Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונת AEG שלנו כבר מראה סימני מוות (אחרי 10 שנים...).

אין יותר מדי זמן לסקרים ולחרוש את האינטרנט, מה גם שקשה למצוא שם מידע מבוסס.

על מה כדי להסתכל במכונת כביסה מודרנית? (חוץ מכל הדירוגים, A B C).

רצוי מכונה איכותית שתחזיק ולא תתקלקל אחרי שלוש שנים.

המכונה מיועדת לכביסה בערך 5 פעמים בשבוע אם לא יותר.

זהו בערך, תקציב של עד 5,000 אם זה מצדיק את ההשקעה.

תודה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

5000 ש"ח ? :shock: :shock:

אנחנו בשנת 2010 עוד מעט , כמה מוצרי חשמל לבית אתה מכיר שעולים סכומים כאלה ?

קח את החברה שנותנת הכי הרבה אחריות.

בקו , קונסטרוקטה סביב ה 1500 ש"ח ואתה מסודר ל 3-4 שנים.

רצוי מכונה איכותית שתחזיק ולא תתקלקל אחרי שלוש שנים.

אין דבר כזה.

בהצלחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לא ממליץ על בקו (אחרי שחשבתי בעצמי לרכוש אחת ודוד שלי, טכנאי מכונות כביסה למעלה מ-30 שנה, אמר לי לא לרכוש בקו בשום אופן, הוא מתפרנס מהם יופי).

לא ממליץ גם על קריסטל (שלפני כמה שנים לא היתה להם תחרות, הם היו מייצרים את המכונות הטובות והעמידות ביותר, עם השנים המכונות שלהם הפכו לנחותות מול המתחרות ויש האומרים גם גרועות)

כן ממליץ על קונסטרוקטה.

כן ממליץ על הייאר (מנסיון אישי, אמינות וטובות), עם שירות אחריות מלאה 3 שנים של ניופאן.

פורסם

הייתי הולך על AEG.

אם אתם זוג או משפחה קטנה אין צורך לקנות את המכונות של ה 8 קג', רק ייקר לך את הקנייה, מכונה של 6 קג' תספיק לך בכיף.

כמו שאמרו פה לפני חשוב להשקיע ולשלם עוד כמה גרושים בשביל האחריות.

פורסם

שמעו, אנחנו לא מחפשים אחרי 3-4 שנים לזרוק מכונה לפח.

מעדיפים להשקיע לטווח הרחוק יותר. יש היום היצע של מכונות איכותיות יותר?

פורסם

אני עם אינדסיט שכבר בת 3 אחרי שהקקודמת (גם אינדסיט) החזיקה 10 שנים אצלי ועדיין עובדת אצל מי שקיבל אותה והחליף לה את המיסבים.

הכלל הנכון הוא מכונה עם התכונות שאתה רוצה ולפחות 3 שנות אחריות מלאה. במקום לקנות מכונה ב 5000 ש"ח קנה מכונה ב 1500 ובטח אותה לעוד 7 שנים בעוד 1000 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחריות זה לא מילת קסם, ולא תחליף לאמינות - ברגע שמכונה מתקלקלת - מגיע טכנאי (לא באותו היום בדרך כלל), בודק מה קורה, מחליף חלק (שבמקרה הטוב יש לו ובמקרה הרע צריך להזמין)...סיפור שיכול להגיע בלי בעיה לכמה ימים.

בכמה ימים הבית שלנו מתמלא ב3 סלי כביסה ריחניים.

חוץ מזה - אני נגד קניית מוצרים בזול והחלפתם בזול כעבור מספר שנים.

פורסם

זהו שהמוצרים היקרים לא חיים יותר.

אחמריות היא לא מילת קסם אבל אחריות היא לא דבר שלא עולה כסף לאף אחד. כשיבואן נותן 3 שנות אחריות זה אומר שהמוצר שלו אמור לשרוד לפחות 5 שנים ללא תקלות (פרט לסטיות תקן בודדות) כי אחרת כל הרווח שלו על המכונה ילך לשירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש.

בנוגע לבקו : מוצר באיכות ירודה עם שירות גרוע. מנסיון.

בנוגע לקונסטרוקטה - הם בסדר גמור. אני חושב שלא הלכתי עליהם משיקולי אחריות.

אני קניתי לפני כשנה מכונה של אלקטרולוקס ובינתיים מרוצה. מדובר במוצר מקביל ל AEG אך עם אחריות מורחבת ביחס לAEG ומיוצר באירופה (צרפת).

בזמן החיפוש התרשמתי גם מהמוצרים של INDESIT (תוצרת איטליה).

בכל מקרה, מכונות כביסה טובות כמו של פעם (למשל ה BOSCH בת 20 השנה שיש להורים שלי) אתה כבר לא תמצא היום.

BOSCH וסימנס החדשות הן בעיקר שם בלי הצדקה למחיר.

המלצה אחת ודאית בלי קשר לסוג : אל תיקח מכונה עם פיקוד אלקטרוני/דיגיטלי/צג דיגיטלי. אורך החיים של הכרטיסים והצגים הוא לא ארוך ובדרך כלל ישבקו יומיים אחרי גמר האחריות, כמו כן צריך להגן עליהם עם קולט ברקים איכותי (לא הזבל שנמכר בכל המקומות)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במכונת כביסה כדאי להשקיע כמה מאות שקלים כדי לקבל מוצר טוב.

אני השקעתי קצת יותר במכוסת כביסה ובמדיח כלים כי אלו מכשירים שמרבים להתקלקל ואם בלי מדיח אפשר להסתדר כמה ימים...במכונת כביסה זה קצת בעייתי יותר, בטח כשמדובר במשפחה.

אני רכשתי מכונה של סימנס כי במסגרת רכישה מרוכזת היא עלתה רק 700 ש"ח יותר ממכונות אחרות זולות יותר. כמה ביקורות מהארץ ומחו"ל גרמו לי להשקיע קצת יותר בשביל מכונת כביסה עם שם מעולה (סימנס מאוד נחשבים).

המכונה מעולה אך היא רק מספר חודשים אצלנו כך שאני לא יכול להעיד על האמינות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שים לב שהדוד (לא התוף) בנוי גם הוא מנירוסטה. בדודי הפלסטיק המיסב נוטה לפתח חופש ואי אפשר לתקן את זה בלי להחליף את כל הדוד.

• תוכן חדש...