Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני טועה אז אני מתנצל מראש!

אני עם TOYO T1R די חדשים, צ'יפ ריבו + אינלט ריבו + דוד אחורי בניה עצמית, - סטנדרטי יחסית.

ובדוושה מלאה בראשון וחצי מהשני אני די חופר ברצפה מה שללא ספק מאט אותי במירוץ ל-100.

לרכבי הנעה קדמית די קשה לצאת מהמקום בפול גז.

אין ספק שלצאת מהמקום זה החלק הקשה אבל הכוונה שלי הייתה שזה לא כזה בשמיים.

אני חושב שהאיביזה של יריב (BIG M) עשתה בזמנו 5.9 או 6.1 במדידות של מגזין "אוטו".

יריב תקן אם אני טועה...

ולפותח השרשור,

הכי טוב שתשב איתו באוטו עם סטופר במיאוץ ל-100, זו האינדיקציה הכי טובה, כל השאר זה השערות סרק.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדון CHAOS הביא לך סרטון של איביזה TDI משופרת קלות שעושה 6-7 שניות למאה. אז למה אתה לא מאמין? :roll:

CUPRA - היא משופרת ל-250 כ"ס? אם כן, לפי "אוטו" היא עושה 5.9 שניות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הרבה אנשים שבוא נקרא להם "מביני עניין" טוענים שב 0-100 אין הרבה הבדל בין 250 כ"ס ל-400 כ"ס.

אני ממש לא מבין גדול, אבל מספיק להחזיק רכב עם 200 כוח בשביל להבין שמאוד קשה לצאת מהמקום בלי לחפור במקום.

קופרה, הצלחת לעשות 0-100 ב-6.5 שניות?

עריכה: אביחי עכשיו ראיתי שאתה מחובר, אנא התייחסותך לעניין.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
CUPRA - היא משופרת ל-250 כ"ס? אם כן, לפי "אוטו" היא עושה 5.9 שניות.

253כ"ס

כן אביחי, התכוונתי לאיביזה של יריב ולפי מה שאני זוכר שלו 250 ומשהו כ"ס.

אני אישית לא עשיתי בדיקה כזאת אף פעם כמו שצריך עם סטופר אבל לפי סרטונים שעשיתי עם הלוח שעונים

זה נראה באיזור ה-6.5...

פורסם

לפרפר זה עוד טוב,לחפור תראשון שני כבר לא טוב:-D.

כמה שעדין האיביזה פירפרה היא עדין התקדמה מצוין,וה5.9 היה רק מתוך שתי נסיונות,עם עוד בחור ששוקל 100 קילו לידי ו כמעט 40 מעלות חום של שיא הקיץ בערד.

עם צמיגים טובים,בלחץ אוויר נמוך+יום קריר אני בכיף יכול לגרד 5 שניות.

פורסם

2 שאלות האם זה איביזה fr דיזל או הגירסה של ה-100 כ"ס.

למה אני שואל כי מסתובבת fr טורבו דיזל בחדרה שבאמת אבל באמת יכולה לעשות צרות צרורות למכוניות חזקות בהרבה גם מהמקום.

אני עם בקרת אחיזה צ'יפ ופילטר עושה 6.9 למאה נראה לי שזה טוב לא?

פורסם

למנועי דיזל יש מומנט גבוה יותר ביחס לבנזין (ללא שיפורים),

אני נוסע עם פולו ספורט עם מנוע TDI. הרכב מאוד חזק בתאוצות ביניים (100 כ"ס מקוריים).

-

פורסם
לפרפר זה עוד טוב,לחפור תראשון שני כבר לא טוב:-D.

כמה שעדין האיביזה פירפרה היא עדין התקדמה מצוין,וה5.9 היה רק מתוך שתי נסיונות,עם עוד בחור ששוקל 100 קילו לידי ו כמעט 40 מעלות חום של שיא הקיץ בערד.

עם צמיגים טובים,בלחץ אוויר נמוך+יום קריר אני בכיף יכול לגרד 5 שניות.

יריב, בהנעה קדמית 0-100 אין הבדל בין 250 כ"ס ל400 כ"ס מסכים או לא מסכים?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
יריב, בהנעה קדמית 0-100 אין הבדל בין 250 כ"ס ל400 כ"ס מסכים או לא מסכים?

יש הבדלים גם לפה וגם לפה.

וזה תלוי בעוד גורמים כמו צמיגים ,לאנץ קונטרול.

פורסם
שמעו, איביזה TDI נוסעת יפה, אבל 6.5 שניות למאה היא תוצאה של רכבי 4X4 או הנעה אחורית.

לא מכיר הרבה קופרות משופרות שיורדות מ6.5 למאה וזה הרכב הכי חזק בארץ בקטגוריה של ההנעה קדמית.

אני רק עם צ'יפ עושה 6.8 שניות ל100 , נמדד ע"י תוכנת GPS למירוצים.

• תוכן חדש...