Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכסה המנוע שלו השתחרר וחסם את שדה הראיה. הוא היה חייב לעצור בשביל להעיף אותו ואיבד בערך דקה. האמת? לואב היה לוקח אותו בכל מקרה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דני רד מהעץ לא מגיע ללואב לקחת אליפות השנה הוא עשה כולכך הרבה שגיאות שהמזל שיחק לו מזל טוב ללואב וממש לא מרגש

נכנס למיקלט חחחח:-):-)

המטיףף

פורסם
סטייג' לפני האחרון ונראה על פניו שיש לנו אלוף עולם חדש ישן

אם יש מושג שנקרה צדק ספורטיבי הוא כנראה קורה עכשיו.

פרטים בהמשך

לא הייתי קורא צדק ספורטיבי לכך שאליפות העולם מוכרעת ע"י העובדה שלהירבונן פשוט השתחרר פין של מכסה המנוע שגרם לבסוף למכסה המנוע להיפתח על החלון הקדמי בישורת מהירה.

גם אני חושב שלואב יותר טוב מהירבונן ומכל שאר הנהגים המתחרים ב WRC אבל העונה הוא עשה כמה טעויות של בן אנוש שבהחלט היו יכולות לערער את האליפות שלו.

פורסם

דרור

חולק על דעתך ואני אסביר

ונניח שלא היה משתחרר להירבונן המכסה? ונגיד ששהחלק של מהנדסי סיטרואן באוסטרליה היה תקין?

מה ההשוואות?

הירבונן באמצע היום פיגר כבר ב18 שניות לפנינ המכסה שעף,נראה לך שלואב פרייר?

כמה סטייג'ים ניצח הפיני מול לואב במירוץ הזה?

לואב מראש ידענו לא לחיץ כמו הירבונן,

7 נצחונות השנה ללואב "מה עוד תבקשי מאיתנו מכורה?"

זלמן

כנס למקלט ותכין קפה

כבוד לאלוף וכבוד לקבוצת סיטרואן (קסנל הצליחה לך השנה השנייה ברציפות)

מירוצי מכוניות

פורסם

אני חושב שבשורה התחתונה אפשר ללמוד מהעונה הזו דבר אחד:

סבסטיאן לואב אנושי בדיוק כמו כל אחד אחר.. 8)

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

כן, למרות עונה קשה מבחינתו באופן אישי, ומבחינת הקבוצה עם בעיות ופסילות חזר לואב ולקח אליפות שישית במספר.

לדעתי לואב הוא ברמה אחת מעל הנהגים המשתתפים היום בסבב, היכולת שלו על מגוון משטחים היא לא פחות ממדהימה, שלג, עפר, משולב , כביש, מעולם לא נראה על מסלולי הראלי נהג שיודע לנהוג מהר בכל סוגי המשטחים ברמה כל כך גבוהה.

והקטע לדעתי שמרים אותו מעלה הוא החוסן המנטאלי שלו, היכולת שלו להגיב בדיוק כשנדרש ולבצע מעין שבירה פסיכולוגית של היריב.

מכסה מנוע או לא, לואב הגיע לראלי האחרון בעונה כדי לנצח, הירבונן יכל רק לרדוף אחרי המאסטרו, לואב הגיע בהחלטה נחושה לערער את הביטחון העצמי של הירבונן, ומהרגע הראשון הוא ניפק נהיגה על המגבלות ופתח פער מהדולקים אחריו.

כל הכבוד לצרפתי ולסיטרואן אשר הראו יכולת התאוששות מרשימה וקטפו את התארים שלטעמי מגיעים להם.

משאלה אישית שלי לראות גירסאת כביש ל C4 , נינגה מוטרפת שתגיע מבית סיטרואן שתראה שגם באירופה יודעים להשתגע כמו היפנים..

זה לא יקרה הא...

באסה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למתכננים ב-2010-

עונת מירוצי הראלי קרובה אלינו

2010 WRC calendar

1. Sweden: 14/02/10

2. Mexico: 07/03/10

3. Jordan: 04/04/10

4. Turkey: 18/04/10

5. New Zealand: 09/05/10

6. Portugal: 30/05/10

7. Bulgaria*: 11/07/10

8. Finland: 01/08/10

9. Germany: 22/08/10

10. Japan: 12/09/10

11. France: 03/10/10

12. Spain: 24/10/10

13. GB: 14/11/10

*date to be confirmed

אנו מקווים שתוכניתינו ראלי עולמי תמשיך בשנה הבאה

מירוצי מכוניות

פורסם
למתכננים ב-2010-

2010 WRC calendar

*date to be confirmed

ירדן מארחת סיבוב של ראלי המזרח התיכון כבר בסוף השבוע הקרוב!!

יהיה מעניין אם יריצו שם שוב את הסטייג' לאורך נהר הירדן.

פורסם
למתכננים ב-2010-

2010 WRC calendar

*date to be confirmed

אני מאוד מעונין לינסוע לאחד מהם ובירדן לשלב את פטרה גם. מי בא איתי !?!?!?

תודה חברים

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם
לא הייתי קורא צדק ספורטיבי לכך שאליפות העולם מוכרעת ע"י העובדה שלהירבונן פשוט השתחרר פין של מכסה המנוע שגרם לבסוף למכסה המנוע להיפתח על החלון הקדמי בישורת מהירה.

גם אני חושב שלואב יותר טוב מהירבונן ומכל שאר הנהגים המתחרים ב WRC אבל העונה הוא עשה כמה טעויות של בן אנוש שבהחלט היו יכולות לערער את האליפות שלו.

דרור, הפין של הירבונן :-P לא השתחרר סתם אלא בגלל קפיצה מהירה מדי וחישוב לא נכון של ה"באמפ" הזה.

וזה עושה הבדל גדול מאם סתם היה משתחרר פין.

אסור לנו גם לשכוח שניצחונותיון של הירבונן הן אך ורק בגלל טעויות של לואב ולא בתחרות אמיתית.

אני מעריך את ההתמדה והיציבות של הירבונן העונה אבל ניצחון כשהנהג השני עושה טעות הוא לא אותו הניצחון כמו כשהנהג השני נושף בעורפך.

זו דעתי :-D

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לסלי שלום לך ולכולם

לסלי בכול מכונית ישנם 2 פינים אחד מכול צד, נניח שפין אחד השתחרר? גם אז מכסה המנוע לא נקרע ממקומו כמו שקרה שם, אני לא יודע מה הסיבה ולא ראיתי גם הסבר של הירבונן או של מישהו מקבוצתו כך שאנו לא ממש יודעים.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם
לו נרצה לקרוא את ההודעה שמעל, נוכל לעשות זאת לבד. אין צורך לצטט אותה.

בשידור של יורוספורט רואים את התקרית בבירור!

הירבונן קפץ גבוה מדי ונחת עם האף אל תוך האדמה והרכב קיבל זעזוע שהיה יכול להסתיים רע הרבה יותר.

היתה פה טעות בהערכה לא נכונה של מידת הקפיצה ומשם והלאה הסיפור ידוע.

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...