Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לנו AEG שחגגה 15-20 שנה וקיבלנו אותה מתנה פעם.

אחרי זה החלפנו, רצינו משהו איכותי וקנינו בוש.

דרעק של מכונה, הוחלפה לאחר 3-4 שנים ורצינו להחליף לפני כי זה לא היה זה.

קנינו באוקנכט. בגדול - עבדה יופי עד לפני חצי שנה. מאז התחילו נזילות מוזרות, היא עדיין באחריות אז צריך לטפל בזה.

בעיקרון מה שאתה יכול ללמוד ממני זה שהיום אין יותר דבר כזה איכות ושם לא אומר כלום. גם שמות כמו בוש ו-AEG החדשים הם לא מה שהיה פעם.

מיילה הם יקרים ואני לא יודע אם הם מספקים את הסחורה יחסית למחיר.

פורסם

ברשותכם שאלה קצרה, לאחרונה רכשנו מכונת כביסה חדשה (indesit wixxl 106 ) עם אחריות של ניופאן לשלוש שנים.

בעת ההתקנה הטכנאי המליץ בחום על מגן ברקים ועל מסנן אבנית שמתחבר לברז בעלות כוללת של 390 ש"ח, האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ברכיבים אלה? אני מניח שאם נקנה באופן עצמאי המחיר ירד באופן משמעותי (?).

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

מגני ברקים - אם מדובר במכונה מכנית וללא צגים דיגיטליים לדעתי זה לא ממש נחוץ, אבל בוודאי שלא מזיק אם מדובר במגן ברקים איכותי. יש מגני ברקים שמגינים בעיקר על עצמם ולא על הציוד אליו הם מחוברים.

מסנן אבנית - האם מדובר במסנן של ממש או במגנט המטופש הזה שמתלבש על הצינור? אם מדובר במסנן אז איזו תחזוקה הוא דורש במהלך חייו? מה עלותה של התחזוקה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המכונה ללא צד דיגיטלי, אך אני לא ממש בטוח לגבי היותה מכנית.

בקשר למסנן אבנית - מדובר במסנן המתחבר בצידו אחד לברז ובצידו השני לצינור שמוליך למכונה. לגבי תחזוקה אני באמת לא יודע.

בכל מקרה פרט זה פחות חשוב מכיוון שאם אכן יש צורך במסנן אז נקנה לבד וכבר לא דרך הטכנאי, השאלה האם באמת זה עוזר ושווה את ההחלפה התקופתית והתחזוקה?

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

להורים שלי כבר כמעט שנתיים יש קונסטרוקטה ואמא מאוד מרוצה (הAEG הקודמת אצלינו כ12 שנה). בנוסף הצלחתי להתמקח איתם ולהוציא אחריות מורחבת ל7 שנים :-P

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יש לי כבר כמעט ארבע שנים מכונת כביסה של בוש מהסדרה

הזו (נראה לי - משתדרגים קלות כל X זמן אבל פחות או יותר נראה אותו דבר). להורים שלי יש כזו כבר שש שנים, לאחותי שלוש שנים וחבר אחר קנה כזו לא מזמן. יופי של מכונה - אם תתקלקל לא אהסס לקנות שוב בוש.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

בתור מי שמכר מכונות כביסה 5 שנים יש רק מכונה אחת שמתוכננת להחזיק יותר מ 4-5

שנים וקוראים לה מילה - MILLE לפני 10 שנים אמא שלי קנתה כזאת בהמלצתי לאחר

כביסות אינטנסיביות למשפחה בת 5 נפשות של 10 שנים ללא ציוץ אני יכול להמליץ בלב שלם

יש סיפורים על מכונות של מילה שהחזיקו 25 שנה ויותר. לצערי המכונות של AEG קריסטל

שהדגמים הישנים שלהם היו מעולים ועמידים הם כבר לא האגדה שהיו. המכונות של בוש וסימנס

מהוות פשרה טובה בין תקציב לאיכות כלומר טווח של 5 שנים.

לגבי אמינות המנגנון של פתח חזיתי אמין יותר ופחות נוח. יתרון נוסף של פתח חזית הן היכולת

להעמיד מייבש מעליהם.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...