו אם לא, לפי אופי התאונה. כאבים לאחר תאונה יכולים להתפתח חו"ח ואתה לא רוצה שהביטוחים יתנערו מאחריות אם תעלה את הנושא מאוחר מידי.

פורסם

הביטוח נותן את הכסף כנגד חשבונית תיקון, איזו חשבונית תביא לביטוח כדי לקבל את הכסף?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם מוסך זה הבעיה שלך תילך לסוכנות צ'מפיון בלח"י ליד קניון איילון ...

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
אם השיקול שלך הוא בגלל שהמוסכים לא יודעים לעבוד אתה תמיד יכול לנסות בעצמך, או לפנות למוסך רון בתל אביב שמומלץ לטיפול ברכבי VW.

* אי לין כל קשר למוסך רון.

העצה הכי טובה שנתנו לך, רון מקצוען אמיתי מנסיון עם הA4 שלי

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

לעיניננו

האם מישהוא יודע איך מקבלים כסף מהביטוח במקום התיקון מה ההליכים אם מישהו שמע על דבר כזה או מישהוא שמכיר שמאי רכב

קודם כל - תעשה דו"ח שמאי. אח"כ תגיש אותו לחברת ביטוח של הנהג הפוגע/אשם ותקווה לטוב. אם אין ספק בזהות האשם בתאונה תקבל כ-70-80% מדו"ח השמאי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

טוב אני אגלה לכם משהו שאני מתבייש בו אבל אין לי ברירה. האוטו שלי ניראה כמו גרוטאה אבל נוסע בצורה מדהימה (1.8_טורבו למבינים). האוטו ניראה זוועה עם קילופים ופיטריות צבע, ופיתאום הטמבון האחורי שלי שהישתפשף קלות יתקנו לי אותו והוא יהיה חדש. יתרה מכך להעמיד אותו במוסך יומיים ולקחת אוטו חלופי (ולישמור עלו שלא ישרט זה הכי קשה )_ועל כל שריטה ברכב החלופי לוקחים לך את הפיקדון ותאמינו לי שניתקלתי בעבר בדברים האלה. פשוט אין לי חשק ולאור התגובות אני רואה שאני אמשיך לינסוע כמו שהאוטו ניראה עכשו ומה לעשות הביטוח הרוויח עלי ויצאתי פראייר.

פורסם

בסדר אז מה, אז מבחינת קוסמטית האוטו לא ניראה משהו, החלק החשוב זה הטכני.

תידע שאתה יכול לתפוס יוזמה ולעשות פחחות וצבע בעצמך אם יש לך מעט רק בנושא(תבצע חיפוש ותגלה מספיק מדריכים על כך בפורום).

מה שבאמת חשוב זה שתיכנס למוסך על מנת לבדוק שהרכב לא נפגע בצורה קשה שלא יהרסו לך מכלולים אחר כך.

קובי

פורסם
אם מוסך זה הבעיה שלך תילך לסוכנות צ'מפיון בלח"י ליד קניון איילון ...

האמת שזו תיהיה אחת הטעויות הכי גדולות שלו...

כבר עדיף ללכת למוסך הסדר של חברת הביטוח, יותר אמין ויותר איכותי... וגם זה בע"מ...

כמו שאמרו כבר לפני, כל הפורום ממליץ על רון - מוסך רון

אם אתה גר באיזור השפלה הייתי ממליץ אולי לבדוק גם בקלדס - מורשה יבואן ועד היום אני מרוצה איתם

Confidence In Motion

פורסם

אל תתקרב לצ'מפיון ליד איילון אתה תצטער שנכנסת לשם.

אני יכול לתת לך עכשיו סיפורים שקרו לחברים שלי וכמובן שקרו לי עם החברה המטומטמת הזאת.

כולם שם חובבנים שלא מבינים שום דבר ברכבים.

אני זוכר הלכתי אליהם עם בעיה ברכב שלי ומשך 4 ימים הם חיפשו ולא מצאו מה הבעיה עד שנמאס לי והוצאתי את הרכב ולקחתי אותו לקובי מGI DUB במוסך בראשון ועוד לפני שהרכב עלה על הליפט הוא אמר לי מה נראה לו והוא צדק ותוך יום הרכב היה מוכן.

יש לחבר שלי כרגע גולף GTI 2007, הרכב פתאום לא הגיב טוב לגז ולפני 3 ימים הוא הכניס אותו לצ'מפיון, המפגרים האלה כל יום אומרים לו משהו אחר, פעם אומרים לו הלך טורבו,אחרי שעתיים מצלצלים אומרים לו פקום ראש אחרי יום מצלצלים אומרים לו בעצם זה הגלגל תנופה בקיצור סלט רציני ואני אומר לך אל תתקרב לשם ותקשיב פה לאנשים והאפשרויות הכי טובות הם או איציק מהמוסך בראשון או מוסך רון ששמעתי עליו רק דברים טובים (אני יודע שאני סותר את עצמי בנוגע למוסך רון מכיוון שאני מטפל בDI DUB אבל הם פשוט עושים עבודה מעולה ומוסך טוב לא מחליפים).

ולא אני לא חבר של אחד מהבעלים שם אני פשוט מביא לך ייעוץ למקום טוב.

פורסם

קודם כל תכנס ל-2-3 מוסכים ובקש הצעות מחיר לתיקון.

אם מדובר בתיקון קטן , יכול להיות שחברת הביטוח לא תרצה שמאי ותסתפק הצעת המחיר, אם בכל זאת חברת הביטוח תרצה שמאי, הרי שהיא אמורה להחזיר לך גם את התשלום עבורו.

בכל מקרה, אינך חייב לתקן בפועל את הרכב, אבל הביטוח חייב לשלם לך את מה שקבע השמאי בכל מקרה לרבות את המע"מ, גם אם לא תיקנת את הרכב בפועל.

פסד מחוזי נזק כולל מעמ.pdf

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...