Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספולייר/כנף חוקי להחלוטין?

Daniel Abutbul
שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני לא כ"כ מבין בספוליירים או כנפים,

זה חוקי להרכיב אותה ברכב עם ספולייר או כנף ?

ואם כן, צריך אישור ממשרד הרישוי או שאין צורך בזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהנחה ויש לך רכב ברמת איבזור נמוכה וידוע לך שברכב זהה לשלך אבל ברמת איבזור גבוהה יש את אותו ספויילר,ואכן אתה שם ידך על אחד מקורי כזה,אז לא תהיה שום בעיה לא עם שוטר ולא בטסט.

בעברי כשהייתי בעלים של פגו 106XR התקנתי לה ספויילר של 106S16/XS..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שהתקנת ולא היתה לך בעיה לא הופך את זה לחוקי!

זה לא שיש לי תשובה לחוקיות של העניין, אבל העובדה שמישהו עשה דבר כזה או אחר לא הופכת את העניין לחוקי.

לשון החוק נתונה לפרשונות והיות ואני לא בקי בחוק ובאכיפתו, יתכן והדבר ע"פ החוק היבש לא יחשב לחוקי אך לא יאכף אם באמת מדובר במוצר "מקורי" שנטמע ברכב מבלי למשוך את העיין בצורה יוצאת דופן.

במהלך שנות ה 90 היתה אופנה של ספויילרים שהותקנו בארץ ע"י היבואנים. לא שמעתי על מקרה של הורדת רכב או הכשלתו בטסט עקב ספויילר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב יש לי הונדה סיוויק קופה, אז זה חוקי להרכיב אותה ?

כי ראיתי בכל איזורים של הונדות, הם מרכיבים תספוליירים *** תספולירים = את הספוילרים (למי שאין לו סיביק קופה) *** והמשטרה לא מתערבת,

אז תנו לי להבין אז כן זה חוקי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...